Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחימת הגה?יכול להיות..אבל ההגה של הפורד חי ומעביר את הכביש ,ההגה של אטקה מת לחלוטין,הפיגו עולה על האטקה בכל הקשור להתנהגות,הנאה,דינמיות,זה גם רשום ומצויין בכל מבחן רכב השוואתי,לגבי המנוע של האטקה מול זה של המאזדה אתה צודק,אין מה להשוות את המנוע המיושן והחלש של המאזדה למומנט של טורבו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ההגה של אטקה מת לחלוטין,הפיגו עולה על האטקה בכל הקשור להתנהגות,הנאה,דינמיות,זה גם רשום ומצויין בכל מבחן רכב השוואתי.

אתה בטוח?

https://www.autoexpress.co.uk/peugeot/3008/99981/peugeot-3008-vs-seat-ateca

https://www.whatcar.com/news/peugeot-3008-vs-seat-ateca-vs-toyota-c-hr/n15204

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

גיא ידידי

לקוגה יש גיר פלנטרי 6 הילוכים ולא גיר רובוטי, כנראה יש סיבה לנחרצות שלי לא?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

זה הסיבה לנחרצות שלך? מה גיר רובוטי עשה לך שאתה כ"כ לא מחבב אותו? אני לא חושב שכל אוטו שמשודך לו גיר אוטומטי פלנטרי יהיה עדיף על גיר רובוטי באופן גורף, זה לא רציני להגיד את זה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

ממש לא הכוונה של איש יקר.

אני אומר, בדגש על אמינות, שהסיכוי שתהיה תקלה בגיר של הפורד נמוכה מהאטקה.

האם לפסול רכבים על זה ? ממש לא.. אני אישית מחפש איזה וואגית נחמדה כרכב שני (עם DSG6 אמנם),

נסעתי על הסיאט, נסעתי על הפורד, אישית נהניתי יותר מהפורד - ולא כי יש לי אחת...

אגב, יש לי מונדאו עם גיר רובוטי ואני מת על הרכב למרות שיש לו גיר רובוטי רחמנא ליצלן

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

הערה מחבר שמחזיק קוגה:

הצמיגים במידה חריגה יחסית (235X45R19) ועולים כ 1100₪ לצמיג !!

צריכת הדלק גבוהה בנסיעה שברובה עירונית - בערך 1:10

חוץ מזה הוא מאוד מרוצה מהרכב.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם

יש לך נתונים של אמינות? אני מספיק מבוגר לדעת שיש הרבה גירים פלנטריים שהאמינות שלהם נמוכה, העלויות תיקון גבוהות, בגיר רובוטי, זה לא תקלה, זה בלאי, לכן עלויות החלפה נמוכות, כ 2500 שקל, בדיוק כמו החלפת רצועת טיימינג בפיגו פיור טק, אתה לא תמליץ למשהו לא לקנות רכב, רק בגלל שיש שם רצועה, אני גם נהגתי בפורד וגם בסיאט. הסיאט לדעתי עדיפה. בפורד יש היגוי מומנט מעצבן, היא צרה ומיושנת. הסיאט הרבה יותר נעימה, אבל לכל אחד יש דעה שונה, וזה לגיטימי

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

למה אמינות כל כך חשוב לכם אם מדובר על רכב ליסינג??

אני מאוד אוהב את פורד, אבל דווקא בגלל שזה ליסינג הייתי בוחר אטקה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אני יכול לצטט לך מבחנים ממגזינים קצת יותר רציניים מ AUTO EXPRESS או WHATCAR,שאכן אומרים את זה,מעבר לכך תפתח כל מבחן שנערך ביניהם בארץ,עם התנאים של הארץ ותראה שאני צודק.

פורסם (נערך)
אני יכול לצטט לך מבחנים ממגזינים קצת יותר רציניים מ AUTO EXPRESS או WHATCAR,שאכן אומרים את זה,מעבר לכך תפתח כל מבחן שנערך ביניהם בארץ,עם התנאים של הארץ ותראה שאני צודק.

הבאתי שתי דוגמאות ספציפית למבחנים השוואתיים שמצאתי, אבל אני יכול לספר לך שאני לא מכיר אף מגזין מוטורי אחר שחושב כמוך על האטקה (בלי קשר ל3008), כך שאשמח אם תאיר את עיני ותמצא לי.

לגבי תנאי מבחנים בארץ, (ובוא נשים רגע בצד את העובדה שרוב העיתונות המוטורית בארץ היא בדיחה מהלכת), אתה צודק חלקית. זה בהחלט יכול לשנות את התוצאה בכל הנוגע לנוחות נסיעה למשל (שאגב היא בהחלט על הצד הקשה באטקה), אבל הגה טוב לא הופך למת כשהוא עושה עליה...

לי אישית יש מעט מאוד ניסיון עם האטקה אבל לא מעט עם ה3008, והספיקו לי 30 דקות בסיאט להבין שיש לה Edge על הפיז׳ו כשזה מגיע לניהוג. מה שאגב לא הופך אותה למכונית טובה יותר מהפיז׳ו, כי בשורה התחתונה ה3008 עולה על האטקה בלא מעט סעיפים והיא גם היתה הבחירה שלי אם הייתי מתלבט ביניהן.

אסיים בציטוט מEvo הבריטי שמסכמת את האטקה במילים אלו:

A cracking first effort by Seat's first SUV - family crossovers don't come much better than this

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
הבאתי שתי דוגמאות ספציפית למבחנים השוואתיים שמצאתי, אבל אני יכול לספר לך שאני לא מכיר אף מגזין מוטורי אחר שחושב כמוך על האטקה (בלי קשר ל3008), כך שאשמח אם תאיר את עיני ותמצא לי.

לגבי תנאי מבחנים בארץ, (ובוא נשים רגע בצד את העובדה שרוב העיתונות המוטורית בארץ היא בדיחה מהלכת), אתה צודק חלקית. זה בהחלט יכול לשנות את התוצאה בכל הנוגע לנוחות נסיעה למשל (שאגב היא בהחלט על הצד הקשה באטקה), אבל הגה טוב לא הופך למת כשהוא עושה עליה...

לי אישית יש מעט מאוד ניסיון עם האטקה אבל לא מעט עם ה3008, והספיקו לי 30 דקות בסיאט להבין שיש לה Edge על הפיז׳ו כשזה מגיע לניהוג. מה שאגב לא הופך אותה למכונית טובה יותר מהפיז׳ו, כי בשורה התחתונה ה3008 עולה על האטקה בלא מעט סעיפים והיא גם היתה הבחירה שלי אם הייתי מתלבט ביניהן.

אסיים בציטוט מEvo הבריטי שמסכמת את האטקה במילים אלו:

A cracking first effort by Seat's first SUV - family crossovers don't come much better than this

תשמע,אני שמעתי אנשים שאמרו בדיוק אותם דברים על הלאון קופרה מול ה308GTI,אחרי שנהגתי על שתיהן,אחת אחרי השנייה הבנתי כמה זה פשוט לא נכון,ואני ממש לא היחידי שחושב ככה.

תסלח שלא אשקיע זמן בלחפש מבחנים,אבל חד משמעית,אחרי נהיגה בשני הרכבים,הפיגו מרגיש דינמי ומהנה יותר,כל זאת איני פוסל בכלל את היכולות של הסיאט,ולזכור שמדובר עדיין בSUV עם מרכז כובד גבוה.

פורסם

נסכים שלא להסכים רון [emoji4]

ואני אומר שוב, הפיז׳ו עדיין תהיה הבחירה שלי מבינהן בלי קשר.

• תוכן חדש...