Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פורד גלאקסי בשעה טובה, המוכר לא מתאפשר לו לספק את המידע על הטיפולים השוטפים עד עכשיו מסיבה כלשהי, הרכב עובד מצוין ב״ה, רק שאני ב 136 אלף ק״מ וצריך לעשות כיוון שסתומים, ולבדוק רצועת טיימינג, השאלה אם ללכת למורשה שיבדקו אם צריך, אולי הקודם עשה? המחיר של בדיקה הוא כמו הטיפול עצמו? לאן ללכת באיזור ירושלים? אפשר לעשות גם בלא מורשה?

תודה

פורסם

בס"ד

מה דגם המנוע?

טורבו או אטמוספרי?

בקשר להיסטוריית טיפולים, תבקש מדלק מוטורס, אתה צריך לשלוח רישיון רכב על שמך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם לא ידועה לך ההסטוריה הייתי הולך למוסך חברה כמו מוסך הבירה על מנת להוציא הסטוריה ולקבל הצעת מחיר לטיפולים הנדרשים.

לאחר מכן תעלה לכאן את הצעת המחיר ונוכל לדון בכך אם יש עבודות שניתן לבצע בצורה זולה יותר.

באיזה מנוע מדובר? במנוע אקובוסט טורבו אין רצועת טיימינג, לגבי ה2.3 אטמוספרי אני לא זוכר אבל נדמה לי שגם שם אין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה למגיבים

אפשר להוציא היסטוריה מדלק מוטורס או ממוסך חברה אם לא טופל במורשה? (רק עד 2015 טופל במורשה, ואת זה הוצאתי מדלק מוטורס, יותר מזה אמרו לי שאי אפשר כי מאז עבר בעלות ולא טופל במורשה).

בקשר למנוע אני חושב שאיננו טורבו, לכן קניתי עד 2011 כהמלצתך רותם בי 😉, וכך אמרה לי המוכרת, איך אפשר לבדוק בוודאות?

פורסם

בס"ד

תפתח מכסה מנוע, אם יש לך צינור שחור עבה שרץ מעל המנוע, זה טורבו.
לגבי היסטוריית טיפולים, דלק יכולים לתת רק אם הרהב טופל במורשה, אם לא או שיש ספק, תבצע יישור קו.
תכתוב מה אתה חושב/צריך לבצע לרכב ואני יבדוק אם זה ישים למנוע שלך.

פורסם

בס"ד

לפי בדיקה שלי, יש לך שרשרת ולא רצועה.

בנוסף, לפי מה שראיתי, לא נראה שניתן לכוון שסתומים אצלך, בכל מקרה, יש לי את המידות של השסתומים).

תיקון: בדקתי יותר לעומק, אכן כן, ניתן לכוון את השסתומים.

• תוכן חדש...