Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו הרכב הראשון שלי, קניתי אותו מבחורה בת 83 שכמעט ולא נהגה בו.. 26 אלף ק"מ ללא תאונות, טופל במוסך מורשה בחיפה, כולל ספר טיפולים,

ממש רכב חדש בן 10 שנים.

המשך טיפול במורשה ישמור על הערך של הרכב במידה וארצה למכור?

הטיפולים יהיו יקרים משמעותית ממוסך לא מורשה?

אציין שזהו הרכב הראשון שלי, אין לי כמעט ידע מכני.. ואני נוטה ללכת למורשה בשביל "ראש שקט" השאלה אם זה מיותר

תודה לעונים

פורסם

תתחדש נשמע כמו שקנית אוצר ממש.

המלצה שלי אליך, במקרה שלך תטפל במורשה, הטיפולים לרכב הזה לא יקרים וההפרש ברוב המקרים לא גדול, פעם בשנה לשים שם אלפייה, לא נורא.

אישית לא הייתי הולך למורשה אלה מחלק נניח ברקסים עושה במלטש, כל מה שקשור לפרונט ב חושי, שמנים וטיפולים קטנים עושה לבד, קיצר, בשבילך במקרה שלך מורשה=ראש שקט.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
זהו הרכב הראשון שלי, קניתי אותו מבחורה בת 83 שכמעט ולא נהגה בו.. 26 אלף ק"מ ללא תאונות, טופל במוסך מורשה בחיפה, כולל ספר טיפולים,

ממש רכב חדש בן 10 שנים.

המשך טיפול במורשה ישמור על הערך של הרכב במידה וארצה למכור?

הטיפולים יהיו יקרים משמעותית ממוסך לא מורשה?

אציין שזהו הרכב הראשון שלי, אין לי כמעט ידע מכני.. ואני נוטה ללכת למורשה בשביל "ראש שקט" השאלה אם זה מיותר

תודה לעונים

בס"ד

אם אין לך מוסך שאתה סומך עליו, תמשיך עם המורשה.

שים לב, רכב שלא נסע הרבה, זה מתכון כמעט בטוח לנזילות, גומיות וצינורות נוטים להתייבש ועוד שאר צרות.

אני מניח, כאשר תתחיל לצבור ק"מ הנזילות יגיעו מעצמם.

הרכב עבר טיפולים לפי ק"מ או זמן אצל הבעלים הקודמים?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

מה קשור טויוטה?, טויוטה חסינה מנזילות?

גם טנק שלא יהיה בשימוש, יעשה בעיות.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מחזק את רותם. רכבכ שכמעט ולא נסע אולי לא יפתח נזילות כל כך מהר אבל גומיות בו כן ככל הניראה נטו להתייבש כבר אלא אם במוסך דאגו כל שנה לפחות לעבור על הכל. גש למישהו שיביט. תרשום לנו מהיכן אתה נקשר אותך למשהו מקצועי באיזורך עם המלצות כמובן...חבל על הכסף שתזרוק במורשה על מה ולמה.

פורסם

אכן אמרו לי שיש בלאי לגומיות... הרכב נמכר לטויוטה, משם קנה אותו סוחר מורשה, ואני קניתי מסוחר בסיוע של חבר שמאתר וקונה רכבים במקצועו... (אני יד 2) הסוחר עשה טיפול לרכב. קיבלתי אותו אחרי טיפול עם מצבר וצמיגים חדשים

פורסם

פתאום זה לא אהבה ממבט ראשון אלא שידוך...

תבדוק את הרכב ב7 עיניים - טויוטה מציאות כאלה לא משחררת לסוחרים. בדרך כלל.

בהצלחה ותתחדש .

פורסם

רעדתי לפני שקניתי את הרכב.. זה פעם ראשונה שאני משקיע סכום כזה ולקח לי חודשים עד שבחרתי דגם ומצאתי.

למדתי גם לא מעט בפורום הזה

פורסם (נערך)

תתחדש, נשמע שאכן נפלת ... (על מציאה/חזק) - מחק את המיותר

אם אכן כל הסיפור אמיתי אז כל הכבוד...

וזה בכלל לא חשוב כמה שילמת מעל המחירון , רכב כזה 10 שנים עם 26 אלף ק"מ הוא רכב חדש לחלוטין..

אבל אותי הסיפור קצת מפחיד ...

סוחר פעם בא לרכוש ממני רכב.. אחרי שהוא בדק אותו וראה שאני לא מתכוון לרדת במחיר

הוא אמר שהוא לא קונה כי עם רכב כזה אין לו מרווח לעבוד..

סוחרים אוהבים לעבוד עם רכבים בעייתיים .. כי הם יכולים לשחוט את המוכר.. להוריד הרבה.

לתקן בזול .. להסתיר מהקונה הבא בתור .. וזה הרווח שלהם.

טויוטה סלקט גם ככה גובים פרמייה שלא ממש משאירה מקום לסוחר להרוויח..

ולכן מפחיד אותי שטויוטה עשו טובה לגברת והסכימו לטרייד אין מסיבות השמורות עימם,

אבל היה כתם כלשהו שגרם להם להיפטר מהרכב לסוחר ולא ללקוח ישירות.

הרכב שלך, אז תתחדש .. ובכל זאת:

1) תנסה להוציא ב 10 ש"ח את היסטורית התביעות של הרכב.

2) האם יש לך גילוי נאות מהסוחר?

3) האם החבר שעובד ברכישת רכבים ומכירתם, אכן חבר? או שהכרת אותו רק בשבועיים האלה של החיפוש?

4) איזה תיעוד יש לך מהטיפול שהסוחר עשה? מוסך מורשה יבואן ? מדרכה?

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

הסוחר טיפל במוסך מורשה ספר טיפולים של מוסך מורשה בחיפה. החבר שמכר בעל חברה לאיתור רכבים, מכיר אותו אישית וסומך עליו בעיניים עצומות. ואישית אני מאוד נהנה מהרכב..

מבחינת סלד בקורולה, מהו הסלד המומלץ מבחינת צריכת דלק ושמירה על המנוע?

פורסם
20190726_180552.jpg

אם אכן כל הסיפור אמיתי אז כל הכבוד...

לא מבין למה לא אמיתי מה הפלא פה...

החלום שלי היה אוונסיס.. הבחור שמאתר אמר שאכן רכב שנותן יותר אך עולה יותר באחזקה ודלק אז ויתרתי

פורסם (נערך)

עשית בדיקה במכון?

מה הפלא כי אין טויוטה עם ק''מ נמוך כזה בשנתון כזה בשום מקום בודדות מאוד כמה שילמת מחירון?

בחורה בת 83? לא יכולה לנהוג בדר''כ. נשמע סיפורי סבתא תרתי משמע.

יותר סיכוי שעקצו אותך מאשר שתביא מציאה כזאת ועוד סוחר.

אתה גם לא עונה אם עשית בדיקה אז כנראה שלא אז בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • תוכן חדש...