Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. :)

אז אוזניות KOSS שלי מזייפות לאחרונה, לא יודע לפני כמה זמן רכשתי אותן, כנראה לפני כ-15 שנים. ראיתי שאין כבר אוזניות איכותיות של החברה הזו, לפחות לא בארץ. הסתכלתי מעט בזאפ וצדו את עיניי האוזניות שבכותרת, בהתחלה בגרסה החוטית שלהן כי הן בתקציב (סביב 500 ש"ח). אחרי זה ראיתי שבתקציב שלי אני יכול להזמין מאיביי את הגרסה האלחוטית שלהן, כאשר בארץ המחיר עליה הוא הזוי לכל הדיעות ומעל אלף ש"ח.

מה שמשך את תשומת ליבי באוזניות האלה מלבד העיצוב המושקע זה שהן יכולות לעבוד גם חוטית וגם אלחוטית, כאשר החוט נתפס בתוך האוזניות כך שלא ייצא אם מושכים אותו בטעות. כמו כן שליטה ע"י מגע בצד האוזניה במצב האלחוטי. אמורות להיות איכותיות גם בסאונד וגם בחומרים.

אז לפני שאני מבזבז עוד שעות על גבי שעות על חיפוש אופציות נוספות, אולי תוכלו לעזור לי. האם ללכת על אלו או כדאי לשקול עוד אופציות? אם כן, אז מהן? :idea:

פורסם

ממשק שליטה מהאוזניות יש בכל אלחוטיות היום. האורבנייט נראות טוב (או לפחות מתיימרות), אם מה שמנחה אותך במסגרת התקציב זו איכות- סוני h900n. כל הסדרה הזו שלהם פנומנלית.

פורסם

תודה על ההמלצה, ראיתי ביקורות, נראה שהן יותר טובות מהסנהייסר. אבל לפחות כרגע עם המבצע שיש באיבאיי לעוד יום, האורבנייט עולות 200 ש"ח פחות. סוני חדשות בקופסא עולות 700+. ראית אותם באיזה חנות בתקציב שלי?

עקרונית אם הסוני משמעותית יותר טובות, אני מוכן למתוח את התקציב. בסנההיזר אין את התכונות כמו כפתור לביטול רעשים או "ביטול האוזניות" כדי לשמוע את העולם החיצוני, אם מישהו פונה אליך זה מצוין, לא צריך להוריד את האוזניות. ואולי אפשר לעשות איתם אפילו שואב בלי בעיה. :lol:

פורסם

הו טובות יותר משמעותית. האורבנייט איפושהו ברמה של ה ch770 של סוני, דגם אחד מתחת ל 900, גם אופציה בעיקרון למרות שביטול הרעש שלהן פחות מוצלח מה 900. יש לי אותן, מרוצה עד הגג.

פורסם (נערך)

מעדכן שבסוף הלכתי על Plantronics Backbeat Pro 2 , שיש להן סט תכונות רחב יותר אפילו מסוני וbose בדגמים הבכירים שלהם שעולים כ-1300-1400 ש"ח. למשל כמו טווח קליטה עצום שמאפשר להסתובב בכל הדירה ללא חשש להתנתקות/זיוף או חיישן שמזהה שמורידים את האוזניות ושם על pause אוטומטית(במקרה שלי השתמשתי בספוטיפיי בטלפון הנייד). לפי הביקורות הבנתי שאיכות הסאונד והשתקת הרעשים בשני היצרנים שציינתי טובה יותר, אך עבור פלנטרוניקס נאלצתי למתוח את התקציב רק עד ל-750 ש"ח. הסוני 900 בסוף התקרב לאלף במחיר שלו בהזמנה מחו"ל ובארץ לא נמכר כבר.

תפסתי במקרה מבצע לילי אתמול ב-KSP, מה שהביא את המחיר לנמוך ב-100 ש"ח מהצעה הזולה ביותר בזאפ. לא הכרתי את הקטע הזה אצלם, סתם התחלתי להיכנס לכל אתר שמוכר את הדגם בחיפוש אחר מחיר זול ביותר וגיליתי את המבצע. :lol:

היום אספתי את האוזניות ולאחר ערב ראשון של שימוש אני מרוצה מאוד. איכות הסאונד מספקת אותי מעל ומעבר, האוזניות נוחות מאוד על הראש, הרבה יותר מהקודמות שהיו לי. השתקת רעשים גם היא מספקת בהחלט. לצורך בדיקה הפעלתי סרט במחשב בזמן שרץ סרט אחר בטלוויזיה שנמצאת במרחק של פחות מ-3 מטר ממני ופועלת בסאונד לא נמוך בכלל. הפעלתי את ה ANC (ביטול רעשים אקטיבי) באוזניות, העליתי מעט את הווליום ויכולתי לצפות בסרט שלי כאשר הסרט ברקע לא מפריע בכלל. כשהיה שקט מוחלט אצלי ודיבורים בסרט השני, אז שמעתי אותם חלש, אך זה הכל. גם כשהיו צלילים ומוסיקת רקע אצלי ללא דיבורים, כבר הסרט השני היה מבוטל לגמרי.

שורה תחתונה, מרוצה מאוד מהרכישה. מקווה שישרדו מספר רב של שנים. יש אחריות של שנתיים. פה יש לי מילה רעה על הנציג של KSP שלא ציין שיש למלא טופס שמצריך חותמת שלהם (כך כתוב בטופס האחריות). אנסה לדבר ישירות עם היבואן כדי להימנע מחזרה לחנות. אולי יסכימו שאסרוק את הטופס שמילאתי בעצמי בצירוף החשבונית ואשלח להם במייל, בכל זאת השנה כבר 2019..

עריכה אחרונה על ידי arco1
  • תוכן חדש...