Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמא מחפשת רכב. הפעם היא רוצה שהוא יהיה מיוחד.

בעשר שנים האחרונות היא על שבי מליבו (היו 3 שהוחלפו אחת בשניה). למה דווקא מליבו? כי היא מכירה את המוסכניק (נשבע לכם)

עכשיו היא מחפשת משהו אחר, שונה. 

היא לא צריכה גדול/מהיר/תא מטען וכו. גם צריכת דלק ועלות טיפולים לא כך כך מעניינת.

תקציב סביב ה 200 - יכול להיות חדש או משומש בן שנה.

הרכב שהיא נדלקה עליו היה מיני קופר S.  אני מחפש להציע לה חלופות.

חשבתי על DS3

אלפא גוליה ספורט (הגרסה שהכריזו אתמול ב 219K)

פיזו 508 פסטבאק

ג'יפ רנגייד

עוד רעיונות?

פורסם

יש לה אחלה טעם, זה בהחלט רכב מגניב למראה ולנהיגה אך נוחות הנסיעה איננה הצד החזק בו, שתבצע נ.מ ותראה אם עושה לה את זה.

אני הייתי מסתכל על מאזדה CX30, אינפיניטי Q30, במוו סדרה 1, אודי A1\A3, לקסוס UX.

אגב אמנם לא פרימיום אך תשאיר עודף לא מבוטל מתקציבכם - הגרסה המאובזרת של הקליאו החדשה, פגשתי בה והיא מרשימה למראה מבחוץ ומבפנים.

האם יש פרמטרים חשובים לה\לכם?

פורסם
לפני 10 דקות, GTI33 כתב:

יש לה אחלה טעם, זה בהחלט רכב מגניב למראה ולנהיגה אך נוחות הנסיעה איננה הצד החזק בו, שתבצע נ.מ ותראה אם עושה לה את זה.

זו בדיוק הסיבה שאני מחפש לה חלופות

לפני 10 דקות, GTI33 כתב:

אני הייתי מסתכל על מאזדה CX30, אינפיניטי Q30, במוו סדרה 1, אודי A1\A3, לקסוס UX.

אגב אמנם לא פרימיום אך תשאיר עודף לא מבוטל מתקציבכם - הגרסה המאובזרת של הקליאו החדשה, פגשתי בה והיא מרשימה למראה מבחוץ ומבפנים.

האם יש פרמטרים חשובים לה\לכם?

מאזדה המונית מדי

אודי A1\A3, לקסוס UX - אחלה רכבים אבל לא חושב שיש בהם משהו "מיוחד"

BMW סדרה 1 בגרסת M-Sport כחולה יכולה להיות אופציה

פורסם

מה עם BMW i3 כמו של חבר הפורום [mention]Cadillac58 [/mention]
בהחלט מאוד ייחודית עם ערך מוסף של רכב חשמלי.

עוד אופציה ייחודית בהחלט היא הds3 crossback

רכב נוסף שהייתי בודק אם המיני כן מצאה חן בעיני אמך היא המיני קלאבמן, אותה נוסחה עיצובית באריזה מוגדלת וכיוצא בזה אני מאמין שאיכות נסיעה עדיפה.

בהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

אאודי q2/q3 יתן יוקרה ואיכות, או לקסוס בתצורת ג׳יפון

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

וואלה אחלה אמא זאת, אמא שלי יודעת שהאוטו שלה אפור- מעבר לזה יכלתי לצבוע לה סוס ועגלה והיא תכנס תבע ולא תרגיש בהבדל...

בכל מקרה ds3 רכב מגניב ושונה על הכביש, או שתלך על הפוך לגמרי ותמצא לה רוביקון מנופח כהפגנת נוכחות

פורסם (נערך)

לא מתייחס כמובן לאמא שלך, אבל מיני קופר היא המקבילה המוטורית לטעמי לנשים מבוגרות מדי בבקיני זעיר מדי. יש פה בסביבה בה אני גר לא מעט מכוניות כאלו שמה שמאפיין אותן הוא גילן המבוגר יחסית של הנהגות, באמת מסקרן. בכל מקרה כדאי לזכור שמדובר ברכב קצת נמוך ( בגירסה הרגילה, לא הגי'פית לסוגיה ) ויש אנשים מבוגרים שכניסה ויציאה מרכב כזה יהיו מעט פחות נוחים עבורם. כדאי לבדוק פיזית.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

מכל האפשרויות שציינת ה508 נשמעת הכי טוב: היא יפיפיה, מיוחדת, נוחה ובטיחותית.
מה דעתך על XC40 ? 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 3 דקות, mcshmupi כתב:

מכל האפשרויות שציינת ה508 נשמעת הכי טוב: היא יפיפיה, מיוחדת, נוחה ובטיחותית.
מה דעתך על XC40 ? 

כיוון טוב. חשבתי עליה.

חיצונית היא יכולה להתאים לדעתי רק ב R-Design  שעם מנוע T3 (הכי חלש) עולה כחדשה 250K.

קצת מעל התקציב, ואם אני לא טועה הT3 חדשות יחסית אז גםיד שניה לא נמצא

• תוכן חדש...