Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אופנוע 500 סמ"ק כביש אני יכול ליקנות בטוחח של 16-17 אלף כביש

תנו עצות וניסיון מהעבר עם הכלים אם יש

תודה מראש

פורסם

רוצה עצות?

בכיף!

אין טעם לייעץ לך כעת, אם אתה לא מספק אינפורמציה מסביב הכוללת

פרטים כמו: מה התקציב כולל, ניסיון העבר וכו'..

קרא את המאמרים בקישור הבא - בין השאר, כתוב שם איך לנסח שאלה

בפורומים כדי שלאול שאלות כאלו בדיוק:

http://www.fullgaz.co.il/new-rider.php

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
יש לי הרגשה שנסיון, מפאת גיל משוער, אין לו.. :puzzled:

למה?

אם הוא מחפש 500 סמ"ק יכול להיות לו כבר שנתיים רישיון ל- 50 סמ"ק

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

אם כל הכבוד לגבי הגיל אני בן 23 ועד היום הייתי פשוט בעולם הרכב

(יש בבעלותי אימפרזה טורבו STI ככה שניסיון על הכביש יש ואני מחפש לעבור על עולם האופנועים אז ליפני שאתה מעביר ביקורת כדי שתפעיל את הראש..)

פורסם
אם כל הכבוד לגבי הגיל אני בן 23 ועד היום הייתי פשוט בעולם הרכב

(יש בבעלותי אימפרזה טורבו STI ככה שניסיון על הכביש יש ואני מחפש לעבור על עולם האופנועים אז ליפני שאתה מעביר ביקורת כדי שתפעיל את הראש..)

קבל ביקורת בונה: תתחיל להרגיע.

ומבלי להעליב: אפשר "לנגב" עם רוזמה שכזה - באותה מידה יכולת לומר

שאתה כבר שנתיים מכין עוגות קצפת מעולות בלי עזרה.

אין שום קשר לעולם הדו גלגלי - אתה, לפי מה שאני מבין, חסר ניסיון בכלל.

(וכן, למי ששאל לאור האשכול - התכוונתי לניסיון דו גלגלי כלשהוא, לאו דווקא על 500 סמ"ק)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אה יעני ככה זה אצלכם אנשי האופנועים ברגע שמישהו נוסע על כלי אחר הוא חסר ניסיון על הכביש?

כולה ביקשתי הצעות ל אופנוע 500 סמ"ק עשיתם מיזה ביוקרטיה שלמה...

פורסם
אה יעני ככה זה אצלכם אנשי האופנועים ברגע שמישהו נוסע על כלי אחר הוא חסר ניסיון על הכביש?

כולה ביקשתי הצעות ל אופנוע 500 סמ"ק עשיתם מיזה ביוקרטיה שלמה...

אבל זו בדיוק הבעיה, לא נסעת על כלי אחר.

(וכלובית היא לא "כלי אחר", היא סתם אוטו. מהיר ככל שיהיה, זה עדיין אוטו)

וקח טיפ להמשך - אופנוען או סתם אחד "שרוכב" שחושב שהוא יודע הכל, לא מגיע רחוק

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

חבל שככה הבנתה אותי אני לא מבין שו0 דבר באופנועים מכוניות זה התחום שלי וביגלל זה אני הגעתי לכאן לישמוע עצות של אנשים שמבינים בתחום ולילמוד מהם

אני בן אדם שמאוד אוהב כלי רכב וברצוני רק לילמוד לא שום דבר אחר...

פורסם

אצלנו, "אנשי האופנועים", מבינים שכמה שיש לך יותר נסיון, ככה יש לך יותר ללמוד.

לך בגישה כזו ותרוויח. לפחות את החיים שלך.

דרך אגב, מאיפרזה טורבו עדיף לעבור ישר לקטנוע 50 סמ"ק.

הכי בטוח. אם לא לך אז לנו :lol:

פורסם

לפותח השירשור:

תן עוד פרטים ,כמו אם זה כלי לנסיעות עירוניות או רק לסופי שבוע ,ובכלל כל פרט יעזור.

ד"א לגבי הנסיון ,יש לי כבר 6 שנים רשיון על טרקטור 4שנים על רכב/משאית ו3 על אופנוע ,נהגתי המון בתקופה הזו אבל מעט מזה על אופנועים ,תאמין לי שאין כמעט קשר בין נהיגת רכב 4 גלגלי לרכיבה על דו"ג (גם אם זה אופניים )

לגבי ההמלצות ,אני חושב שgs 500 בן כ5 יענה על הדרישות של רוכב מתחיל ,אם כי כדאי שתחכה לעצות מהמבינים יותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הכלי מיועד ליום יום לנסיעות פנים עירוניות לרוב אבל פעם בשבוע חיפה תל אביב

ולגבי לעבור מstiל 50 זה קצת חלש מידיי בישבילי אני חיפאי ויש פה המון עליות וירידות אני מעדיף ליסוע על אופנוע 500 חזק

מישהו יכול לעזור לי בבקשה?"

• תוכן חדש...