Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, לאחרונה אבא שלי עשה סבב סוכנויות, ואחרי שעשה כמה נסיעות מבחן וכמעט רכש מאזדה CX5, בסוף הוא הלך על הסיטרואן C5 החדשה עם המנוע בנזין 1.6 טורבו (שילם כבר מקדמה). מדובר באדם מבוגר בן 73 שצריך גם בגאז גדול לכלי גינון, וגם רכב שישמש לנסיעות בתוך העיר ומחוץ לעיר.

אני יותר המלצתי לו ללכת על סקודה קארוק/ קודיאק או אפילו סיאט אטקה. אשמח לעזרתכם האם הוא עשה עסקה נכונה, התקציב שלו 180 אלף +-. והוא נעול על רכב חדש.

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם

למה אתה חושב שקארוק או אטקה מתאימים יותר? 

תא המטען בסיטרואן גדול משלהם. 

היא גם נוחה מהם ובעלת מנוע חזק יותר וגיר אמין יותר. 

5 שנות אחריות משלימות חבילה מצויינת לדעתי 

כל זאת משום שלא התייחסת לנושא ירידת הערך כפרמטר חשוב. 

למרות שעדיין מוקדם לדעת מה העתיד של הדגם בשוק היד השניה. 

בקיצור, הוא כבר החליט, הוא כבר שילם מיקדמה. 

אז למה לקלקל שמחות? 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מצטרף נראת חבילה טובה הגיונית ואמינה (גיר יפני),
תגיד לו שיבדוק גם את הברלינגו החדשה האוטומטית היא יותר מתאימה לכל גינון....

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, markb205 כתב:

למה אתה חושב שקארוק או אטקה מתאימים יותר? 

תא המטען בסיטרואן גדול משלהם. 

היא גם נוחה מהם ובעלת מנוע חזק יותר וגיר אמין יותר. 

5 שנות אחריות משלימות חבילה מצויינת לדעתי 

כל זאת משום שלא התייחסת לנושא ירידת הערך כפרמטר חשוב. 

למרות שעדיין מוקדם לדעת מה העתיד של הדגם בשוק היד השניה. 

בקיצור, הוא כבר החליט, הוא כבר שילם מיקדמה. 

אז למה לקלקל שמחות? 

הוא אכן החליט אבל אפשר עדיין לבטל ובגלל זה אני שואל אותכם. החשש שלי זה שמדובר בדגם חדש שלא ברורה רמת האמינות שלו. בנוסף יש בו כל כך הרבה מערכות חשמליות שאני בטוח שלפחות אחת מהן תעשה לו בעיות כבר מההתחלה. בגלל זה אני מאמין שהם נותנים 5 שנים אחריות... המלצתי לו יותר על סקודה וסיאט כי אני לא חובב רכבים צרפתיים, לאחר שהרבה אנשים שאני מכיר בילו הרבה מזמנם הפנוי במוסך - או יותר גרוע. חיפשו חלקי חילוף לרכב שלהם ב- EBAY ובזמן הזה נסעו באוטובוסים ומוניות. 

עריכה אחרונה על ידי Yossi dashti
פורסם
לפני 22 דקות, Yossi dashti כתב:

הוא אכן החליט אבל אפשר עדיין לבטל ובגלל זה אני שואל אותכם. החשש שלי זה שמדובר בדגם חדש שלא ברורה רמת האמינות שלו. בנוסף יש בו כל כך הרבה מערכות חשמליות שאני בטוח שלפחות אחת מהן תעשה לו בעיות כבר מההתחלה. בגלל זה אני מאמין שהם נותנים 5 שנים אחריות... המלצתי לו יותר על סקודה וסיאט כי אני לא חובב רכבים צרפתיים, לאחר שהרבה אנשים שאני מכיר בילו הרבה מזמנם הפנוי במוסך - או יותר גרוע. חיפשו חלקי חילוף לרכב שלהם ב- EBAY ובזמן הזה נסעו באוטובוסים ומוניות. 

עולם הפוך, מביאים לך אחריות ממושכת וזה יוצר אצלך חוסר אמון במוצר אבל סקודה וסיאט נותנים שנתיים וזה בונה אמון 🙄

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

לדעתי האישית,

אבא שלך אדם בוגר ומיושב בדעתו.

באם זאת ההחלטה שלו, יש לכבד אותו ואת רצונו.

ההחלטה של אביך מאוד רציונלית
ולדעתי מתאימה לו יותר מהדגמים שרשמת בהודעתך. 

• מעניין 2
פורסם

הדבר היחיד שהייתי ממליץ לו לשקול, מאחר והוא נעול על הרכב הזה - זה את גרסת הדיזל הבסיסית.

מאובזרת יפה מאוד ושילוב מנוע גיר מוצלח לדעתי.

המחיר גם אטרקטיבי, בערך 150 על הכביש כולל הכל, במבצעים הרגילים.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...