Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אנו מעוניינים לקנות רכב חדש שנוכל להכניס במושב האחורי שלו שלושה כיסאות בטיחות: שני בוסטר גב (כרגע חושבים על דגם "קוסקו פינאלה") + סלקל עם בסיס איזופיקס של פג פרגו. יש לנו כרגע יונדאי i35 שנת 2012, שבה הם לא נכנסים (מדדנו בחנות).

האופציות שהעלינו כרגע ועומדות בתקציב הן קיה ספורטאז'/יונדאי ix35/ יונדאי טוסון/ ניסן קשקאי. הכוונה היא לקנות רכב אפס קילומטר.

 

האם מישהו יודע, מכיר, מנסיונו הודאי, אם אחד מהדגמים הנ"ל יכיל בקלות שלושה מושבי בטיחות לילדים? (שני בוסטר גב + סלקל/כיסא בטיחות)

אדגיש כי נוכל גם לקנות שלושה מושבים חדשים אחרים מאלו שכתבתי למעלה, אם הם יסתדרו יותר טוב במושב האחורי. אנחנו במצב בעייתי של ביצה ותרנגולת, לא יכולים לקנות רכ בלי לדעת בודאות שיתאים לשלושת הילדים, ומצד שני לא יודעים איזה כיסאות בטיחות לקנות שיצליחו להיכנס באיזשהו רכב.

 

תודה!!

פורסם

אני מציע לכם ללכת לאולם תצוגה ולהתרשם במו עיניכם מהמושבים האחוריים של הדגמים שמעניינים אתכם.

או לחילופין ללכת על רכב עם 3 מושבים מלאים ונפרדים מאחור, כדוגמת סיטרואן פיקאסו הקצר או הארוך וכד'

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

יש לנו ג׳אז מהדור הקודם שמותקנים בה 3 כסאות מאחור:

באמצע גרקו סלימפיט (מתאים מגיל 0 וניתן להתקין גם עם הגב לכיוון הנסיעה) מעוגן בחגורת בטיחות ובצדדים גרקו טרנזישן (בוסטר גב עם רצועות) וגרקו אפיקס (בוסטר גב) מעוגנים

באיזופיקס

כמובן שאפשר להתקין גם טרנזישן בצד השני

 

מניסיון השילוב הזה נכנס גם בניסאן ג׳וק ו I30 סטיישן

פורסם

הרבה יותר כלכלי להתאים כיסאות לרכב מאשר להתאים רכב לכיסאות. תעשה חיפוש, בעבר היו פה המלצות על כסאות צרים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

×
×
  • תוכן חדש...