Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמכרתי את הפאביה (ידנית) נסיתי למצוא סופר מיני אחרת שמציעה אותו איכות לפשוט אין.

הסופר מיני ידנית מבית vag פשוט רכב מעולה.

הבעיה שאין הרבה כאלה בשוק הייתי הולך דווקא על פאביה, איכות חומרים טובה יותר וכנראה שתמצא פחות שחוטות.

טיפולים סביב 400 שקל לשמן פקק ופילטר אוויר.

צריכת דלק בחיפה סביב ה1 ל16, בכביש מהיר סביב ה100 קל 1 ל20

פורסם

הפאביה הנוכחית לא מאובזרת בצורה קיצונית,, עדיף לחפש איביזה כמה שיותר חדשה, או פולו אם ואג זה הכיוון.

הקליאו גם לא רעה , התנהגות כיפית יותר לטעמי ביחס לואגיות, אבל פנים פשוט יותר, ואבזור נוחות נורמלי.

פורסם

דווקא פאביה אינה מאובזרת עם פלסטיק קשיח ודי פשוט, האיביזה אחרי מתיחת פנים של 2015 איכותית יותר.

הקילאו מהבחינת איבזור ואיכות גם עדיפה על פאביה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגרסאות הידניות הקליאו עדיפה, הפאביה כזו עירומה ומרגישה זולה והקליאו לעומת זאת הוא דגם מאוד מאובזר ביחס למה שהולך בארץ ברכבים ידניים עממיים. אם לא חשוב לך המרווח העדיף של הפאביה אז אישית הייתי הולך על הקליאו, יותר מאובזר, עם יותר סקס אפיל ויותר כיפית לנהיגה. כמובן שהכי עדיף שתתנסה בשתיהן.

מבחינת אמינות בגרסאות הידניות טורבו אני לא חושב שיש יתרון לאחת על השנייה, שתיהן סבבה ללא בעיות מיוחדות ככל הידוע לי, אבל הן לא יהיו אמינות כמו יפנית אטמוספרית מקבילה.

פורסם

אני הייתי בודק גם אופציה שלישית שנכון שאולי היא לא תהיה עוצמתית כמו האיביזה אבל בהחלט אמינה ומאובזרת היטב והיא הפיקנטו בגרסה LX ידנית, משופרת וגם יותר מאובזרת מהגרסה הבסיסית. קח בחשבון שגם תוכל להשיג שנתון יותר טוב מאשר האיביזה.

פורסם

אולי אתה מתכוון לפיקנטו ספורט ידנית, lx זאת הגירסה הבסיסית ולא מאובזרת.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...