Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאחרונה התחדשתי בסיאט איביזה ידנית 2018 TSI.

בהנעות בבקרים המנוע קופץ לסל"ד של 1200 ונרגע לאחר דקה, הבנתי שזה נורמאלי והוא מחמם שם משהו שאני לא יודע לנקוב בשמו, השאלה האם אני צריך לחכות עד שהטורים ירגעו טרם תחילת הנסיעה? פעם אחת לא חיכיתי והרכב נסע מהר יחסית עד שזה נרגע.

תודה.

פורסם
תודה רבה ומבחינת הטורבו פשוט צריך לתת לחום מנוע לעלות לנורמה וגם אז להיות עדיין בהתחלה ?

אתה רוצה לשמור על המנוע של הרכב שלך לאורך שנים? תעשה טובה, ותחכה עד שהטורים יתייצבו על 850-900. זו ההמלצה הרשמית

של קבוצת VAG.

פורסם

אפשר קישור או צילום מספר רכב בו זה כתוב?

בכל ספר רכב של כל יצרן שראיתי רשום להתחיל לנסוע מיד תוך שמירה על סל"ד ועומס בימוניים בדקות הראשונות.

בנסיעה המנוע מגיע לטמפ' עבודה מהר יותר, הזמן הכללי בו הוא פעול בטמפ' נמוכה מתקצר וזה מה שאנחנו רוצים להשיג.

פורסם

אפשר להתחיל לנסוע ישר עם ההתנעה.

אני אישית מחכה כ10 שניות מההנעה עד שמתחיל לנסוע בינתיים השמן מגיע ומתפזר במנוע קצת. מניע ובינתיים שם חגורה, מכוון רדיו ומזגן ואז מתחיל לנסוע.

בכל מקרה רצוי בעיקר בגלל הטורבו שעד שהמנוע לא בטמפרטורת עבודה תסע רגוע בלי לאמץ את המנוע וכך מומלץ גם 2 דקות לפני כיבוי הרכב.

פורסם
אתה רוצה לשמור על המנוע של הרכב שלך לאורך שנים? תעשה טובה, ותחכה עד שהטורים יתייצבו על 850-900. זו ההמלצה הרשמית

של קבוצת VAG.

בדקתי בספר ורכב ושם רשום ישר מרגע ההנעה להתחיל נסיעה.

פורסם
אפשר להתחיל לנסוע ישר עם ההתנעה.

אני אישית מחכה כ10 שניות מההנעה עד שמתחיל לנסוע בינתיים השמן מגיע ומתפזר במנוע קצת. מניע ובינתיים שם חגורה, מכוון רדיו ומזגן ואז מתחיל לנסוע.

בכל מקרה רצוי בעיקר בגלל הטורבו שעד שהמנוע לא בטמפרטורת עבודה תסע רגוע בלי לאמץ את המנוע וכך מומלץ גם 2 דקות לפני כיבוי הרכב.

2 דקות במידה ואני נוסע במהירות שיוט ועוצר מייד ? לפי מה שרשום בספר זה אחרי נסיעה בתנאים קשים... מזה תנאים קשים של VAG?

• תוכן חדש...