Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

D7000.

ה-D40 מיושנת מאוד, לא מסוגלת להתמודד כל כך טוב עם ISO גבוה, רזולוציה נמוכה - בעייתי אם תצטרך לעשות קרופ.

מבחינת ביצועים ב-ISO גבוה, ה-D7000 עדיפה. ה-D300 טובה יותר מה-D40 אבל היא גם מיושנת טכנולוגית וכבדה יותר מה-D7000.

בנוסף, ל-D7000 יש יכולות צילום וידאו שאין ב-D40 וכמה שזכור לי אין גם ב-D300.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה או לסחוב אותה על הצוואר כמו קולר של עבד בדרום קרוליינה ב-1840 או לסחוב אותה בתיק וכל פעם שרוצים לצלם צריך לעצור - להוריד את התיק - להוציא את המצלמה - להכין את המצלמה לצילום - לצלם - לכבות את המצלמה - לשים מגן עדשה - להחזיר אותה לתיק - לשים את התיק על הגב ולהמשיך ללכת.

כל פעם שאני עושה את זה אני מת עוד קצת בפנים.

מצלמת כיס זה הדבר. ואם אפשר לקבל חיישן APS-C במצלמה שנכנסת לכיס אז למה לא.

איך אתה מגזיייייייים.....

יש רצועות סלינג שיושבות על הגוף בהצלב מתחת/מעל לתיק ולא מרגישים את המצלמה. אני פדלאה אמיתית והסתובבתי שבועיים בטיול עם ניקון D750 וטמרון 15-30 או סיגמא 24-105 עליי כל היום, כאשר השניה ועוד שתי עדשות היו בתיק, שגם היה עלי. יש פתרון להחזיק פחות או יותר כל מצלמה אפשרית קרוב אלייך ובהישג יד ובלי שהיא תהרוג אותך, צריך פשוט לחפש את הפתרון במקום להתלונן.

היי,

רוב הצילומים שלי זה צילומים עירונים, לכן חשבתי לרכוש מצלמה קומפקטית שלא תשקול הרבה ותיכנס לתיק/או לכיס במקרה הטוב.

שמתי עין על פוג'י X100F אבל שמעתי שאמורה להגיע מחליפה 100XV אז אני ממתין קצת עם זה.

הדבר היחידי שמגביל אותי זה שאצטרך לצלם טבע ואז אצטרך לקחת את הDSLR.

כשאתה אומר צילומים עירוניים אתה מתכוון צילומי רחוב או candid? אם זה הראשון, תכלס אתה צריך עדשה של 35-40 מ"מ (מקביל FF, על קרופ זה 23-27 מ"מ). אם זה השני, כדאי לך גם עדשה יותר ארוכה כדי.

וברגע שתקנה את המצלמה השניה אתה לא תצטרך לקחת יותר שום דבר כי יש מתאמים ואתה יכול פשוט להתאים את העדשות FF DSLR שלך לכל מצלמת מירורלס אחרת.

איך זה עובד? חלק אחד מתחבר לגוף המצלמה והשני לתיק?

ההתקן מתחבר לתיק/חגורה ועל המצלמה יש פלטה של חצובה שבעצם אפשר להקליק לתוך ההתקן. תחשוב עליו כמו ראש חצובה (ממש ממש שטוח) שמתחבר לתיק. זה נראה כמו אחלה דבר למצלמה קטנה וקלה, אבל נראה לי שסט כבד לא ישב על זה בנוחות אם אין לו איזו נקודת משען בשביל העדשה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
זה או לסחוב אותה על הצוואר כמו קולר של עבד בדרום קרוליינה ב-1840 או לסחוב אותה בתיק וכל פעם שרוצים לצלם צריך לעצור - להוריד את התיק - להוציא את המצלמה - להכין את המצלמה לצילום - לצלם - לכבות את המצלמה - לשים מגן עדשה - להחזיר אותה לתיק - לשים את התיק על הגב ולהמשיך ללכת.

יש סיבה שחוץ מתיירים יפנים (וגם אצלם זה נעלם) רצועות קולר למצלמות נעלמות מהעולם.

רצועות סלינג או וסט, עם Lens Cap Keeper או למשקיעים Cap Buckle Holder, מסדר את כל הסיפור.

אני עם רצועת סלינג, עליה Cap Buckle Holder שמתאים ל-52 מ"מ, 55 מ"מ ו-58 מ"מ, כל הסיפור מהדלקת מצלמה ועד הצילום כולל הסרת עדשה, פחות מ-5 שניות.

ובד"כ אני מחזיר את המגן עדשה רק כשמסיים את אותו סשן.

לי אישית יש משהו דומה לזה עם רצועה כזו בערך

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

או שפשוט אפשר גם להוריד את המכסה ולשים בתיק למשך אותו טיול/הליכה. אם המצלמה עליך ואתה לא מתכנן לתקוע איתה מסמרים, ובמיוחד אם יש עליה את מגן השמש, אין שום סיבה שהאלמנט יינזק.

פורסם

זה עניין של נוחות, והאמת שבשביל 9-10 שקל או כמה שזה לא עלה לי (קניתי באיביי לא אמזון), זה החזיר את שוויו פי כמה בנוחות, וזה גם מונע ממך לאבד את המכסה

הזולים עולים בערך דולר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
או שפשוט אפשר גם להוריד את המכסה ולשים בתיק למשך אותו טיול/הליכה. אם המצלמה עליך ואתה לא מתכנן לתקוע איתה מסמרים, ובמיוחד אם יש עליה את מגן השמש, אין שום סיבה שהאלמנט יינזק.

spire- תודה :)

כן צילומי רחוב של אתרים/בניינים/צילום אנשים ואווירה כללית.

רוב הצילומים שלי לא דורשים יותר מ50 ממ פשוט לפעמים יש מקרים שאני מצלם טבע וציפורים וגם מטוסים

ואז בקטע הזה אני זקוק לDSLR.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה לא "זקוק" ל-DSLR בשום שלב, אתה כן זקוק לעדשה ארוכה יותר.

לטעמי, הייתי הולך על קיט של עדשת 35-40 מ"מ (או מקביל אם אתה לא הולך על FF) ועדשה אחת ארוכה כמו 100-400 של סיגמה/טמרון (הטמרון קצת יותר חדשה ועם צמצם של 4.5 ב-100 מ"מ במקום 5 בסיגמה), שתיהן זולות מאוד ולא מאוד כבדות, ואפשר לזרוק אותן בתיק או לקחת אותן רק במקרים בהם הן יהיו מועילות.

לגבי איזו מצלמה לקחת איתך, אין בכלל שאלה. ברור שאת ה-D7000. אם מחברים אליה עדשה חצי סבירה, היא מצלמה ממש לא רעה גם בסטנדרטים של היום.

למשל: (צולמה עם ניקון DX 35/1.8G)

DSC_0535.jpg

פורסם (נערך)

זה קליפס שיושב על הרצועה של תיק גב ומתחבר למצלמה במנגנון שחרור מהיר. לבן שלי יש כזה ומרוצה ממנו מאוד, עם האולימפוס OMD-EM5 mk II שהיא MFT לא קטנה, ועדשות pro של אולימפוס ופאנאסוניק.

אני מסתובב עם MFT קטנה (GX85) עם 12-32 של פאנאסוניק בגודל של פנקייק, על רצועת צוואר, לא מרגיש אותה. מכסה העדשה נכנס לכיס בבוקר וחוזר לעדשה בערב, אלא אם יש איזו הפסקה שבה המצלמה נכנסת לתיק. גם אם אני לוקח מהגן את ה-12-60 לא משנה את המדיניות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השתמשתי הרבה ב-capture של peak design על רצועה של תיק גב ועם סוני A6500 עם עדשת 18-135 עליה (טוטאל משקל של 800+ גרם) - אין שום בעיה. אין גם בעיה אם הקפצ'ור נמצא על החגורה.

במקביל, מאוד מומלצת רצועת ה-slidelite שלהם למצלמות מירורלס. היה לי Slide וזה מתאים יותר למצלמות כבדות יותר. ה-slidelite נהנית ממנגנון כיוונון מהיר מאוד, ועם החיבורים המיוחדים אפשר לשים אחד בצד המצלמה ואחד בתחתית מחובר לדיסקית ואז היא יושבת מאוד נוח על הגב התחתון ולא מציקה בכלל.

בלי קשר יש להם אחלה פתרונות לדברים. יש לי גם 4 תיקים שלהם ועוד כמה מוצרים.

כמעט קניתי את הטריפוד החדש שלהם אבל החלטתי שזה מיותר לי כרגע (הוא ממש לא זול).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתי אומר יקר, אם אתה לוקח את הקרבון. אבל יש להם מבחר של פתרונות יצירתיים ומוצלחים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי אומר יקר, אם אתה לוקח את הקרבון. אבל יש להם מבחר של פתרונות יצירתיים ומוצלחים.

לגמרי יקר. אפילו ממש. אבל שים לב כמה backers יש ורובם לקחו את הקרבון. זה אומר משהו על מידת האמון במוצר. אין לי ספק שזה יהיה טריפוד מעולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה, אני לא צריך לספר לך מה החברה הזו מייצרת. יקרים, אבל תמורה מלאה למחיר, למי שזקוק לציוד עזר משובח. אני מרסן את עצמי ברכישת ציוד, הבן שלי הרבה פחות, אז התיק שלו די מלא במוצרים שלהם.

פורסם
לגמרי יקר. אפילו ממש. אבל שים לב כמה backers יש ורובם לקחו את הקרבון. זה אומר משהו על מידת האמון במוצר. אין לי ספק שזה יהיה טריפוד מעולה.

אל. פשוט אל. ראיתי כמה ביקורות שלה כשהם השיקו את הקמפיין והשורה התחתונה היא שהיא יקרה להחריד וחוץ מזה שהיא מתקפלת קצת יותר מחצובת טיולים רגילה אין לה שום יתרון. אם אתה צריך חצובת קרבון קלה, כנס לאיביי ותזמין q666c או אחת מאלף הואריאציות שלה.

• תוכן חדש...