Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

יש לי בעיה מוזרה שמופיעה מידי פעם ותלויה בעונות השנה, מידי פעם תוך כדי נסיעה וגם בחניה, טריקת דלת יכולה לגרום לזה גם -- האוטו ספונטנית ננעל, לפעמים ננעל ונפתח

במוסך מאחר והשד לא היה נוכח זה לא קרה אז לא ידעו לעזור

פתחתי לבד את הדלת נהג וניסיתי לשחק עם המגעים אבל זה לא עזר

יש למישהו רעיון?

סקודה פאביה 2010

תודה!

לירן.

פורסם

אם כבר החלפת סוללה בשלט, כדאי גם לנקות טוב את לוח המעגל המודפס באיזור הלחצנים וגם את הפלסטיק שלוחץ על מגעי הלחצנים. מצטברת שם לחות וירוקת מהלחיצות החוזרות ונשנות שעלולה לקצר את המגעים.

פורסם

היי חברים תודה על התגובות, לגבי השלט - זה קורה לי עם 2 השלטים, וגם שהרכב מונע לחיצה על השלט לא מאפשרת שליטה על הנעילה/סגירה (נראה לי שזה מנגנון בטיחות) אז אני די בטוח שזה לא קשור לשלט

הקטע שזה קורה בסבירות מסויימת כאשר טורקים את אחת הדלתות מה שגורם לי לחשוב על מגע / ירוקת

מישהו יודע להגיד איפה נמצא הפיקוד לנעילה המרכזית בתוך הרכב, זה ליד הפיוזים מתחת להגה? (סקודה פאביה 2010)

תודה!

• תוכן חדש...