Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בפסח יהיו לי המון ימים מרוכזים בבית ספר,ואני עדיין אהיה בתקופת המלווה שלי.

אני חייב לבוא לבית ספר וזה יהיה במשך רוב "חופשת" הפסח... :x

יש אפשרות לפנות למשטרה/משרד רישוי או משהו שיתנו לנהוג ללא מלווה או שזה מצב אבוד?

נכון להיום נותרו לי עוד 44 יום מלווה (אוףף עם החוק הזה של המלווה ל3 חודשים! איזה מזל נאחס)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
היי

בפסח יהיו לי המון ימים מרוכזים בבית ספר,ואני עדיין אהיה בתקופת המלווה שלי.

אני חייב לבוא לבית ספר וזה יהיה במשך רוב "חופשת" הפסח... :x

יש אפשרות לפנות למשטרה/משרד רישוי או משהו שיתנו לנהוג ללא מלווה או שזה מצב אבוד?

נכון להיום נותרו לי עוד 44 יום מלווה (אוףף עם החוק הזה של המלווה ל3 חודשים! איזה מזל נאחס)

חשבתי ש1 באפריל עבר? :roll:

זה בסך הכל בית ספר, ומבלי להמעיט בערכו של המוסד ה"מכובד" הוא לא סיבה מספיק חשובה לקיצור תקופת המלווה...

אין מוניות? אוטובוסים? הורים, דודים, שכנים, קרובי משפחה רחוקים, מורים, חברים לכיתה, אנשים טובים שעוצרים לטרמפיסטים, אנשים שפוגשים בסופר? אופניים?

בקיצור, זאת לא סיבה מספיק טובה לקיצור המלווה, בעצם זאת סיבה לא טובה... אני גם די בטוח שבמקרים יותר רציניים לא מקצרים את תקופת המלווה...

פורסם

הורים בעבודה, מוזר לא?

העניין שהבית ספר קצת רחוק... ושום דבר לא מגיע לשם כי הוא לא נימצא קרוב לשום דבר מרכזי!

המונית שמגיע הכי קרוב זה איזה 3 קילומטר עד לבית ספר ואז עוד 3 קילומטר בחזרה וככה במשך כל ימי ה"חופש"...

בקצב הזה אני אצטרך לעשות לעצמי טיפול עשרת אלפים

עד מתי ספטמבר 08.:(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...