Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לבקר חבר חניתי את הרכב בחניה מסודרת כשלפתע מתקשר אלי שוטר ומודיע לי ששלושה נערים הלכו על המדרכה ואחד מהם החליט לבעוט לי במראה הימנית ברכב.

השוטר לקח אותם לתחנת משטרה ואמר לי להגיע להגיש תלונה בכדי שהמשטרה תמשיך לטפל בעניין.

הגעתי לתחנה לקחו ממני פרטים ואמרו לי לחכות לתשובה,במקביל הציעו לי להגיש תביעה אזרחית על הנזק.

המראה נתלשה לגמרי מהמקום ועלות התיקון לא זולה לדעתי כיוון שמדובר ברכב לא רגיל עם מראה מתכהה חשמלית.

איך צריך לפעול מכאן?

פורסם

הגשת תלונה במשטרה והם יחליטו האם להגיש תביעה פלילית כנגד הבועט

לך נגרם נזק , הבא הצעת מחיר מהמוסך או שמאות , ופנה להורי הבועט במידה והוא מתחת לגיל 18 כדי שילמו לך את הנזק.

לא ישלמו תתבע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השוטר אמר שראה את אחד מהם בועט אבל לא יודע בדיוק מי,יכול להיות שבחקירה שלהם מישהו כן לקח אחריות, אין לי צילום וההוכחה שלי היא רק הטלפון מהשוטר והעדות שלו.

האם זה מספיק? האם לחכות מהמשטרה לעדכון לגבי הפרטים של הפוגעים?

פורסם

אתה צריך להגיד תודה שהיה שוטר באותו הזמן. בשכונה שלי יש נערים שמשתכרים ופשוט הורסים מכוניות.

לגיסי עשו חריטה (באמצע הלילה) רצינית לכל אורך האוטו ביום הראשון שהוא קנה אותו.

תנסה להשיג עוד עדים / תמונות .

פורסם

אחת הסיבות למה לא לרכוש רכב חדש מהניילונים. כואב הלב על כל שריטה. קנו רכב בן שנה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
אחת הסיבות למה לא לרכוש רכב חדש מהניילונים. כואב הלב על כל שריטה. קנו רכב בן שנה

וכשזה רכב בן שנה או אפילו שלוש, אתה חושב שזה לא כואב?

פורסם

ראשית אתה צריך את הפרטים של הנער הבועט.

לאחר שקיבלת את הפרטים, תפנה להורים לשלם, אם לא אתה צריך להגיש תביעה בבית משפט.

אתה צריך להוכיח כי אכן הנערים האלו גרמו לך את הנזק, השאלה היא האם המקום מצולם או אם יש עדויות אחרות.

אתה יכול להעזר בשוטר כעד, אולם חשוב מאוד לדעת מה הוא עצמו ראה והאם הוא מוכן לבוא ולהעיד.

כמו כן, בתור נפגע עבירה, תבקש מהמשטרה את פרוטוקול החקירה ואולי שם הם מודים בביצוע הנזק.

האמור הינו המלצה בלבד, ואין בכלל זה מתן יעוץ משפטי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...