Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזגן אלקטרה קטן, בן כעשר שנים.

שלט עם תצוגה מלאה (כלומר סוללות תקינות) וכאשר לוחצים על מתג ההפעלה נידלק בתצוגה במקביל סימול ההפעלה.

על המזגן עצמו הנורה הקטנה דולקת.

המזגן לא מגיב לשלט, לא חימום ולא קירור.

ניתקתי המזגן למשך כמה שעות מהחשמל וכשחיברתי בחזרה הוא טירטר בעדינות כ- 10 שניות והפסיק.

עדיין לא מגיב. אגב לא מצאתי מתחת למיכסה הפלסטיק הקטן למעלה שום כפתור reset.

איפה לחפש הבעיה?

תודה מראש!

פורסם

אתחול מחדש לא יעזור. מהו דגם המזגן ?

1. מחליפים סוללות בשלט.

2. בודקים בעזרת מצלמה של הטלפון החכם האם השלט משדר אותות IR כאשר לוחצים על כול הכפתורים.

3. מורידים אפליקציה להפעלת המזגן בעזרת הטלפון החכם כמובן בתנאי שהטלפון מצוייד בדיודת IR.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק.

חשבתי על ענין הנייד אבל לא מצאתי במכשיר (גלקסי 6) את היישום (היה מובנה בגלקסי 5).

האם אתה יודע במיקרה האם הוא קיים ואני פשוט לא רואה אותו? או שיש צורך להוריד יישום - ואם כן אז איזה?

פורסם

למכשיר שלך יש דיודת IR אבל תצטרך להוריד אפליקציה שמתאימה להפעלת המזגן שברשותך.

נסה כמה אפליקציות כגון:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samko.controlit&hl=iw

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities

פורסם

מרק אין כמוך.

הורדתי את הישום הראשון שנתת כאן והוא מפעיל את המזגן יפה מאד.

מכאן אני מבין שהשלט התפגר למרות שהוא ניראה רגיל ביותר והתצוגה שלו טובה.

אחליף אותו בהזדמנות הראשונה.

שוב תודה.

פורסם

לא כתבת לי פעם בפוסט דומה,שזו אפליקציה פרוצה ומסוכנת,ואין פלא שהיא לא קיימת לאייפון ..? ;)

שבוע טוב,אפליקציה מצוינת (גם לנו יש מזגן עתיק של מידאה שהתגרש מהשלט..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מרק היכן דיודת ה-IR? בפלאש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בדרך כלל בקדמת המכשיר בדומה לשלטים.

אצלי בטלפון הפשוט רדמי 4A שעלה 400 שקלים לפני שנה קיימת דיודת IR.

xiaomi redmi 4a IR blaster.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

תודה. מצאתי אותה גם ב"גג" של ה-Redmi Note 4X. מקום שחשבתי שהוא איזו כניסה, אבל בזוית הנכונה מול האור ראיתי שהוא אכן סגור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עבור מכשירים תוצרת שיומי קיימת אפליקציה מובנית להפעלת מכשירים תומכי IR הנקראת שלט MI אשר בעזרת הפעלתי כמעט כול טלוויזיה/מזגן.

פורסם

אני חושב שהפעם האחרונה בה השתמשתי ב-IR בטלפון היתה ב-2003, כדי להעביר מספרי טלפון בין מכשירי נוקיה 6210, שבאותם ימים היו מכשירי יוקרה מהדור הלפני אחרון (שהיה היורש, 6310). אני די מופתע שהטכנולוגיה עדיין קיימת בטלפונים.

פורסם

לא בדיוק "אותה טכנולוגיה".

IRDA - FIR, כאמצעי תקשורת נתונים, נעלם מהנוטבוקים והטלפונים הסלולריים כשהגיעו ה WIFI וה BT - אמינים, מהירים ונוחים הרבה יותר.

נשאר CEIR - consumer electronic IR - לשלטי - רחוק.

:turn-l:
פורסם
עד היום לא הייתי מודע שיש לי IR בטלפון (רדמי 3S) :shock:

לצערינו בטלפונים החדשים גם אלה תוצרת סמסונג בחלקם כבר אין משדר IR לכן אני שומר על רדמי 4A כגיבוי עבור הפעלת מוצרים שונים.

בעבודה שלי תמיד השלטים של המזגנים או של מסכי ה-LCD נעלמים/נשברים/לא תקינים והטלפון הפשוט ב-400 שקלים פותר את הבעיה בדרך כלל.

טוב שיהייה בבית :shock:

• תוכן חדש...