Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כמה זמן הונדה ג'אז אוט' למשפחה צעירה. מצאתי באחת מסוכנויות הטרייד-אין את הרכב הבא:

* דגם: הונדה ג'אז Trend 1300

* שנתון: 2017

* מקוריות: השכרה - ישיר, יד 1

* קילומטרז': 84,000

* מחיר: הורד ל-53,000 ש"ח

בדו"ח הבדיקה של קומפיוטסט (מצורף) מצוינים כמה תיקוני שלדת מרכב. אמנם רשום "משמעות נמוכה", אבל התיקונים רבים מה שמרמז על תאונה אולי פחות סימפטית. האם לדעתכם זה שטחי או שיש מקום לחשש? ביטחון זה שיקול מרכזי עבורנו. כמובן שאם נתקדם ניקח את הרכב לבדיקה עצמאית,  אבל אם הבדיקה תהיה זהה האם יש לדעתכם בעיה עם הרכב? 

תודה!

image.png.3479e193c331e130a208b3c905ba79f0.png

פורסם (נערך)

רבות דברו פה שהבדיקות שהם מספקים לך בסוכנות נראות תמיד די מושלמות .( כל הסעיפים החל מ18 ומעלה)
עדיף לך לקחת את זה לבדיקה במקום שאתה סומך עליו שיתנה חוות דעת אובייקטיבית.
בלי קשר, אם בבדיקה הזאת מצויינים כ"כ הבה סעיפים ב"שלדת הרכב" אני אישית הייתי מתרחק. נראה שהוא "נפצע" לא מעט בעבר.

עריכה אחרונה על ידי TripMan
פורסם

וכמו שאני אומר תמיד - בבדיקה שלא אתה הזמנת, רושמים את הליקויים שבאמת לא ניתן להסתיר. מניח שבבדיקה שלך תצטייר תמונה עוד יותר קודרת.

לדעתי - עבור הלאה.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל - אם תרכוש. אז רק אחרי שעשית בדיקה מטעמך.

בנוסף רכב מהשכרה קונים רק ישירות מחברת ההשכרה, כל רכב כזה שהגיע לטרייד כלשהו - תפסול אוטומטית. אלו רכבים שבד"כ (לא תמיד אבל ברוב המקרים) - חברת ההשכרה לא רצתה למכור בעצמה עקב פגם מסויים.

לרכב עצמו - הרכב עבר תאונה מאחורה והחלפת שמשה.

אני לא יודע מה זה נזק לפאנלים.

אתה יכול לבקש לראות מה החליפו בתאונה.

בגדול, תאונה מאחורה שפגעה בתא מטען ופגוש אחורי היא לא סיבה לפסול רכב.

גם החלפת שמשה קדמית לא.

אבל, אתה צריך לוודא שלא הייתה פגיעה משמעותית בשלדה מאחורה ושמקדימה השמשה הוחלפה בצורה מבודדת ולא עקב תאונה נוספת.

בנוסף, תשים לב, השמשה החדשה אינה מקורית. תבדוק שאם ישנם חיישנים מקוריים על השמשה שהם עובדים.

ושלא מתפתחת חלודה באיזורי חיבור שמשה החדשה.

בקיצור מה שאני בא להגיד, שאני לא יודע כמה תעלה לך גאז כזאת. לא מהשכרה ובלי תאונות.

אבל כדאי מאוד שהיא תעלה הרבה יותר בשביל שתתעסק בכאב ראש הזה.

• תוכן חדש...