Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אזור מאוד בעייתי לתיקון, וגם תמיד יראו את התיקון.

יש כל מיני שיטות של מילוי חומר, שייף, צביעה וכד'. אך גם זה לא מבטיח אחידות בצבע. 

או חימום האזור כדי לחבר בחזרה את הפלסטיק, שוב, זה לא יהיה מושלם בסדק כזה. יש פגמים קטנים

שכן אפשר להעלים על ידי חום, אבל זה לעולם לא יהיה מושלם.

מה אני הייתי עושה, כי זה באמת לא נעים לעין. עושה הדבקה עם ציפוי קרבון בצבע תואם או בגוון אחר בפס ארוך לאורך

כל התא כפפות . זה יוצא יפה -ראיתי עבודות כאלה. אפשרות נוספת היא הדבקת דמוי עץ כמו שיש ברכבי יוקרה

כנ"ל לאורך הפגיעה. אלא האפשריות שאני מכיר. 

דוגמה.

IMG_1511-scaled.thumb.jpg.48ef740efc9ac58a038954edd77a69e4.jpg2.jpg.01e7c3aa557823094ecc3615e8e2a14b.jpg933761719_.jpg.27e1c5e85bec5690e16f78fc8e77ca35.jpg

46522415_l-1-768x1152.jpg

פורסם

אני אגיד לך מה הסדק לא מפריע כמו שהרעש שיוצא ממנו שמשגע אותי בנסיעה 

ציפוי זה רעיון נחמד אבל זה יצריך לעשות הדבקה לכל הדשבורד ונראה לי עבודה מסובכת בשבילי ואני חושב שיעלה לי יותר מלהדביק את זה איכשהו 

ראיתי היום בחנות לכלי בניין דבק בשם P50 יש בצבע שקוף 

יש מצב אתה מכיר את הדבק הזה ויודע שהוא יכול לעזור ? 

פורסם

מדבקה יהיה לך קשה לעשות כי זה חלק גדול, אבל אם הרעש בעיקר מפריע לך אולי תיקח חתיכת בידוד ותדביק מאחורה על איזור הסדק?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אין שום בעיה לעשות הדבקה, זה לא חלק גדול. אבל שיקול שלך. ( לי זה היה מפריע)

מכיר את הדבק, אך קח בחשבון שיראו את השבר. 

בהצלחה. 

פורסם

מניסיון שלי שיש לי ידיים די טובות יש בעיה, זה ממש לא קל, זה חלק די גדול ומסובך בלי יכולת לפרק את זה ובטח לא לבן אדם בלי ניסיון. אפילו רק המדבקה עצמה במידה הזאת (זה כל המסביב לתא כפפות ועוד ממשיך ימינה ושמאלה שלא רואים בתמונה) שתיהיה מספיק איכותית כדי שיהיה לו סיכוי לעשות בעצמו תיהיה לא זולה.

כמובן שתמיד אפשר לתת למישהו לעשות אם זה שווה לפותח האשכול, ובקשר לרעש בכל מקרה תדביק שם חתיכת בידוד וסגרת את הסיפור.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כן החלק הוא גדול זה בתכלס כל הדשבורד 

מחר אנסה לשים בידוד באמת אולי יפתור את הרעש 

יודעים כמה בערך יעלה החלפה של הדשבורד כולו ? כי אני כבר רואה שנוצרים עוד כמה סדקים בכל מיני מקומות אולי כבר שווה לי להחליף את כל הדשבורד 

פאסאט שנת 2002 המצב שלה פצצה מבחינה מכנית (140 אלף ק״מ) חיצונית ופנימית גם מצב מצויין רק הדשבורד מרגיש לי שמתחיל להתפורר קצת 

F0A6FD3A-2308-47AB-9714-521B3C1F146B.jpeg

• תוכן חדש...