Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם אתה חושב שהמצאתי פה משהו, פנה אלי בפרטי ואתן לך את הטלפון שלו. דבר איתו בעצמך ואחר כך גם תתנצל יפה.

צירפתי לך גם צילום מסך מהבוקר, כי שאלו אותי כאן כמה קילומטראז' הוא עשה ולא ידעתי, אז שאלתי.

Screenshot_20190808-085008.jpg

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

נראה לי שאפשר לחזל"ש את השנאה והתזכורות החוזרות ונשנות לאאוטלנדר (הרכב).

השרשור הוא על רכב אחר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שמת לב לכותרת של השרשור? :wink:

פורסם

זה שרשור על 5008 - לא על אאוטלנדר. חוץ מזה מי שקונה רכב בשביל למכור - מגיע לו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסתכל בלוח המחוונים, הרכב עבר 9,000 ק"מ בלבד, רכב דנדש. יופי.

לא יודע איזה מנוע יש ברכב וגם הנציג לא.

מניע את הרכב ולא בטוח אולי מדובר בבנזין לא מעודן אולי בדיזל.

מתחיל בנסיעה ומבין שמדובר בדיזל.

מקווה שזה הדיזל החדש.

,

קטע הזוי עם סוג הדלק. איך הנציג לא יודע? זה הרי מצוין בחוזה שקיבלת... מאיזו חברת השכרה שכרת?

אגב 9000 ק״מ זה אמנם לא המון, אבל במונחים של רכב השכרה שם, זה גם לא לגמרי דנדש [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה שהכי הזוי, שלפי הרעש הוא היה בטוח שזה דיזל.

פורסם

זה דוקא לא הזוי

נציג השירות במוסך המרכזי של לובינסקי היה בטוח שהרכב שלי דיזל. הטרטור שם מאוד מזכיר את הדיזלים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
אם אתה חושב שהמצאתי פה משהו, פנה אלי בפרטי ואתן לך את הטלפון שלו. דבר איתו בעצמך ואחר כך גם תתנצל יפה.

צירפתי לך גם צילום מסך מהבוקר, כי שאלו אותי כאן כמה קילומטראז' הוא עשה ולא ידעתי, אז שאלתי.

[ATTACH=CONFIG]521465[/ATTACH]

ח"ו ללא כוונה לפגוע. יותר בקטע שמי שקורא לאאוטלנדר "מרכבת אלים", ועוד בשרשור של חובבי צפרדעים, אוכלי באגטים ובולסי קוראסונים, ככל הנראה חי קצת בדמיונות, וזה לא משהו שכל כך קשה לכתוב עליך לאחר קריאה של לא מעט תגובות שלך. שוב, לא לפגוע אלא יותר להמחיש לך כמה הרכב הבינוני ומטה שאתה נוהג בו, לא מתקרב למלך האריות, גם כשהוא עם מנוע צנום בנפח של 2 בירות ושוט של ג'ק.

אם אצליח להגיע מחר מתחת לגשר, אשמח לראות אותך שם וללחוץ לך את היד (וכמובן לצחוק איתך\עליך עוד קצת). לצערי אני ממתין לקבלן שאמור להגיע מחר אחה"צ למדידות, והוא מצידו גם צריך ללכת לקטוף מישמישים למחרת בבוקר.נקווה לטוב.

מה שמאוד מעניין זה, שאם היו קוראים לי דוד (לובינסקי או משהו כזה) הייתי מביא את האריה הגדול עם המנוע הצנום, מתמחר אקטיב ב 160 אלף, ומוכר 5000 יחידות בשנה הראשונה. את ה 3008 תמחרו ב 152 וזה גם לא כזה זול. מעניין כמה מכרו עד היום.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא צריך ללכת רחוק, עצם העובדה שיש מי שחושב וברצינות שאאוטלאנדר יפה יותר מה 5008 "המכוער", די היה בה כדי לעורר חשש שמדובר בדמיון פרוע.

פורסם

אאוטלנדר לא מכוער. השינויים בעיצוב רק עשו לו טוב. אבל הוא גם לא ממש נאה. כמובן רק עם חישוקי 18. עם ה 16 הוא נראה כמו גמל עצוב.

ה 5008 עדכני והרבה יותר אלגנטי.

פורסם (נערך)

לא רואה כאן טענה שהוא מכוער, ודאי לא ממני, הפוסט שלי מתייחס לחבר של אאוטלאנדר שטוען שדווקא ה 5008 מכוער.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אאוטלנדר גם שוכח ש ceyal צריך לבחור רכב 7 מקומות ממקום העבודה, וכשבזמנו הוא עבר לאאוטלנדר, לא היו יותר מידי אפשרויות. זה לא החלטה של רוכש פרטי, גם לא ב 5008.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דווקא הפעם קיבלתי תקציב והעדפתי את ה 5008 פרימיום על פני כל המתחרות בסגמנט ובמחיר עד 220k.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...