Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

יש לי עסק לניקיון .

אחרי שקניתי רכב עבודה שהיה גמור ותוקן ב 8 אלף.

מחפש רכב שהמכונה שועוד כמה חומרים וצינור יכנסו לתוכו.

ואחרי כחודשיים שחסכתי אקנה רכב עם תא מטען גדול יותר לשאר מכונות.

דרישות.

1.חסכוני - אני יכל לנסוע 100-200 ק"מ ביום ויכל גם 80 ביום.

2.אמין. כרגע אני לא במצב שלתקן את הרכב כל יום. מצידי שיחזיק לי שנה וזהו.

3.שיהיה תא מטען יחסית גדול. שלא אצטרך לפרק את המכונה בכל האוטו או לשים על המושבים.

4. מחיר. באיזור 5 אלף. שהרכב יסע פשוט. אבל לא טרנטה.

חשבתי על סיטרואן פיאקסו אבל אמרו שיש לה המון תקלות. אמרתי שנחפש אחת ששמרו עליה וגם אחרי בדיקה וזהו ואז נמשיך לשמור עליה ולהיות עדין.

או על פולסווגן גולף 2005 ככה שיש לה תא מטען יחסית בסדר וזה יספק אותי בנתיים.

אני ממש מחפש רכב כרגע. מפחד לעשות טעות שוב לאחר 3 רכבים גמורים.

להלן התמונה של המכונה בתא מטען של סקודה רומסטר. הספיק לי בדיוק.

Screenshot_20190309-194534.jpgScreenshot_20190309-195717.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו עשיתי קצת סיבוב בפורום והוא אכן אמין מאוד וזול לתחזוקה אך הוא בקושי סוחב.

רעידות ממהירות מסויימת.

ותאוצה איטית. כל אלה כמובן שפחות קריטים בנושא אבל שלפחות יהיה חסכוני.

כי יש רכבים הרבה יותר זולים שהם אמינים.חסכונים. וחזקים

פורסם

המון דרישות בלי תקציב,

אתה רוצה גם רכב אמין גם חסכוני וגם שיסע טוב.

תצטרך להתפשר, לדעתי בצריכת הדלק

פורסם

יש לך יותר מדי דרישות ומעט מדי תקציב.

עם 5000 שקל אתה לא יכול להיות בררן.

אתה פשוט צריך לקחת את האוטו הכי מטופל שאתה מוצא, עם היסטוריה נורמלית וכמה שפחות סימני שאלה, ולא משנה בכלל אם זה טויוטה או סיטרואן.

V5

פורסם

אני יודע שזה הרבה בקשות בשביל מחיר כזה.

אבל ממה שיש בשוק

מאמין שיש רכב במחיר הזה

ואוכל להתפשר על משהו

פורסם
כי יש רכבים הרבה יותר זולים שהם אמינים.חסכונים. וחזקים

אז תקנה אותם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חוץ מזה, אני לא חושב שבתקציב הזה אפשר לקבל את כל הדרישות.

רכב ב5 אש"ח אולי יסע איכשהו, ויהיה לו טסט (וכדאי מאוד שיהיה גם נטול כל תחכום מכני/אלקטרוני), אבל הוא עדיין יהווה סט להרכבה עצמית באיזשהו מובן, ויוכל לשרת אותך בצורה סבירה רק אחרי יישור קו מסיבי.

לדעתי הדרישות מרכב כזה צריכות להיות:

א) מצב מכני וחשמלי (כי עדיף סיטרואן מטופלת על טויוטה מוזנחת, אבל פה זה נגמר).

ב) כמה שיותר פשוט מכנית וחשמלית. פשוט = אמין, עם כמה שפחות דברים שיכולים להידפק.

ג) מוניטין אמינות. דין סיטרואן שמורה אינו כדין טויוטה מוזנחת, אבל כנראה שיש סיבה שרכבים מסויימים שורדים 15+ שנים, ואחרים כבר לא נראים על הכביש אחרי 5 שנים.

ד) חלפים זולים וזמינים. אבל חשוב שיהיה אמין. כי רכב לא אמין עם חלפים זולים עדיין יהיה יקר לאחזקה. פה יונדאי/מיצובישי/מזדה הם חברים שלך.

ה) צריכת דלק נמוכה - נחמד שיהיה, אבל בתור בונוס. אמינות יותר חשובה.

ו) כח והנאה מנהיגה - אך תיכנס לזה אפילו. לא בתקציב שלך.

לדעתי יונדאי אלנטרה או מיצובישי לנסר ממודלים של 2000 ומשהו יהיו בחירה מתאימה, בנוסף לסוזוקי ליאנה המדוברת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מצטער לאכזב אותך אבל אין דבר כזה רכב רכב ב 5000 שקל שאפשר להתחייב עליו שלא יהיה כל חודשיים במוסך.

רכב ב 5000 שקל זה רכב שכבר נמצא ממש בסוף של החיים שלו רגע לפני שהוא נזרק לפח וגם תקלה קטנה כבר יכולה להעביר אותו את הגבול ל total lost לכן מן הסתם רכבים כאלו כבר לא יהיו מטופלים לפי הספר והבעלים בדרך כלל יעדיפו לשים פלסטר ולא באמת לתקן את התקלות.

עקרונית הרכבים שהכי תפורים לצרכים שלך הם רכבים בסגנון של ברלינגו קנגו וכו' אבל רכבים כאלו ב 5000 שקל בדרך כלל יהיו טחונים עד עפר ומתאימים בעיקר לחלקי חילוף.

הסיכוי הכי טוב שלך כנראה יהיה עם יפניות משפחתיות כמו קורולה או סוזוקי הם אומנם לא רכבי עבודה אבל מאוד אמינות ויש לך סיכוי למצוא דוגמאות אפילו מסוף שנות התשעים שלא עבדו קשה מדי. מקסימום תקפל את הכיסאות האחוריים ותסתדר.

אם תמצא אחת שהיתה הרבה שנים אצל בן אדם מבוגר יש סיכוי טוב שהיא תחזיק לך את השנה + בלי תקלות מיוחדות.

עריכה אחרונה על ידי orenweb

• תוכן חדש...