Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קוריקנט קופר כיום יש 2 סוללות 24V 10Ah שמחוברות בטור. הסוללות די גמורות והפתרון הסטנדרטי הוא עולה כ 4000 שח ~

יש לי אפשרות לקבל סוללות בחינם 2 יחידות של 24V 7Ah במידה ואין לי בעיה שהמרחק שאוכל לנסוע יקטן במעט האם ניתן להתאים? מכירים מישהו שמתקין כאלו (עם הסוללות שלי החדשות) אזור המרכז ?

כמובן שבתשלום, אפשר בפרטי.

אם מישהו מכיר פתרון אחר שלא עולה את הסכום הזה-גם אשמח.

תודה

IMG_7054.jpg

פורסם

יש לך אפשרות לפתוח את הקופסא ולהראות לי מה קורה שם בפנים? יכול להיות שאוכל להתקין סוללות חדשות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
יש לך אפשרות לפתוח את הקופסא ולהראות לי מה קורה שם בפנים? יכול להיות שאוכל להתקין סוללות חדשות.

אין לי אפשרות לפתוח אותן. מניח שמי שמתעסק עם כאלו, מכיר

המון תודה STYLE:wink:

פורסם (נערך)

לפי המבנה שלהן אלו סוללות תאי 18650 אין בעיה להרכיב סוללה כזאת. וסוללה כזאת בבניה אישית לא אמורה לעלות יותר מ1000 ש"ח.

לגבי הסוללות התחליפיול אם אלו סוללות שמיועדות לכלי תחבורה חשמלי ויש להן התאמה מבחינת האלקטרוניקה (BMS וטעינה) והחיווטים לא אמורה להיות בעיה

בסופו של דבר ב1500 אתה קונה קורקינט שיומי חדש לכן הייתי שוקל ברצינות להחליף את הקורקינט פשוט כי זה משתלם יותר

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

יש חנות בשם 4PLAY שיושבת בבן יהודה בתל אביב. הבעלים שם בשם חן סופר מקצועי ומתקן בעיות חשמל וסוללות בשיאומי ובקורקינטים אחרים, המחירים קצת יקרים אבל אם אתה מחפש מישהו מקצועי שידע מה הוא עושה זה רק הוא.

Miata ND2

• תוכן חדש...