Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי דייהטסו סיריון 2002 ויש בעיה שפעם קוראת ופעם לא אני יכול לנסוע 200 קמ בלי בעיה פתאום איזה 20 קילומטר הבעיה קוראת כול דקה

הבעיה היא שאני נוסע

האוטו ננעל ונפתח ומםעיל את ה4 ווינקרים ה2 קדמיים ואחוריים וצריך כול הנסיעה ללחוץ על הכפתור של המשולש אזהרה כדי לכבות אותם מישהו מכיר תבעיה הזאת??

פורסם

^זה הכיוון.

17 שנה של מתקינים ישראלים חאפרים מתחילים לתת את אותותיהם.

צריך לקחת סופ"ש מוצל ליד האוטו, ולפרק את כל הזבל שהצטבר שם.

ומוטב מוקדם- הקצר הבא יכול להיות ברכיב שמשבית תנועה...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
עש באוטו אזעקה ישנה?

יש מערכת אזעקה לא יודע ממתי היא

^זה הכיוון.

17 שנה של מתקינים ישראלים חאפרים מתחילים לתת את אותותיהם.

צריך לקחת סופ"ש מוצל ליד האוטו, ולפרק את כל הזבל שהצטבר שם.

ומוטב מוקדם- הקצר הבא יכול להיות ברכיב שמשבית תנועה...

מה הכוונה לזבל איפה

פורסם

הכוונה היא, שבמהלך השנים הותקנו כל מיני דברים באוטו: דיבורית, אזעקה, קודנית, ואחרי שהם התקלקלו, אולי סיבוב נוסף (בד"כ בלי לפרק/לבודד כמו שצריך את הסבב הקודם).

את כל ההתקנות האלה עושים תוך התעלקות/ניתוק/התחברות לצמות החשמל המקוריות של הרכב. בד"כ עם איזולירבנד ולא עם שרינקים (איזולירבנד נפתח בחום של 45 מ"צ, לא צריך להסביר לך שבאוטו שעומד בשמש יש טמפ' גבוהה בהרבה).

עם הזמן, הרכיבים ש"מתבשלים" באוטו מתקלקלים, החיבורים שלהם נחשפים (איזולירבנד, זוכר?) ומתחילים תקלות וקצרים שאפילו חשמלאי מנוסה לפעמים תולש שערות בגללם. (למה לך תדע איפה החאפר חתך והתחבר, ועכשיו זה מקצר)

לכן, אני בכל אוטו שאני קונה מיד שניה, במסגרת ישור הקו הראשוני שאני מבצע, אני מעיף הכל. פשוט הכל. מחזיר את הצמות כמו ביום שהאוטו יצא מהמפעל.

אחר-כך, (אם בכלל צריך) אני מתקין מחדש מינימום של רכיבים איכותיים, בהתקנה מקצועית ואיכותית.

אתה לא צריך להיות פסיכי כמוני, אבל אם תתחיל לפתוח פלסטיקה, אתה כבר תראה בעצמך על מה אני מדבר, ובמסגרת היכולת והסבלנות האישית שלך, תתחיל לפרק שטויות לא נחוצות ולבודד היטב את צמות הרכב המקוריות.

נניח עכשיו, כמו שמלטבשי אמר, תתחיל עם האזעקה הזו, שנראה היא שממררת לך את החיים.

חפש את המוח שלה, תראה שהוא לא מבצע ניתוקים במערכות חיוניות ותתחיל להסיר את החיבורים שלו אחד-אחד מהאוטו.

99.9% סיכויים שהבעיה שהעלית תפסק.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
הכוונה היא, שבמהלך השנים הותקנו כל מיני דברים באוטו: דיבורית, אזעקה, קודנית, ואחרי שהם התקלקלו, אולי סיבוב נוסף (בד"כ בלי לפרק/לבודד כמו שצריך את הסבב הקודם).

את כל ההתקנות האלה עושים תוך התעלקות/ניתוק/התחברות לצמות החשמל המקוריות של הרכב. בד"כ עם איזולירבנד ולא עם שרינקים (איזולירבנד נפתח בחום של 45 מ"צ, לא צריך להסביר לך שבאוטו שעומד בשמש יש טמפ' גבוהה בהרבה).

עם הזמן, הרכיבים ש"מתבשלים" באוטו מתקלקלים, החיבורים שלהם נחשפים (איזולירבנד, זוכר?) ומתחילים תקלות וקצרים שאפילו חשמלאי מנוסה לפעמים תולש שערות בגללם. (למה לך תדע איפה החאפר חתך והתחבר, ועכשיו זה מקצר)

לכן, אני בכל אוטו שאני קונה מיד שניה, במסגרת ישור הקו הראשוני שאני מבצע, אני מעיף הכל. פשוט הכל. מחזיר את הצמות כמו ביום שהאוטו יצא מהמפעל.

אחר-כך, (אם בכלל צריך) אני מתקין מחדש מינימום של רכיבים איכותיים, בהתקנה מקצועית ואיכותית.

אתה לא צריך להיות פסיכי כמוני, אבל אם תתחיל לפתוח פלסטיקה, אתה כבר תראה בעצמך על מה אני מדבר, ובמסגרת היכולת והסבלנות האישית שלך, תתחיל לפרק שטויות לא נחוצות ולבודד היטב את צמות הרכב המקוריות.

נניח עכשיו, כמו שמלטבשי אמר, תתחיל עם האזעקה הזו, שנראה היא שממררת לך את החיים.

חפש את המוח שלה, תראה שהוא לא מבצע ניתוקים במערכות חיוניות ותתחיל להסיר את החיבורים שלו אחד-אחד מהאוטו.

99.9% סיכויים שהבעיה שהעלית תפסק.

הבנתי תודה רבה

• תוכן חדש...