Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

כיוון שהפלטפורמה משותפת לגלאקסי ומונדיאו, המדריך ישים גם לגביהם.

אחריות לטיב העבודה, היא על המשתמש בלבד.

1. לצורך ביצוע העבודה, יש להצטייד בכפפות גומי, מזרק גדול(נקנה בבית מרקחת בעלות של 5 שקלים, צינור פלסטיק באורך של כחצי מטר שיתאים למזרק שקנינו(נקנה בחנות טמבור) ,נוזל הגה כח מקורי של פורד ובקבוק פלסטיק לצורך אחסון הנוזל המשומש.

[ATTACH=CONFIG]527154[/ATTACH]20200129_141833.jpg

2. מחברים את הצינור הלבן למזרק ושואבים את הנוזל הישן מתוך מיכל נוזל הגה כח ומרוקנים לתוך בקבוק הפלסטיק שהכנו מבעוד מועד.

ממשיכים כך עד שאין אפשרות לשאוב יותר מהמיכל.

3. לאחר הריקון, יש למלא נוזל חדש עד לגובה המקסימום המצויין על גב המיכל.

4. יש לחזור על התהליך פעם בשבוע למשך כ-3 שבועות או לחילופין עד אשר סיימנו את הבקבוק החדש.

5. בתמונות המצורפות, שימו לב להשוואה בצבע, נוזל חדש מול משומש.

20200129_143043.jpg

20200129_143031.jpg

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מצויין ! החלפת הנוזל ההידראולי מיותרת.

צבע הנוזל לא בהכרח מעיד על תכונות נוזל שנפגעו כתוצאה מעבודה הנוזל. בעוד שנה גם צבע הנוזל החדש יהייה דומה לזה שניקזת.

איזה כייף לי :)

פורסם

בזמנו.. החלפתי נוזל הידראולי להגה כח, ע"י ניתוק הצינור של השמן החוזר למיכל וניתובו לבקבוק ריק ותוך כדי ממלא נוזל חדש.. [צריך 2 אנשים]

תהליך של כמה שניות והחלפה יחסית גדולה של שמן.

• תוכן חדש...