Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלות ידועות ב 2008...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שוקל 2008 1200 טורבו שנת 2017.
יש איזו תקלה מועדת לפורענות ברכב או משהו מסויים לבדוק?

זכור לי משהו על רצועת תזמון. אבל אני לא מוצא את השרשור הרלוונטי

פורסם

כן, מנועים שיוצרו עד 5/3/2017, צויידו ברצועת תזמון שנפרמת עם הזמן. השאריות שלה סותמים את הרשתית באגן השמן ויכולה לגרום להרעבת שמן. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אבוי.... אין לי כח ל 500 הודעות....

רק לראות שהבנתי את המהות.
הרצועה הבעייתית יוצרה עד מרץ 2017.
עדיף רכב מאחרי המועד הזה.או אחד בו הוחלפה הרצועה.
אם יש את הבעייתית אז עלות החלפה היא 2000.
זה כלול באחריות? (רכב עלה לכביש 9/2017)

מה קורה אם היא נקרעת בנסיעה?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
לפני 2 שעות, razi_pazi כתב:

הרצועה הבעייתית יוצרה עד מרץ 2017

זה תאריך ייצור. רכב שעלה על הכביש באפריל, מאי, יוני, וכו' 2017, למעשה עד שנה קדימה יכול להיות שעדיין יוצר במרץ. 

פורסם (נערך)

פות"ש, קצת פספסת. הבעיה היא לא שהרצועה עלולה להקרע (היא לא), אלא שהפירורים שלה מסתובבים להם במנוע ביחד עם השמן, סותמים להם להנאתם מעברי שמן וגורמים להרעבת שמן בכל מיני מקומות שהיו שמחים לקבל שמן איכותי בכמות מספיקה.

בגדול, מה שאני הייתי עושה:

1. בודק בהיסטוריה של הרכב אם היו כל מיני תקלות לא מוסברות.

2. אם היו, ולא החליפו רצועה וניקו את המנוע די במיידי (ובמקום זה החליפו כל מיני חיישנים), עובר לרכב הבא

3. אם לא היו, לוקח את הרכב לבדיקה במקום שאני סומך עליו (נניח, גבע). אם הוא אומר שצריך להחליף - מחליף, ומנקה.

לגבי אחריות: זה (כרגיל) תלוי. היו פה לא מעט מקרים של אינדיקציות לבעיה הזו שהמוסך החליף משהו אחר, והמשיך לשחק בנדמה לי עד שהלך מנוע. אם תחפש טוב, תמצא הכחשה גורפת של נציג היבואן (להלן, "דיסאינפורמציה"). לדעתי, אם הרכב באחריות, יש אינדיקציה לתקלה הזו (או שמוכנים לתת אחריות של רצון טוב) והמוסך מוכן לתת לך החלפה של רצועה + ניקוי תחת אחריות - למה לא. אם מתחילים לשחק איתך ב"זהה את החיישן" ולספר לך שהם לא מכירים בעיה כזו ובכלל יש במנוע הזה שרשרת - ברח הכי מהר שאתה יכול ותחליף על חשבונך. לדעתי עדיף לשלם לבד על החלפה מלרוץ אחרי היבואן שיחזיר חלק מעלות של מנוע חדש.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 9 שעות, razi_pazi כתב:

אבוי.... אין לי כח ל 500 הודעות....

רק לראות שהבנתי את המהות.
הרצועה הבעייתית יוצרה עד מרץ 2017.
עדיף רכב מאחרי המועד הזה.או אחד בו הוחלפה הרצועה.
אם יש את הבעייתית אז עלות החלפה היא 2000.
זה כלול באחריות? (רכב עלה לכביש 9/2017)

מה קורה אם היא נקרעת בנסיעה?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

בקיצור,צריך להחליף את הרצועת תזמון וזהו,מעבר לכך רכב אמין ללא בעיות.

פורסם
לפני 16 שעות, menir1 כתב:

כן, מנועים שיוצרו עד 5/3/2017, צויידו ברצועת תזמון שנפרמת עם הזמן. השאריות שלה סותמים את הרשתית באגן השמן ויכולה לגרום להרעבת שמן. 

כיצד יודעים באיזה תאריך יוצר המנוע? זה מוטבע עליו במקום נגיש?

• תוכן חדש...