Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה באוטו (גולף CL שנת 1993 מנוע 1800 הזרקה)

למשל אחרי שאני נוסע אחרי נסיעה על 180 קמ"ש ואני עוצר למהירות 0 למשל ברמזור לכניסה לעיר נורת השמן נדלקת והאוטו מתחיל לצפצף בפעם הראשונה שזה קרה לי ישר כיביתי את המנוע כדי לא לגרום נזק לאוטוף בדקתי שמן ולא חסר שמן ולא כלום, מה הבעיה לדעתכם??

(קרה לי כבר 3 פעמים)

פורסם

כששמן המנוע חם מאוד הוא נהיה דליל יותר ואז לחץ השמן יורד אם כי זה לא אמור לרדת לרמה כה נמוכה עד להדלקת הנורה.

יש לגשת למוסך כדי שיחברו שעון לבדיקת לחץ שמן המנוע.

יתכן ויש להחליף שמן המנוע שצמיגותו אינה מתאימה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זוהי "מחלה" של רכבים גרמניים רבים,בייחוד עם המנועים הישנים יותר(אופל,ב.מ.וו)והיא נובעת מהיחלשות מיסבי המנוע הראשיים,שגורמת למשאבת השמן לא לעבוד בספיקה מלאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש לי בעיה באוטו (גולף CL שנת 1993 מנוע 1800 הזרקה)

למשל אחרי שאני נוסע אחרי נסיעה על 180 קמ"ש ואני עוצר למהירות 0

180 קמש?

אתה שרוט??!!

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

חשבת אולי שהאוטו מאותת לך שזה לא נעים לו לנסוע 180 קמ"ש? במהירות כזאת המנוע מאוד מתאמץ, ואם נורת השמן נדלקת זה אומר שהשמן מתחמם הרבה יותר מדי ובסופו של דבר זה בהחלט יכול להביא לסיום חיי המנוע. ד"א - גם לכבות את המנוע מיידית כשהשמן מאוד חם זה לא בריא במיוחד, למיטב ידיעתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עובד במוסך והגיעה אלינו פאסאט טורבו עם בעיה דומה, אחרי כל מיני איבחונים שנעשו הורדנו את קרטר אגן השמן וגילינו שמסנן משאבן השמן שמושכת את השמן מהקרטר למנוע דיי סתומה.

יתכן שזאת גם הבעיה אצלך.

פורסם

בקר טוב

במשך הזמן מצטבר פיח בחלל המנוע עד כדי שבקרקעית אגן השמן הו א נמצא בצורת גרגירים,

לדעתי כשאתה נוסע במהירות גבוה משאיבת השמן שואבת מן האגן גם את הגרגירים שבתחתיתו ,

בגרגירים סותמים את הרשת של המסנן הראשוני שנמצא באגן וגורמים להפסקת הצירקולציה.

תנסה לבצע פלשינג,

בכבוד רב:

שמעון .צ

• תוכן חדש...