Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הייתי שמח לעזרה בנושא הבא:

יש ברשותי פלאפון מסוג galaxy s8, אך אני יודע שזו בעייה שקיימת בהרבה מכשירי אנדרואיד.

קיימת בעייה בלפחות 4 רכבים שניסיתי להתחבר דרך ה bluetooth ולהפעיל waze שיעבוד ברקע עם הרדיו (כלומר ברגע שיש פקודה הרדיו מושתק לרגע ואז חוזר לעבוד). הבעייה שאני מתאר נכונה לא רק לדוגמא שהצגתי עם ה waze, אלא עם כל אפליקציות.

ביקשתי מחבר עם אייפון לנסות ברכב שלי להתחבר ואצלו הבעייה לא קיימת, ה waze במקרה הזה עובד ברקע עם הרדיו ומשתיק אותו ברגע שיש פקודה.

האם מישהו הצליח להפעיל מכשיר אנדרואיד כלשהו באופן שבו תיארתי ? אשמח לעזרה/ המלצה איך אפשר לסדר את הבעיה, אם ניתן.

פורסם

להבדיל מאייפון, ניהול הסאונד במכשירי אנדרואיד רקוב (חד וחלק). באייפון יש שני ערוצים נפרדים - לסטרימינג ולנוטיפיקציות, כך שברגע שמתקבלת הנחיה קולית בווייז, המולטימדיה עוברת למוד של שיחה נכנסת, משמיעה את ההנחיה בבירור ולאחר מכן חוזרת חזרה לסטרימינג. באנדרואיד האחד דורס את השני ולרוב קשה לשמוע את ההנחיות הקוליות של ווייז אם מתנגן ברקע משהו.

הפתרון - לעבור לאייפון, עם כל הצער שבדבר.

פורסם

תבדוק קודם כל שבהגדרות גם אופצית האודיו מאופשרת ושבוויז הוא מוגדר להשמיע את הנוטיפיקציות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תבדוק קודם כל שבהגדרות גם אופצית האודיו מאופשרת ושבוויז הוא מוגדר להשמיע את הנוטיפיקציות.

שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית גם באוטו וגם בפלאפון.

ידוע אולי על איזו אפליקציה שמסדרת את הבעיה הזו ?

פורסם

ייתכן שזו בעיה ספציפית עם הדגם הזה של סמסונג.

השיומי שלי (4X) לדוגמא , עובד טוב עם שלל רכבים.

בWAZE מוגדר-"השתמש ברמקול של המכשיר"

והכל בסדר-הנחיות קוליות מושמעות לצד מוסיקה .

פורסם
ייתכן שזו בעיה ספציפית עם הדגם הזה של סמסונג.

השיומי שלי (4X) לדוגמא , עובד טוב עם שלל רכבים.

בWAZE מוגדר-"השתמש ברמקול של המכשיר"

והכל בסדר-הנחיות קוליות מושמעות לצד מוסיקה .

זה אפשרי בכל מכשיר נייד...

הוא מעוניין באופציה כמו באייפון- ברגע שהווייז מודיע, הוא מנציך את עוצמת המוזיקה, ואח״כ מחזיר אותה בחזרה.

• תוכן חדש...