Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,
הרכב היה במוסך גבע לטיפול לפני הקיץ. כמובן שיש לי רק מילים טובות להגיד על החבר'ה שם.
הבעיה שנותרה ברכב ושנאמר לי שיש לחזור איתו ולתת זמן לעלות על הסיבה היא:

המזגן ברכב מקרר מצוין, הם החליפו מסנן תא נוסעים והכל יופי, אבל אם פעם הייתי שומע את המדחס נכנס לפעולה פעם ב..., הרי שעכשיו הוא נכנס ויוצא לעיתים תכופות. אולי מתקתק זה תיאור מוגזם, אבל בהחלט משהו משגע אותו שם.

הייתי צריך את האוטו אז אמרתי להם שאתאם כניסה נוספת רק לבעיה זו. אבל אולי למישהו מכם זה כבר קרה או שיודע מה הסיבה?

האם להבין את מנהל הבנק?
בכל מיקרה אגש אליהם שוב, כמובן אבל אני סקרן.

תודה מראש.

פורסם

כמה תדיר זה קורה? נניח במשך זמן של דקה 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כל 15 שניות בערך.
אולי 20.
ומדובר בנקישות, אז אני לא חושב שזאת רצועה או בורג רופף.
אני מכיר את הצליל, לדעתי זה המדחס שניכנס לפעולה.
אני מכיר הצליל מאז שיש לי את האוטו, פשוט לאחרונה זה בתדירות גבוהה.

פורסם

באיזו מהירות מפוח זה קורה?

יש לי רכב זהה. גם אצלי במהירות נמוכה של המפוח (1-2) יש ניתוקי מדחס תכופים. במהירות גבוהה יותר (3-4) המפוח מפנה את הקור מהר יותר והניתוקים פחותים בהרבה.

פורסם

נקודה מעניינת.
האמת שלא שמתי לב מה קורה במהירות גבוהה יותר.
אולי כי האוטו כבר לא מבודד כל כך טוב ויש רעש.
בכל אופן - מה זה יכול להיות?
בוודאות זה לא היה ככה בקיץ של שנה שעברה.

פורסם

בדקתי היום את הסוגיה, כמו שרשמתי קודם.

כאשר המזגן דלוק על מהירות נמוכה הניתוקים מתרחשים בעקבות טמפ מאייד נמוכה. כאשר הוא כבה, הטמפ מתחילה לעלות והמדחס שוב משתלב לעבודה. יתרה מזאת, כאשר מבטלים סירקולציה פנימית הניתוקים תכופים יותר. הכל מגובה בבדיקה ב-PP2000.

אני הגעתי ל-4 פעמים לדקה באוטו שעומד בשמש, ללא סירקולציה, מהירות מפוח הכי נמוכה. ברגע שהגברתי את המהירות ל-3 הניתוקים הפסיקו.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...