Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשנת סמים? הרשיון ימתין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולפי דעתי מי שמעשן ג'ויינט לא יותר טוב מנרקומן שצורך הרואין,לשניהם יש זין קטן אז בעזרת הסם הם בורחים מהמציאות ל"עולם שכולו טוב",אם יש לכם בעיות אז תתמודדו איתם ואל תקחו לריאות,אם אתם רוצים ל"נקות ת'ראש",צאו לג'וגינג.

.

רק שכחת לציין שדעתך היא דעת הדיוט ואיננה מבוססת על כלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושלא יבלבלו לכם במוח עם כל החרטה הזאת של סמים קלים וסמים קשים ולפי דעתי מי שמעשן ג'ויינט לא יותר טוב מנרקומן שצורך הרואין,לשניהם יש זין קטן אז בעזרת הסם הם בורחים מהמציאות ל"עולם שכולו טוב",אם יש לכם בעיות אז תתמודדו איתם ואל תקחו לריאות,אם אתם רוצים ל"נקות ת'ראש",צאו לג'וגינג.

לא בדיוק נכנס פה לדיון על סמים, אבל יש לך אינטרנט אני מאמין - למה שלא תבדוק קצת לפני שאתה מדבר? תאמין לי אחרי בדיקה אתה אפילו תתמוך בלגליזציה. (ובבקשה תנסה להמנע מאתרים אינטרסנטיים כמו אל-סם שעל סף פשיטת רגל, ופנה לאתרים אמינים יותר, רצוי בשפה האנגלית, שמביאים לך את המחקרים ולא מספרים לך שהיו מחקרים.)

כל אחד רוצה להיות גנן, ולגדל קצת דגן בגן

אני יושב לי על ענן ומחכה שכבר תבינו :wink:

פורסם

אם ממשיכים עם ההצעה הדפוקה הזו, אפשר לשלול רשיון נהיגה לעברייני מס, משכפלי דיסקים מזוייפים, מטרידים מינית, שודדי בנק, בעלי עסקים ללא רשיון עסק, ואנשים שהולכים עם הכלב שלהם לא קשור לרצועה.

זה הגיוני באותה מידה כמו לשלול רשיון נהיגה למי שנתפס יושב במועדון ומעשן ג'וינט.

זו בדיוק הנקודה.

אפשר לחוקק חוקים ולהילחם בכל "נגע" חברתי שעולה לסדר היום לא רק עם שלילת רישיון, אלא גם עם עונשים אחרים, כמו מאסרים כבדים, מעצרי בית ארוכי טווח, קנסות כבדים, כריתת אצבעות וקיקוע אות קין על המצח.

אבל, וזה אבל גדול, חברה חייבת לשמור על החופש.

חוק בא לבטל שיקול דעת. אם לא ידעת אם מותר לך לנהוג ולשתות, אז החוק בא ואומר לך שאסור, לך אין שיקול דעת בעניין. יש לך שיקול דעת אם לדבר בדיבורית או לא, זה מותר לפי החוק. אם כל דבר יהיה מקובע בחוק ויאכף בקפדנות בכל האמצעים שיש (כמו לקשר בין סמים לרישיון), יהיה ניתן להחליף את החברה בתכנת מחשב.

dirty old man

need love too

פורסם
אני לא מעשן,אבל בת כמה אחותך?
והחתיתה שלך היא

user_offline.gifreport.gif __________________

אסף הראל 60 שניות:רק בישראל אומרים להביא לטיול מצברוח,אבל כועסים שמביאים ג'ואינט

:roll:

ציני משהו הייתי אומר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
והחתיתה שלך היא

ציני משהו הייתי אומר...

גילי

:|

חחחחחחח לא נוגע אפילו בסגריות...החתימה שלי כזאת כי אהבתי את המשפט והשריטה שלו...

יש מבין?

פורסם
אויייש. אתה כזה נחמד.

אפשר להכיר אותך לאחותי?

היא מעשנת ??? :-P

ולכל המגיבים

לא התכוונתי שגם גראס וגם הרואין ממכרים באותה מידה אלא התייחסתי יותר לצד הפסיכולוגי של המשתמשים("זין קטן")

ואפילו אם גראס לא ממכר מי אמר שזה לא פוגע בגוף בטווח הקצר/ארוך?

כל עוד מישהו יוכיח לי אחרת אני לא נוגע בשום דבר,אני רוצה אישית להכיר אנשים שעישנו ולראות מה נסגר איתם(או באיזה מחלקה באברבאנל הם סגורים) כעבור 50 שנה כדי שאני אוכל להסיק מסקנות.

אני לא נגד אלכוהול למשל,כי יש אנשים ששתו והגיעו לגיל 90 שפויים ובריאים.

על כל מחקר שפרופסור אחד יפרסם יבוא אחר מצדי שיהיה פרופסור משכיל מהתחת שיפרסם אחרת.

מה שאני לא יודע מה הנזק שלו-לא נוגע....

פורסם
היא מעשנת ??? :-P

ולכל המגיבים

לא התכוונתי שגם גראס וגם הרואין ממכרים באותה מידה אלא התייחסתי יותר לצד הפסיכולוגי של המשתמשים("זין קטן")

רגע, רגע, תן לי להבין את זה נכון...

נניח שיש לי "מפתח צינורות" בגודל 26 ס"מ, ברגע שהתחלתי לעשן גרס הוא יקטן?!

אנשים לא מעשנים כדי לפצות על משהו, הם עושים את זה כי זה כיף!

יש כאילו ששורפים דקלים, יש כאילו שנוהגים מהר ויש כאילו שמעשנים גרס (ויש כאילו שעושים חלק מכל הפעילויות האילו).

הדרך היחידה שאני מכיר לקיצור "המפתח צינורות" הוא ע"י ברית מילה או עינוג אורלי ע"י חולת אפילפסיה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

טוב אין לי כח לדון בזה,זאת הדעה שלי וככה אני חושב.

לא אמרתי שזה לא כיף,גם לזיין אישה כוסית עם קונדום קרוע זה כיף,השאלה היא מה ההשלכות של האקט,ואם חס וחלילה יתברר שהיא חולת איידס והיא דפקה לך את החיים עדיין תחשוב שזה היה כיף?!(מצטער על ההשוואה הקיצונית :wink: )

גם לי עושה כיף לנהוג מהר,לשתות אלכוהול,אבל אני מודע להשלכות של זה......

פורסם

ואפילו אם גראס לא ממכר מי אמר שזה לא פוגע בגוף בטווח הקצר/ארוך?

כל עוד מישהו יוכיח לי אחרת אני לא נוגע בשום דבר,אני רוצה אישית להכיר אנשים שעישנו ולראות מה נסגר איתם(או באיזה מחלקה באברבאנל הם סגורים) כעבור 50 שנה כדי שאני אוכל להסיק מסקנות.

אני לא נגד אלכוהול למשל,כי יש אנשים ששתו והגיעו לגיל 90 שפויים ובריאים.

על כל מחקר שפרופסור אחד יפרסם יבוא אחר מצדי שיהיה פרופסור משכיל מהתחת שיפרסם אחרת.

א. הצד הפסיכולוגי של צריכת סמים קלים הוא בדיוק כמו הצד הפסיכולוגי של צריכת אלכוהול. ההבדל היחיד ביניהם הוא סמנטיקה חוקתית שאת הסיבות ההיסטוריות שלה אפשר למצוא בדברי ימי השלטון המושחת והגזעני בארצות הברית בתחילת המאה ה-20.

ב. אף אחד לא ביקש ממך לעשן. נהפוך הוא - אני אישית ממליץ לך ולכל מי שקורא את דברי לא לעשן. זה לא חוקי.

ג. את הנזקים הבריאותיים של אלכוהול ועישון סיגריות קל מאוד לכמת. יש המון מחקרים רפואיים על ההשפעות השליליות של אלכוהול (בכמויות ש"דופקות את הראש"). אלכוהול הורג אנשים, ואני לא מדבר על נהיגה בהשפעת אלכוהול, אלא על השפעת האלכוהול על הגוף בכלל והכבד בפרט.

ד. קל מאוד לראות את ההשפעה ארוכת השנים של מריחואנה על אנשים. הבעיה היא שאנשים שמעשנים רצוף מאז שנות השישים לא נוהגים לפרסם את עצמם, אבל דע לך שלא חסרים כאלה והם בריאים לחלוטין פיזית ונפשית.

ה. את המחלקות באברבנאל ממלאים חולים במחלות שאינן קשורות לסמים, ולגבי רובם המוחלט של אלו שכן צרכו סמים קלים והגיעו למחלקות כאלו אפשר להוכיח פרדיספוזיציה למחלה ללא קשר לשימוש.

ו. סמי הזיה אינם סמים קלים, והם אלו שגורמים לאנשים מסויימים להתגלץ' על השכל. אף אחד לא יודע איזה שריטה יש לו מתחת לקרקפת שרק מחכה לטריפ המטורף שינער אותה. אבל סמים קלים אינם גורמים לכך.

אין לראות בהודעה זו משום כל עידוד לצריכת סמים קלים. אני מתנגד לכל מתודה חיצונית לאסקפיזם, קל וחומר אם אינה חוקית.

פורסם

audi A8, אם זהו שמך האמיתי - על דבר אחד אין ויכוח - מי ששטף לך את השכל עשה עבודה מצויינת.

התייחסתי יותר לצד הפסיכולוגי של המשתמשים("זין קטן")
עוד פסיכולוג כמוך ואבדנו...

מי אמר שזה לא פוגע בגוף בטווח הקצר/ארוך?
אף אחד לא אמר, היום ברור לכולם שכל סוג של עישון פוגע בריאות ועלול לגרום לסרטן,

אך פרט לזה ספק גדול אם יש עוד פגיעות בגוף. ואל תפנה אותי למחקרים שנותנים לאנשים

לעשן 300-ג'וינטים בשבוע אחד ואחרי זה טוענים שהזיכרון שלהם נדפק...

אני רוצה אישית להכיר אנשים שעישנו ולראות מה נסגר איתם(או באיזה מחלקה באברבאנל הם סגורים) כעבור 50 שנה כדי שאני אוכל להסיק מסקנות.
ביקשת דוגמא של מישהו מחוץ לאברבאנל? כשיהורם גאון (או איך שלא קוראים, ההוא מערוץ 1)

שאל את הסבתא בת ה-100 ומשהו שהתראיינה אצלו, מה סוד האריכות ימים שלה, נחש מה היא ענתה לו?

לפי מה שאתה טוען, אין לך פלאפון, אתה יושב במרחק 8 מטר מהמסך עכשיו,

ופיתות אתה מחמם על פלטה במקום במיקרוגל... נו, באמת.

No worries 8)

פורסם

להוא שמעליי, קודם כל שמי בנצי נעים מאוד!

לא יודע איך הגענו לוויכוח על זה,רוצה לעשן תעשן כמה שבא לך,אפילו אין לי בעייה שתפעל לחוקיות העניין,אם באמת יוכח חד משמעית שההשפעה של אלכוהול דומה להשפעה של גראס(בכמויות הגיוניות כמובן) אז צריכים להפוך את זה לחוקי דווקא,אחרת יש כאן אפליה לטובת האלכוהול.

לגבי הפלאפון אני חצי גרוזיני ככה שלראש שלי הקרינה לא ניכנסת :-P ,פיתות דווקא אני מעדיף מהטבון ולא מהמיקרוגל,זה יותר טעים ככה, עכשיו שפירסמו שהלפטופ פוגע בפוריות אני גם מרחיק אותו מהביצים שלי(באסה דווקא הוא היה מחמם לי אותם וזה היה נעים :-D )

אה והפסיכולוגית ש"שטפה לי את המוח"(לפי דעתי חינכה אותי בצורה מצוינת אבל כל אחד וההגדרות שלו)

מסתובבת לקריאת המילה,"אמא".

פורסם
רגע, רגע, תן לי להבין את זה נכון...

נניח שיש לי "מפתח צינורות" בגודל 26 ס"מ, ברגע שהתחלתי לעשן גרס הוא יקטן?!

אנשים לא מעשנים כדי לפצות על משהו, הם עושים את זה כי זה כיף!

גילי

ציטוט השנה.....

קו---------------------------------------

פורסם

נעים מאוד בנצי, אני צחי.

באמת טיפה הגזמתי עם התגובה הקודמת (לא אופייני לי בכלל, אני אחד האנשים היותר רגועים שהעולם יצר).

אני מקווה שהבנת שלמטבע יש שני צדדים, רק שאחד מהצדדים מתוקצב ממש טוב ולכן זה הצד שאתה ואמך מכירים.

אה והפסיכולוגית ש"שטפה לי את המוח"(לפי דעתי חינכה אותי בצורה מצוינת אבל כל אחד וההגדרות שלו)

מסתובבת לקריאת המילה,"אמא".

עד כמה שאני זוכר (קשה לשכוח כאלו דברים :wink: ) שמדברים על אמא של גרוזיני זה לא נגמר טוב...

הדרך היחידה שאני מכיר לקיצור "המפתח צינורות" הוא ע"י ברית מילה או עינוג אורלי ע"י חולת אפילפסיה...
גילי, איזה מרגליות יוצאות מפיך היום... :razz: אני לא רוצה לחשוב על מה שקורה אחרי כזה מקרה.

(ולמי שלא הבין, בהתקף אפילפסיה כל השרירים בגוף מתכווצים, והלסת נסגרת חזק ברמות של אמסטף...טוב, של פודל).

No worries 8)

• תוכן חדש...