Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צריך לעשות טיפול וקיבלתי הצעה ממוסך המורשה של סקודה בירושלים.

נאמר לי שזה מה שמחליפים בטיפול(דיברתי איתם טלפונית)

שמן

מסנן שמן

מסנן מזגן

הבורג של האגן שמן

פלאגים

נוזל שמשות

ספריי שמנקים איתו את המנוע

סביב 2200

דעה על המחיר? והאם יש המלצות למוסך אחר בירושלים נראה לי שאם זה המחירים במורשה נעבור למוסך כללי הרי שמדובר פה בטיפול סטנדרטי לחלוטין.

תודה.

פורסם

בס"ד

תעבור למוסך כללי, רק תוודא את איכות החלפים וגם תוריד את עניין נוזל השמשות, ספריי לניקוי מנוע (מה זה?).

פילטר מזגן ופילטר שמן, אפשר להרכיב של חברה כמו MAN filter, גם תחסוך מול המקורי וגם מדובר בפילטרים ברמה של המקורי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

שמן, הבורג של האגן שמן, מסנן שמן, מסנן אוויר (שלא מופיע ברשימה) ומסנן מזגן.

אם אתה בעניין של לעבוד על הרכב בעצמך, דבר עם חנויות כמו אוטוסטור והם ירכיבו לך רשימה של החלקים שאתה צריך, מסננים של MANN. מעריך שיצא באיזור ה500~ וסגרת את הסיפור. (או שתמצא מוסך שאתה סומך עליו, תוודא איתו, תביא את החלקים והם יבצעו את העבודה)

אם לא, כמו שנאמר מעליי, דבר עם מוסך כללי ותוודא את איכות החלקים.

לגבי הפלאגים, אאל"ט הספר רכב באמת מדבר על החלפה ב60K, תברר פרטנית לגביהם.

בכל מקרה, באף אחד מהמקרים זה לא אמור להגיע לסכום מופרך של 2200~

פורסם

מכיוון שהרכב כבר לא באחריות תבדוק את האופציה לרכוש החלקים בעצמך ואז לבצע אץ העבודה בניפרד. את יכול לקנות חלקים של mann, mahale, knecht...כולם תואמים למקורי ובעלויות של פי 2 פחות מהמקורי. על החלקים אתה אולי תגיע ל 800 שח. לגבי עבודה היא כלל לא מסובכת אבל אם אין לך עניין ללמוד או לבצע לבד אז גש למישהו שיעשה לך את העבודה. אם כן תרצה לדעת לעשות לבד יש פה מספיק אנשים שיוכלו ללמדך.

• תוכן חדש...