Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני צריך להוציא רשיון לטרקטור (חקלאי), ומנסה להבין את ההגיון בתקנות התעבורה,

כיום כל מבקש רשיון על טרקטור צריך ללמוד מספר שיעורי נהיגה (8?) לעבור מבחן תאוריה ו36 שעות קורס עיוני.

בעל רשיון B יכול לנהוג על טרקטורון.

בעל רשיון טרקטור לא יכול לנהוג על צמ"ה וכדומה, צריך לעבור גם קורס מכונה נידת.

עד לפני מספר שנים רישיון B כלל רשיון לטרקטור.

השאלה שלי מדוע בעל רשיון B צריך לעבור את ה36 שעות קורס עיוני?

אני מבין שהיגיון המחוקק היה, נערים בני 16 שרוצים לנהוג בטרקטורון, שאין להם רשיון נהיגה וזה פעם ראשונה שנפגשים עם כלי ממונע,

אבל למה לא לעשות הפרדה בין הסוגים.

עריכה אחרונה על ידי איש חדש
פורסם
לפני כשעה, איש חדש כתב:

עד לפני מספר שנים רישיון B כלל רשיון לטרקטור.

למייטב ידעתי זה לא נכון, אחרי שכבר היה לי רישיון B, עשיתי בנפרד רישיון לטרקטור. עם קורס עיוני, שעורים והכל. זה היה לפני די הרבה שנים. 

פורסם

כי לרשיון B אין קורס עיוני.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 שעות, Buki כתב:

למייטב ידעתי זה לא נכון, אחרי שכבר היה לי רישיון B, עשיתי בנפרד רישיון לטרקטור. עם קורס עיוני, שעורים והכל. זה היה לפני די הרבה שנים. 

אני לא יודע, הסתמכתי על הודעה כאן מהפורום.

פורסם

להפך. בעבר הרחוק מאד רשיון 02 (זה הגלגול הקודם של B) כלל גם רשיון לטרקטור. כאשר אני ניגשתי לטסט (1977) היה כתוב בטופס ההזמנה שעלי להביא "טרקטור מסוג 2", אבל אז רשיון 02 כבר לא כלל רשיון לטרקטור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סיימתי לפני כמה שנים רישיון על טרקטור, עלות הכל כולל הכל 2000 שקלים.
למיטב ידיעתי ישנם מקומות מועטים בהם ניתן להוציא רישיון (שזה אומר קורס וטסט) אך אולי דברים השתנו מאז

• תוכן חדש...