Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2001 1800 עשתה 54,000 וגם טיפןל גדול כולל ברקסים וטיימינג בחודשים האחרונים. מטופלת רק במוסךמורשה צ'מפיון ולכן כשהבחנתי בנזילה לקחתי מיד לשם בהנחה שזה קשור באחריות של המוסך על הטיפול הגדול. המכונית במוסך כבר למעלה מ- 7 שעות- עדיין לא יודעים להגיד מאיפוא הנזילה וגם "הלבישו" לי לחץ שמן נמוך- שהם "עדיין" בודקים מאיפוא הוא נובע.

חוששת ש"עובדים" עלי...

למישהו יש עצה?

תודה

פורסם

אם עשו טיימינג, יכול להיות שהנזילה משם, בהחלפת טיימינג בדר"כ מחליפים מחזיר שמן (טבעת שתפקידה למנוע מהשמן לצאת מהמנוע באיזור של ציר הגלגל של חגורת הטיימינג), נזילה משם דורש פירוק חזרה של חגורת הטיימינג (ניתן להגיד כל העבודה מחדש), תבדקי בקבלות על הטיפול הגדול אם אכן החליפו את מחזיר השמן אם כן (ונזילה משם) לא עשו את העבודה כהלכה, אם לא אז יכול להיות שפעלו בניגוד להנחיות היצרן כי נהוג להחליף את המחזיר בכל החלפת טיימינג, דבר נוסף שנהוג להחליף זה מותחן השרשרת. כשל של החגורה או המותחן יכול להביא לקריעת החגורה ואובדן המנוע!!!

בהצלחה.

פורסם

תודה על עצתך. מכר מוסכניק שבדק את המכונית לפני שלקחתי לצ'מפיון חשב כמוך שמדובר במחזיר שמן ולכן המליץ שאקח לצ'מפיון. כרגע טילפנו מהמוסך והודיעו שמקור הנזילה באטם שסטומים (?) אבל את מקור לחץ השמן הנמוך (שעל קיומו התבשרתי רק היום...) עדיין לא איתרו ולכן הרכב נשאר שם לבדיקה נוספת מחר.

אגב- את הטיפול הגדול עשיתי בדצמבר (כולל טיימינג) ובברקסים טיפלתי בפברואר. איך שהסתיים הטיפול הנעתי הרכב והבחנתי שנורת ההתראה של ה ABS דולקת. הרכב הושאר שם ולקח להם כמעט שבוע(!) לאתר את מקור התקלה (עד היום לא ברור לי מה התגלה בסוף).

לכן עכשיו אני בחששות כבדים שלך תדע מה עושים לרכב - סה"כ מהרגע שטופל שם הוא "אורח" קבוע במוסך הזה- רכב שהיה תקין לגמרי ובקושי נוסע.

הסיפור נשמע הגיוני?

פורסם

ראשית לא להלחץ!

אתם מכסה שסתומים זה לא דבר רציני (אם כי מפתיע שנוזל מרכב יחסית חדש) אני צריך להחליף ברכב משנת 1974 (נעשה את זה בקרוב).

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני הייתי ממליץ לך לעזוב אותם כמה שיותר מהר ולעבור למוסך שיודע לעבוד כי הם כנראה לא יודעים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
ראשית לא להלחץ! אטם מכסה שסתומים זה לא דבר רציני (אם כי מפתיע שנוזל מרכב יחסית חדש) אני צריך להחליף ברכב משנת 1974 (נעשה את זה בקרוב).

את מכסה השסתומים הורידו כשעשו טיימינג. או שפגמו אותו כשהיה מפורק (בטעות כמובן,אני מקווה), או שסגרו את המכסה בצורה רשלנית תוך הידוק ייתר ולחיצת האטם יותר מידי, דבר שגרם לקריעתו.

סתם ככה, אטם מכסה שסתומים מחזיק הרבה מאוד שנים כמו שציינו כבר.

עצה אישית, לחפש מוסך חדש,דחוף.

מאיזה אזור את בארץ?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הי,

אני מאזור ירושלים.

ממש כרגע דיברתי עם המוסך - אמורים לחזור אלי כדי להודיע לי על מחיר של "חלק" (לא ברור איזה- טוענים שלחץ השמן נמוך). אם המחיר יהיה מופרז- אצטרך להחליט אם להוציא משם הרכב (מה שלא בטוח שכדאי). עדיין זקוקה לעצה .

פורסם

היי

באמת רציתי לשאול אותך אם את מירושלים

אם הרכב נמצא בגבעת שאול ב"מוסך המורשה" -תוציאי אותו משם מייד.שקרנים עם דפלומה וגם גנבים

ואני עומד מאחרי דברי -לא למחוק(יש תביעה בדרך)

המוסך בתלפיות לא יותר טוב

חפשי משהו אחר..

פורסם

עכשיו הודיעו לי שצריך להחליף את: אטם שסתומים,אטם מעגן שמן,מותחן שרשרת גלי זיזים, שרשרת- הכל 3200 שקל לא כולל עבודה!!!!

בקשתי שבשלב זה לא יעשו כלום-פוחדת שלא יזיקו לרכב. לאן לקחת?

פורסם

הרכב באמת בגבעת שאול

עכשיו הודיעו לי שצריך להחליף את: אטם שסתומים,אטם מעגן שמן,מותחן שרשרת גלי זיזים, שרשרת- הכל 3200 שקל לא כולל עבודה!!!!

פורסם

כל החלקים שסימנתי הוחלפו בעת הטיפול טיימינג שביצעת בדצמבר.

אין שום סיבה בעולם לחזור על הטיפול שוב בזמן כ"כ קצר אלא אם הטיפול הרישוני נעשה באופן שגוי.

תתבעי מהם לבצע את הטיפול על חשבונם!

תערבי בעניין את מחלקת שרות לקוחות של צמפיון, מחלקה טכנית של צמפיון ואולי גם איזה עו"ד נחמד שאת מכירה שישלח להם מכתב אזהרה בהול, כדי שיבינו שהם לא מתעסקים עם איזה פרה חולבת!

בקשר לאטם מעגן שמן (אטם קרטר בעיברית מוסכית). מה קרה לו? איך פתאום הוא לא תקין?

אם את יכולה להביא למוסך את המכר המכונאי שלך שיראו לו מה לא תקין, עשי זאת מייד.

על פניו, נראה שהבת של בעל המוסך מתחתנת והוא מחפש ערוץ מימון מהיר לחתונה על חשבונך:-P .

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...