Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום לאחר העבודה הבחנתי שהשמשה הקדמית שלי סדוקה (אין לי מושג איך בבוקר הכל היה בסדר יצאתי מהעבודה וראיתי סדק).

כמובן שהתקשרתי כבר לביטוח ושבוע הבא יחליפו לי אותה (שונא התקנות שעושים לי בארץ כי זה לא תמיד 100 אחוז אבל אין לי ברירה)

הסדק לא גדול, ממוקם מצד שמאל של השמשה למטה לכיוון הדשבורד (איפה שהמסך של המוביליי יושב) רציתי לדעת מבחינה חוקית האם מותר לי לנסוע ברכב ככה? שוב הסדק ממוקם במקום שלא מפריע לראייה וכמובן אין שום כניסה של אוויר לרכב בזמן נסיעה.

אני לא מתכנן נסיעה ארוכה עם הסדק אלה רק בעיר בשישי שבת, או שהרכב במצב כזה אמור להיות מושבת למרות שהנזק הוא מזערי?

פורסם

מה הסיכוי שבוחן תנועה יעצור אותך בסוף השבוע בעיר שלך ויוריד את הרכב מהכביש?

 

עכשיו קיץ, אני מציע לך שבוע אחרי החלפת השמשה לרחוץ את הרכב עם הרבה מים על השמשה - ככה תראה מיד האם יש נזילה, ולא כאשר יתחיל החורף, ולא יהיה למי לפנות באחריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...