Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי קיה ריאו מודל 2013. נמצאת ברשותי משנת 2017 והיא בהחלט מכונית אמינה וטובה.

כפי שהוזכר כאן בפוסטים קודמים, אין לרכב שעון חום.

אני חסיד של שעוני חום וניטור מתמיד של מה שקורה במנוע והיעדר שעון חום ברכב הוא לעניות דעתי חסרון על גבול חוסר אחריות. (פעם מזמן התקנתי מד זרימת מים על מנת לנטר שיש סירקולציה במערכת)

מותקן אצלי ברכב מתאם OBDII וביחד עם אפליקציית טורק הנפלאה, כבר שנתיים שלמות שאיני מניע את הרכב בלעדיה והיא אף הצילה אותי לפחות פעם אחת

כאשר נתפס התרמוסטט במצב חצי פתוח. בזכות האפליקציה הספקתי לנקוט בפעולות לפני שהחום הגיע למקומות לא טובים (כיילתי את האזעקה ל-100)

בימים חמים אלה אני מתחיל לקבל חיוויים של חום חריג, בכיוון 101 102 מעלות. הדבר קורה בעיקר בעמידה בסרק, עם מזגן וזה הגיוני שזה יקרה אבל בכל זאת מלחיץ.

תרמוסטט חדש, משאבת מים מתפקדת טוב, אני חושד שהרדיאטור פשוט סתום חיצונית מג'יפה אבק ובוץ.

ברשתות אומרים כל מיני דברים. באתר אמריקאי מסוים טוענים שבמנועים של היום, עד 105 מעלות זה בסדר והגיוני.

רציתי לשאול אתכם, מהו חום המנוע המקסימלי שעד אליו אפשר להיות רגועים והאם לא כדאי לשטוף את הרדיאטור על מנת שאוויר יוכל לעבור בו ללא הפרעה?

מצטער על אורך ההודעה

דודו

דוד קלדרון

ממונה ביקורת גבולות

רשות האוכלוסין וההגירה

www.piba.gov.il

• תוכן חדש...