Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מהמשפחה, עם רישיון טרי, נכנס לרכב רנו לוגאן שלי, החליף הילוכים קצת באגרסיביות (ללא תנועה ברכב.. הרכב עמד פחות או יותר), וכיבה את הרכב.. תוצאה: ידית הילוכים תקועה על מצב D, כשאני מסובב המפתח (אפילו למצב ביניים , ולא ל''התנעה'' ממש) יש צרצור קצר מכיוון קדימה (סליחה על הבורות.. אבל הכוונה - צרצור מהמקום שיש את המנוע המצבר וכו', לא ברור לי ממה בדיוק הצרצור) ..

מה זה יכול להיות/כנראה?

והכי חשוב ודחוף: זה במקום שחוסם רכבים, צריך תיקון דחוף. להזמין גרר, או מוסך נייד?

תודה

פורסם
לפני 8 שעות, YUY121 כתב:

מישהו מהמשפחה, עם רישיון טרי, נכנס לרכב רנו לוגאן שלי, החליף הילוכים קצת באגרסיביות (ללא תנועה ברכב.. הרכב עמד פחות או יותר), וכיבה את הרכב.. תוצאה: ידית הילוכים תקועה על מצב D, כשאני מסובב המפתח (אפילו למצב ביניים , ולא ל''התנעה'' ממש) יש צרצור קצר מכיוון קדימה (סליחה על הבורות.. אבל הכוונה - צרצור מהמקום שיש את המנוע המצבר וכו', לא ברור לי ממה בדיוק הצרצור) ..

מה זה יכול להיות/כנראה?

והכי חשוב ודחוף: זה במקום שחוסם רכבים, צריך תיקון דחוף. להזמין גרר, או מוסך נייד?

תודה

אם הצרצור הוא לכמה שניות ונפסק , אז יכול להיות משאבת דלק שצוברת לחץ

לחיצה על הבלם עם נסיון העברה לניוטרל לא עוזר ? 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם זה כמו בקליאו B, לא צריך לחיצה על הבלם בשביל להעביר מדרייב לניוטרל אבל כן צריך לחיצה על כפתור המשבת על ידית ההילוכים. כנראה שהמנגנון נשבר.

אין ליד ידית ההילוכים חריץ שחרור נעילה יעודי למצבים האלו?

פורסם (נערך)

הכבל ידית הילוכים התנתק מהגיר, המיקום מתחת למצבר על הגיר בחלקו העליון.

אתה בטח שומע רעש "זזזזזזז" אלו הסלונואידים בגיר- תקין

תחבר את הכבל בחזרה ובמידה והוא קופץ שוב ממקומו צריך להחליף את הכבל.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם (נערך)

אם פיזית הידית תקועה משהו במנגנון ידית/ תפוח ידית הילוכים נשבר.

אם התצוגה תקועה על D  ופיזית הידית זזה הכבל השתחרר.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • תוכן חדש...