Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כשבועיים תפסה אותי משטרה עם האופנוע ונתנו לי הזמנה לדין...

זה מה שהשוטרת רשמה לי בדוח :

"נהגת ברכב הנ"ל בקלות ראש בכך שעברת על תמרור ד-14 (תן זכות קדימה), נוסע על נת"צ (נתיב תחבורה ציבורית) עובר קו הפרדה רצוף נוסע בניגוד לכיוון התנועה, עולה על המדרכה ונוסע על המדרכה."

יש לציין שאני נהג חדש...ומחזיק גם ברשיון לרכב פרטי....באוגוסט הנהג חדש אמור להסתיים לי...המשפט נקבע לאוגוסט...

כל הפרטים שהיא רשמה אכן נכונים חוץ מדבר אחד לא נסעתי נגד כיוון התנועה...

מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ...אשמח לשמוע ממישהו שמבין מהו העונש הצפוי לי...והאם בכלל יש אפשרות להקלה...

מצפה לתגובות...תודה

***אם ההודעה לא שייכת לפורום הזה נא להעביר פשוט לא ידעתי איפה לרשום***

פורסם

הכביש שבו עקפת שהיה בו קו הפרדה רצוף, היה בעל נתיב אחד? כי אם כן אני חושב שזה אכן נחשב נסיעה נגד כיוון התנועה..

בכל מקרה, לא יצא חוק או משהו כזה שמותר לאופנוע ליסוע על המדרכה? (עם הגבלות כמובן)

פורסם

אם יש אפשרותך- קח עו"ד שמתעסק בזה, יהיה שוה את מה שזה יכול לחסוך, אבל קודם תצטרך לברר באמת כמה מול כמה.

מה קודם באוגוסט, המשפט או הנהג חדש?

ככה נהגי שליחויות נוסעים, פעם ראשונה שאני שומע ממקור ראשון על תפיסה. לכן כנראה נסעת כך!..

פורסם
לא יצא חוק או משהו כזה שמותר לאופנוע ליסוע על המדרכה? (עם הגבלות כמובן)
ברור שהמקרה שלו לא יכלל במסגרת ההגבלות.. לא כן ASTRO15?
פורסם

כן...הכביש של הנת"צ היה בעל נתיב אחד...

ולא נסעתי על המדרכה אלא עליתי עליה ואחרי פחות משלושה מטר עצרתי כדי להחנות...

ובאוגוסט יש את המשפט...אך הנהג חדש מסתיים גם באותו חודש...לפני המשפט

בבקשה שמישהו רק יגיד לי לקראת מה להתכונן למה אני ממש לחוץ בגלל זה...

פורסם

ולא נסעתי על המדרכה אלא עליתי עליה ואחרי פחות משלושה מטר עצרתי כדי להחנות...

זה בדיוק סוג הנסיעה על מדרכה שהמשטרה הפסיקה לאכוף. מהסעיף הזה אתה יכול לשכוח.

פורסם

אל תשכח מכלום וגש מהר ככל האפשר למשרד עורכי דין.

הוזמנת ל"הקראה". השופט יקריא את האשמה (ומכאן "הקראה") וישאל אותך אם אתה מודה באשמה או לא. אם תודה באשמה, תקבל עונש כמפורט בחוק, על כל הדו"ח, תוכל לטעון טיעונים להקלות בעונש. אם תכפור באשמה, תלך הביתה ותחזור לסיבוב נוסף שנקרא "הוכחות", ובו כל צד (אתה מול השוטר) מוכיח את טיעוניו.

בשלב הראשון, ההקראה, לא עוסקים בהוכחות כלל, יש מודה ויש לא מודה.

למה לקחת עורך דין?

1. זה משפט, יש חוקים, אתה לא יודע אותם. (באמת יש שם חוקים אחרים, ואתה באמת לא יודע אותם)

2. אתה נשפט על ערימת הזבל המסריחה ביותר שקראתי עליה לאחרונה, לא הייתי מתחלף אתך עבור שום הון שבעולם.

3. אף אחד, לרבות השופט, לא לטובתך במשפט, עו"ד יכול להציל אותך.

4. עסקות טיעון טובות לא ירקמו אלא בין שני עורכי דין (שלך והתובע) שמכירים זה את זה זמן רב.

יש מיליון סיבות נוספות, אל תחסוך כסף. הרשעות כאלה יכולות לשלול לך את הרישיון לזמן רב בשל שיטת הניקוד החדשה, חודש שלילה שווה יותר משכר עורך דין.

dirty old man

need love too

פורסם

אתה בכ"ז מתגרה במזל שלך...

אני מניח כי אתה לחוץ לכן אענה לך עניינית.

זה יכול להגיע לשלילה לתקופה ארוכה (שנה ומעלה) + קנס כספי

קח עורך דין בקיצור.

אני יודע שלפעמים אין ממש כסף לזה, אבל מולך עומדת מערכת עויינת, וכדי להיחלץ ממנה עם כמה שפחות שריטות- אתה חייב עורך דין שישמור עלייך כמה שאפשר.

אל תחפש דרכים עוקפות עורך דין. תתעניין עם מכרים מי מהם מכיר עורך דין תעבורתי טוב, ותפגש איתו- ולו רק להצעת מחיר. שתבין מול מה אתה עומד, ותדע כמה כסף תצטרך להכין.

עורך דין

עורך דין

עורך דין

המגרש הזה הוא שלהם. ואתה לא רוצה לשחק נגדם לבד...תאמין לי.......

בהצלחה ילד.

-ארז-

פורסם
שלום לכולם לפני כשבועיים תפסה אותי משטרה עם האופנוע ונתנו לי הזמנה לדין...

זה מה שהשוטרת רשמה לי בדוח :

"נהגת ברכב הנ"ל בקלות ראש בכך שעברת על תמרור ד-14 (תן זכות קדימה), נוסע על נת"צ (נתיב תחבורה ציבורית) עובר קו הפרדה רצוף נוסע בניגוד לכיוון התנועה, עולה על המדרכה ונוסע על המדרכה."

יש לציין שאני נהג חדש...ומחזיק גם ברשיון לרכב פרטי....באוגוסט הנהג חדש אמור להסתיים לי...המשפט נקבע לאוגוסט...

כל הפרטים שהיא רשמה אכן נכונים חוץ מדבר אחד לא נסעתי נגד כיוון התנועה...

מכיוון שאין לי עם מי להתייעץ...אשמח לשמוע ממישהו שמבין מהו העונש הצפוי לי...והאם בכלל יש אפשרות להקלה...

מצפה לתגובות...תודה

***אם ההודעה לא שייכת לפורום הזה נא להעביר פשוט לא ידעתי איפה לרשום***

6 עברות בנסיעה אחת, איך הספקת לעשות את זה??? ומי היה מורה הנהיגה שלך?????

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
6 עברות בנסיעה אחת, איך הספקת לעשות את זה??? ומי היה מורה הנהיגה שלך?????
ממה שהוא מספר אתה לא יכול לשפוט אותו כלל!! לפעמים אופנוענים באמת עושים דברים גרועים. אבל במקרה הזה, סך הכל חצה למדרכה ממול כדי לקשור את האופנוע לעמוד. לא? אז ידוע לך אם היה בכלל מישהו כל הכביש אז? אם לא, הוא עבר על החוק, אבל לא הפריע לאיש ולא סיכן. ידוע לך שהיה מישהו על המדרכה? ידוע לך שהוא בדיוק עיכב אוטובוס בנתיב התחבורה הציבורית? מי הרב שלך שאתה כמעט אומר שהוא רוצח, בשעה שהוא סך הכל רצה להחנות ולא ידוע לך שהוא הפריע למישהו. עבר על חוקים, אוקי, אבל השוטרת שרצתה להיות גבר ולתפוס אופנוען אחרי שהוא כיבה את הכלי...

וההוא מהכפר הערבי שהתאבד עם משפחתו בעת פניית פרסה כשמישהו מגיע, היה מי שדיבר על זה שהוא סך הכל לא היה בסדר? אולי יש להשתומם כמה זולים חיי אדם אצל הבאים מהמגזר שלו, אבל עדיין כולם ביכו את מותם.

וידידינו מהפורום לא עשה שום דבר קיצוני באמת, לא??

פורסם

בכלל לא קיצוני.:?

חוץ מלהוציא את איבר המין החוצה ולצעוק : "זה מה שאני שם עליכם" הוא עשה כמעט את כל מה שאפשר.

גם אי מתן זכות קדימה , גם נסיעה בנתיב שלא מיועד לו , גם חציית קו הפרדה , גם נגד התנועה , ולבסוף טיפוס על המדרכה (הנחה לא פרועה , לאור נסיעתו עד לאותו רגע - נסע חופשי בין הולכי רגל).

אתה יודע מה , אני מאוד מקווה שישללו לך שלילה ארוכה - עבריינים כמוך מקומם אינו על הכביש. מדי כניסה לת"א אני נתקל בעשרות עבריינים כמוך שחושבים שהם לבד על הכביש ומגיע להם הכל , ולא שמים על שאר המשתמשים בכביש.

אל תצפה לייעוץ כלשהו בפורום הזה , לא חושב שאנחנו צריכים לספק דרכי מילוט לאנשים כמוך.

אי לכך, ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...