Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. שילמתי אגרת רישוי באינטרנט . על הקבלה שנשלחה במייל כתוב שאין צורך לחכות לטופס המשולם שיישלח בדואר. כדי לא לבזבז לעצמי זמן, מישהו יודע איך זה עובד ? כשאני מגיע למכון הם מזהים אותי לפי מספר רכב ורואים במערכת שהאגרה שולמה ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

פשוט. תודה רבה

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
תגיע עם הרשיון הישן, תעודה מזהה וביטוח חובה...בהצלחה

לא הרשיון הישן כי אם טופס התשלום, גם בלי חותמת הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין באמת האם יש מישהו שיכול להצהיר שאכן הגיע למכון הטסטים ללא טופס של הרשיון החדש והצליח לעבור טסט?

אני לא מדבר על טופס לא משולם... אלא ללא טופס כלל.

ככה שהבוחן לא יכול לבדוק מס מספר השילדה, מה מספר המנוע.

איזה מידות גלגלים רשומים על הרכב.

כתוב במפורש.. להגיע עם הרשיון החדש הלא משולם ...

לפותח השירשור.. אם תגיע ללא טופס מכון הרישוי יפנה אותך לסניף הדואר הקרוב (כל מכון מכיר את הסניף הכי קרוב אליו),

בסניף הדואר אתה אומר לפקידה ששילמת את הרשיון החדש באינטרנט אבל לא קיבלת,

והופ על המקום היא מדפיסה לך חדש , רשום עליו שולם והיא לא גובה ממך כלום.

כמובן שמומלץ לקפוץ לסניף דואר קרוב אליך לפני שאתה קופץ לטסט.

פורסם

הבוחן יכול לקבל את המספרים מהמחשב, ולמשה לא צריך להיות קשה לאפשר למכוני הרישוי להדפיס רשיונות - כמו הדואר.

אני מניח שמבחינה טכנולוגית זה די פשוט, השאלה היא האם מבחינה משפטית וחשש מזיופי רשיונות ראוי לאפשר זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק שהבוחן יכול... השאלה האם הוא יסכים?

אני מכיר לפחות אחד שהגיע למכון ללא רישיון חדש (שילם באינטרנט) ושלחו אותו לסניף הדואר להביא אחד (הדפיסו לו שם ללא תשלום על המקום).

אני שואל האם קיים האחד שהגיע ללא טופס רישיון חדש (כמובן ששילם באינטרנט או בטלפון) והצליח לעבור טסט ללא רישיון ?

על מה הדביקו לו את המדבקות? על מה החתימו לו את החותמת ? שהוא יצא מהמכון מה הוא הציג לשוטר שעצר אותו וביקש רישיונות?

ברור שהכי יעיל היה שמכוני הרישוי היו מחוברים למחשבי משרד התחבורה,

כולנו הינו מקבלים SMS על כל שהגיע הזמן לבצע את הטסט, משלמים באינטרנט.

מגיעים למכון טסטים , הפקידה בקבלה מדפיסה דף של המכון עם הפרטים החשובים שהבוחן צריך לבדוק.

בסוף הטסט . הפקידה האחרונה הייתה מדפיסה רישיון בתוקף.

בלי מדבקות ובלי חותמות

פורסם

אני גם חשבתי ככה. שילמתי באינטרנט וניגשתי עם הרישיון הישן (2 רישיונות כי סתם אני שומר הכול באוטו) שלחו אותי חזרה לדואר לקבל טופס חדש בחינם בדואר ובלי הטופס החדש לא רצו להגיש אותי לטסט.

• תוכן חדש...