Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני בדיוק חצי שנה עשיתי נסיעת מבחן על הסיוויק 1.5T, רכב נחמד, נוח וחזק מאוד.

כמעט סגרתי, מה שמנע ממני זה תדירות החלפת השמן הנוראית בגלל נושא דילול הדלק בשמן, שהרתיע אותי, ועל זה החלטתי כאן בהתכתבות בפורום ללכת על ה3,

בסוף סגרתי על המאזדה 3 ספיריט, ואני חושב שטוב שזה מה שקרה, ה3 פשוט הרבה יותר איכותית, פחות חזקה מהסיוויק, אך מספיק חזקה שתספיק לרוב הנהגים, זה מנוע ה2.0 ליטר האטמוספירי הכי חזק שיצא לי לנהוג עליו, וכל זה עם חיסכון מפתיע בדלק,

איכות הנסיעה ואיכות החומרים עדיפה, ההיגוי בכלל הרבה יותר טוב, גיר פלנטרי ולא רציף, חלון שמש, בקיצור כיף.

האמת רציתי לקנות את ה3 החדשה, אך בזמנו לא ידעתי שיהיה מנוע חזק לגרסה האירופאית, והייתי צריך להמתין כמעט שנה, במקומך לאור המבחנים החיוביים והבטיחות הגבוהה שיש לרכב הזה, הייתי ממתין חודשיים, כי לדעתי מדובר ברכב ששווה את ההמתנה.

פורסם

לפות"ש. אתה חוזר ואומר יפנית אמינה יפנית אמינה, אבל פוחד מהאמינות של הסיויק...איך זה מסתדר ידידי?

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

הסתובבתי מסביב לסיוויק בעיקר בגלל שיש מעליה עננה לא פשוטה כלל בכל הנוגע לאמינות (אם כבר מדברים על הקשר מוצא-אמינות) וחשוב שתבין את העובדות בעצמך לפני שתחליט, בסופו של דבר אתה זה שהולך לשלם ממון רב עליו.

המקרה הוא שהונדה לא יודעת להתמודד עם התקלות בגרסה האמריקאית (והסינית) של המנוע הזה ומתוך זהירות יצאה הנחיה להכפיל את תדירות החלפת השמן גם בגרסה האנגלית של המנוע (מה שמגיע אלינו). יש כאן תעודת עניות לא קטנה להונדה, גם על החוסר בפתרון (כרגע) בגרסה האמריקאית והשתיקה במחוזותינו שלא בדיוק מוסיפה להם קולות...

אני אישית, עבור עצמי בלבד, לא חושב שהמנוע "המקומי" כזה בעייתי אם מבצעים את הוראות החלפת השמן (ואני מכיר הרבה בעלים של הרכב).

הסיוויק אצלי נפסלת בכלל מסיבות אחרות שכנראה לא רלוונטיות לדרישות שלך מרכב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
לפני בדיוק חצי שנה עשיתי נסיעת מבחן על הסיוויק 1.5T, רכב נחמד, נוח וחזק מאוד.

כמעט סגרתי, מה שמנע ממני זה תדירות החלפת השמן הנוראית בגלל נושא דילול הדלק בשמן, שהרתיע אותי, ועל זה החלטתי כאן בהתכתבות בפורום ללכת על ה3,

בסוף סגרתי על המאזדה 3 ספיריט, ואני חושב שטוב שזה מה שקרה, ה3 פשוט הרבה יותר איכותית, פחות חזקה מהסיוויק, אך מספיק חזקה שתספיק לרוב הנהגים, זה מנוע ה2.0 ליטר האטמוספירי הכי חזק שיצא לי לנהוג עליו, וכל זה עם חיסכון מפתיע בדלק,

איכות הנסיעה ואיכות החומרים עדיפה, ההיגוי בכלל הרבה יותר טוב, גיר פלנטרי ולא רציף, חלון שמש, בקיצור כיף.

האמת רציתי לקנות את ה3 החדשה, אך בזמנו לא ידעתי שיהיה מנוע חזק לגרסה האירופאית, והייתי צריך להמתין כמעט שנה, במקומך לאור המבחנים החיוביים והבטיחות הגבוהה שיש לרכב הזה, הייתי ממתין חודשיים, כי לדעתי מדובר ברכב ששווה את ההמתנה.

וואו תודה רבה על השיתוף! כנראה שאנחנו באותו הראש :)

תגיד איך המערכת מולטימדיה שלה?

האוטו לא מרגיש כבד בהאצה?

לפות"ש. אתה חוזר ואומר יפנית אמינה יפנית אמינה, אבל פוחד מהאמינות של הסיויק...איך זה מסתדר ידידי?

או, שמח ששאלת :)

אני עכשיו עם הונדה, אמינה, ויפנית (אמיתית, בהרכבה ביפן)

אם לא היה לי את הספק, שגם לא באמת בטוח אם זה עדיין קיים או לא בדגמי 2019, ובכלל בארץ שכן ההחלפת שמן בתדירות יותר גבוהה זה בגדול פעולת מנע לכל מקרה, אז לא הייתי שואל פה ולוקח את הסיויק. אבל בגלל ההתלבטות והשמועות רציתי לברר פה עם אנשים שמבינים עניין :)

פורסם

מערכת המולמטימדיה די נוחה לשימוש, בעיקר בגלל השליטה המלאה מהכפתורים ליד משענת היד, זה מאוד נוח לתפעול אפילו תוך כדי נהיגה, מה שכן, העדכון לא נוח, זה לא אוטומטי דרך הרשת, אלא הורדה מהמחשב מאתר מאזדה, בכל מקרה, לגבי השאלות האלה אשמח לענות לך פרטי, נראה לי מיותר להציף על זה כאן.

לגבי כמרגיש בד, ממש לא, האמת לא הרגשתי אפילו שה1.5 של אחי כבדה בהאצה, תלוי איך אתה מתיחס לזה,

ועם מנוע ה2.0 זה גם תלוי בלחיצה שלך, אם תלחץ לחיצה רגילה אתה לא תרגיש את ה165 כ"ס מן הסתם, אך אתה תרגיש שיש מספיק מומנט בכל מצב, אך לחיצה קטנה אפילו לחצי דוושה תספיק בשביל לזרוק את הרכב קדימה ומהר, מיותר להגיד שלחיצות בפול גז מלבישות אותך בכסא, תעשה נסיעת מבחן, זה הכי טוב, אולי לך זה לא יספיק, בסופו של דבר מי שייעבור למנוע הזה אחרי וואגית עם מנוע 1.8T, יכול להיות שה2.0 הזה יהיה לך לא מספיק חזק, למשל ה1.5T של ההונדה די חזק, אך עדיין לא בפער כזה גדול מהספיריט,

בבינעירוני צריך להיזהר בעקיפות או יציאה ממחלף :) , לחיצה קצת כבדה תמצא את עצמך עובר את המהירות המרבית בהרבה בקלי קלות בלי להרגיש.

אצלי מדובר בנסיעות משולבות עירוני וביעירוני, אשר הרוב כ70% עירוניות, ו90% עם מזגן, שותה סביב ה12.5 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...