Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל השבוע אזור ת"א מפוצץ באופנועני מתנ"א .

ובשיחה עם אחד מהם ההסבר היה שהם במבצע אכיפה נגד דו גלגלי בדגש על נהיגה פרועה תקינות רכב קסדות לא רכוסות ועוד בלאגנים ששייכים לסוג הנהיגה בה משתמשים השליחים.

zx 1.8 coupe

פורסם

תעזבו את השליחים, בדיוק כמו שיש נהגים עבריינים, ובדיוק כמו שיש רוכבים עבריינים, יש גם שליחים עבריינים.

די להסתה.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
בתור שליח אני עושה מלא שטיות אבל ממש קשה להספיק להגיע לבית תוך חצי שעה בלי לעבור על כמה חוקים....

שתיהיה שליח תדבר.....

כשתהיה מתחת לפגוש, נדבר...

מה זה משנה אם זה שליח או לא?

יש הרבה מאוד שליחים שנוסעים כמו מטורפים.

ברור לי שקיים לחץ אדיר עליהם בנושא, עדיין, זה לא תירוץ שיעזור להם ברגע שהם יחתכו איזה רכב שלא יספיק לבלום או שאיזה נהג יגנוב את הרמזור כמו שהם תמיד עושים וכמו שראיתי הבוקר.

חביבי, אתה יכול לענות כעת מה שתרצה וכל הוכחה ותוכחה שיש לך, בצורה הפשוטה אני אשתכנע כאשר תראה איך פח ופגוש של מכונית הופכים גמישים יותר לאור כל התירוצים שלך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...