Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה קרה גם לי (לעזאזל)

בנסיעה שיגרתית על 50 קמ"ש כשספגטי חם בארגז מאחורי, רכב שהגיע ממול החליט שהוא פונה שמאלה, אבל התחרט ברגע האחרון.

התוצאה - הבחור בפיג'ו 205 כסופה נעמד לו באמצע הנתיב שלי, כשרכב פרטי מפריד ביני לבינו.

הרכב הפרטי מולי בולם בחוזקה תוך נעילת גלגלים, אני מצטרף לחגיגת החריקות, אך לא מצליח להאט את הסאנ-יאנג האימתני, ופוגש את האחוריים הסקסיות שלו...

נהג הפיג'ו 205 הכסופה (ימח שמו וזכרו), רואה שגרם לתאונה... נותן גז ונעלם מהמקום.

למזלי, אזרח שצפה במתרחש רשם את מספר הרכב...

לרוע מזלי - למשטרה לא ממש אכפת - "לא ניתן להוכיח כלום אם לא היה מגע" חוקר התאונות אמר בבטחה.

אני אשם - לא שמרתי מרחק.

האמת, אני תמיד שומר מרחק, גם עכשיו... אבל לנוכח תנאי הדרך - כביש פתוח לגמרי עם שדה ראיה עד למעבר לאופק, אולי הייתי שאנן מידי...

אז איך חוקר התאונות אמר לי - "מה מבחן התוצאה?"

אז הנה התוצאה:

פוניתי באמבולנס, אחרי שכל הפנים שלי היו מלאות דם.

פנס עצבני ביותר מעל עין ימין.

אף גדול פי 2 מהנורמה, כשמפלי דם ניגרים ממנו

והשיניים שלי, שחרקו מהנאה, חתכו גם את השפה הפנימית תחתונה שלי, והותירו אותי בולע דם להנאתי

אהה, כן, ורגלים חבולות למדי... אני יכול ללכת, אבל בכל צעד אני מקלל את היום שנולדתי...

תאונת עבודה!

אז... מי מכיר עורך דין טוב?

בכלל מגיע לי משהו, אם המשטרה טוענת בכל לשון שזו אשמתי, ואשמתי בלבד?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
אז הנה התוצאה:

והשיניים שלי, שחרקו מהנאה, חתכו גם את השפה הפנימית תחתונה שלי, והותירו אותי בולע דם להנאתי

היית עם קסדת חצי, או שסתם הקסדה לא יושבת לך טוב על הלחיים?

בכל מקרה, שווה שתקרא את זה:https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66496

החלמה מהירה!

.

פורסם

אני אשם - לא שמרתי מרחק.

האמת, אני תמיד שומר מרחק, גם עכשיו... אבל לנוכח תנאי הדרך - כביש פתוח לגמרי עם שדה ראיה עד למעבר לאופק, אולי הייתי שאנן מידי...

תהפוך את סדר הדברים - אם היית רואה, מחפש, בוחן, מנסה לקרוא ללא הספקה את

הפעולות העתידיות של שאר משתמשי הכביש, היה נוצר מצב ממנו ממילא היתה נגזרת שמירת המרחק, לא היית שאנן וכן הלאה.

הטעות הראשונית שלך הייתה סביב עניין המבט והחיפוש אחר סיכונים

בכל מקרה, תרגיש טוב!

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אבל זו בדיוק הבעייה...

לא היה מה לקרוא!

כביש יותר פנוי מזה אין!

אני אפילו לא הייתי עם מצערת פתוחה עד הסוף.

גלשתי להנאתי על 50-60 קמ"ש גג...

נהג הפיג'ו עמד יפה, ואותת... וחיכה שהכביש יתפנה.

אבל באיזו החלטה גאונית של הרגע האחרון, הוא החליט לתת גז-ברקס, ולעמוד על הנתיב שלי.

הוא אולי חשב שהוא יעבור, עשה מהלך, והתחרט...

ואז, זה היה כבר מאוחר.

הקסדה הייתה שלמה, אבל סוג ז'

ריפודים שטחיים בלבד, ואח"כ איזה סוג של קלקר קשיח...

הסוג שהשליחים קונים כדי לחסוך בעליויות :-/

פורסם
אבל זו בדיוק הבעייה...

לא היה מה לקרוא!

כביש יותר פנוי מזה אין!

אני אפילו לא הייתי עם מצערת פתוחה עד הסוף.

גלשתי להנאתי על 50-60 קמ"ש גג...

אתה רק מדגיש את הטעות שלך בנושא - בגלל שלא קראת את הכביש היטב, הוא נראה לך

פנוי (איך פנוי אם יש לפנייך רכב שעומד לבצע פנייה?). בגלל שלא קראת היטב את תנאי הדרך שלפנייך, הרשית לעצמך להיות שאנן ואפילו, השם ישמור, "לגולש להנאתך" על הכביש.

בגלל שלא קראת את הכביש נכון, התייחסת לרכב בביטול ובשאננות, הנחת שהוא

יפנה לצד אחד, והפקרת את בטיחותך האישית בידי נהג מכונית.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

האמת, צודק.

וכמו שהבוחן ת"ד אמר - מבחן התוצאה הוא זה שקובע

נכנסתי בפאקינג רכב...

לאלפי עזאזלים

פורסם
אז... מי מכיר עורך דין טוב?

בכלל מגיע לי משהו, אם המשטרה טוענת בכל לשון שזו אשמתי, ואשמתי בלבד?

ודאי שמגיע לך - חוק הפלת"ד אינו מבדיל בין האשמים בתאונה לנפגעים - כולם מפוצים באותה המידה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עודד אפשר לשאול איפה אתה עובד?

והאם הם צריכים עובדים? כי גם אני עשיתי רישיון לאחרונה ורוצה לעבוד כשליח.

חבל על המקרה שקרה לך ומקווה שתרגיש טוב.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
עודד אפשר לשאול איפה אתה עובד?

והאם הם צריכים עובדים? כי גם אני עשיתי רישיון לאחרונה ורוצה לעבוד כשליח.

חבל על המקרה שקרה לך ומקווה שתרגיש טוב.

ועל זה נאמר, הפסד של אחד הוא הרווח של האחר.....אתה בטוח שאתה לא רוצה להיות עו"ד כשתהיה גדול??. לרדוף בכייף אחרי אמבולנסים??:-D:beerchug::multi::ok::splat:

פורסם

מעצבן שיש הרבה מקרים שנהגים אחרים אשמים ומפילים את האשמה על הנהג מאחור!

הולך רגל קופץ לכביש במעבר חציה או לא \ אנשים יוצאים מחניות בלי להסתכל במראות וכאלה.

אני לא אומר שאני צדיק גמור. גם לי קורה לעיתים רחוקות שאני לוקח פניה או נכנס לאיזה נתיב (בדר"כ לכזה שנכנסתי אליו כמה וכמה פעמים והשגרה הורגת) בלי להסתכל ורואה שלא נתתי זכות מספקת לאנשים.

שמת קסדה פתוחה?

החלמה מהירה!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ועל זה נאמר, הפסד של אחד הוא הרווח של האחר.....אתה בטוח שאתה לא רוצה להיות עו"ד כשתהיה גדול??. לרדוף בכייף אחרי אמבולנסים??:-D:beerchug::multi::ok::splat:

אני לא רוצה להיות עורך דין אלא עובד בבורסה(שנה הבאה בתקווה מנהל עסקים בבן גוריון).:-)

ואני לא מסנה ל"הנות" על הסבל של אחר אלא רק שאלתי ולא תיכננתי להחליף אותו כי יכול להיות שהוא ימשיך לעבוד שם, רק במקרה גם אני מחפש עובדה לאחרונה ויש לי רישיון ל50 סמ"ק.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אני לא רוצה להיות עורך דין אלא עובד בבורסה(שנה הבאה בתקווה מנהל עסקים בבן גוריון).:-)

ואני לא מסנה ל"הנות" על הסבל של אחר אלא רק שאלתי ולא תיכננתי להחליף אותו כי יכול להיות שהוא ימשיך לעבוד שם, רק במקרה גם אני מחפש עובדה לאחרונה ויש לי רישיון ל50 סמ"ק.

בלי להעלב....סתם עקיצה ברוח טובה...:mm_yeah: :mm_yeah: :wink:

פורסם

אני לא מבין איך כל הפציעות האלה נגמרו למרות שהיית עם קסדה מלאה :confused:

אל תגיד לי שהקסדה הייתה כל כך גדולה עליך שקיבלת מכה מהקסדה עצמה ..

ובכל אופן, אם היית עם קסדת חצי, יש סיכוי טוב שהיית עכשיו בתור לשחזור פנים אצל מנתח פלסטי (תסתכל על הצד החיובי, הוא בטח היה מהרמה הטובה ביותר)

• תוכן חדש...