Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות סיאט איביזה 2012 דגם fr ידנית מנוע 1.2

מצאתי אחת באיזור ראשון לציון עם 83 אלף ק"מ בסוכנות מכוניות הנציג שלח לי תמונות של האוטו ניראה טוב מתחייב בבדיקה של מנוע גיר ושילדה ביקשתי לבדיקת שעשו לרכב בין המוכר לסוכנות הם שלחו לי, השאלה אם שווה ללכת לראות לאוטו? והאם האוטו תקין?או שיש יותר מדי תקלות?

הליקויים באוטו זה

מנוע- לא תקין- לבדוק צריכת שמן בזמן עבודה

מערכת קירור - לא תקין - לקנות/לתקן מערכת קרור/חימום פנימית

מערכת התנעה כולל מצבר -לא תקין - אין תאריך על המצבר

מצמד - לא תקין - מצמד מפריד גבוה (מבלאי)

מערכת מתלה קדמית/אקטיבי -לא תקין - לתקן זוויות היגוי

מערכת בלמים - לא תקין- לפרק גלגלים לבדיקה

מערכת שילדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה - לא תקין תיקון בגוף שמאל, פגיעות פח+ פגושים ופגמים בצבע חלון גג לא נבדק

הערות כלליות - לא תקין- מקרא: קורה=שלדה, יש לבדוק את עברו הביטוחי של הרכב טרם הרכישה, לבדוק אימתות הקשר"מ ע"י רציפות הטיפולים ברכב, לבדוק מקוריות הרכב במשרד הרישוי

זהו תודה מראש

פורסם

נראה כסת"ח סטנדרטי לרכב בגיל הזה. האם האם אתה מקבל אחריות כלשהי/השבחה?

רצוי לקחת לבדיקה מטעמך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לדעתי אין משהו חריג, הייתי כמובן לוקח לבדיקה משלי.

יש היסטורית טיפולים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש היסטוריה של טיפולים ככה הנציג אומר וזה בדיקה ממכון קומפיוטסט בראשון לציון מערב, השאלה זה איפה לקחת את האוטו לבדיקה אני מאזור חיפה לא מכיר מכוני בדיקה שמה הבנתי שנבדקי רכב זה מכון חדש יאמין שווה ללכת אליהם? או שיש המלצות אחרות?

פורסם

זה לא שאתה מחפש רכב נדיר שצריך לנסוע בשבילו מחיפה עד לראשון לציון, תחפש באיזור חיפה / צפון. מקסימום יש מגרשים גם באיזור הקריות וחיפה.

פורסם

בשביל רכב שמור שווה לנסוע גם רחוק.

אני הסעתי ממעלות לראשון לציון.

אם אתה רואה באזור שלך אין אופציות טובות תרחיב את החיפוש לשאר אזורים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בדיקה עצמית משלך במכון נבדקי רכב-אם עדיין אתה מחפש לקנות באיזור ראשל"צ.

לו אני במקומך,ניגש לאוטו דיל, הטרייד אין הרשמי של היבואן הצמוד למרכזית חוף הכרמל ומבקש שיאתרו לי רכב.

הסניף בחיפה אינו היחיד שלהם,אם אין בחיפה יש להם עוד מס' סניפים כמו למשל בני ברק אולי שם יימצא הרכב הנדרש- הם ישנעו לך את הרכב תמורת מקדמת רצינות.

הסיכוי למצוא שם רכב איכותי ברוב המקרים גדול מאשר למצוא אותו במגרש פרטי כזה /אחר במקום כזה /אחר.

אם אתה לא זקוק לטרייד אין ומימון תוכל לקבל גם הנחה מסויימת- יש רכבים בהם הם מעט גמישים יותר במחיר.

אפשרות אחרת היא טרייד מוביל-אבל שם,המחירים פחות גמישים ,אולי בכל זאת יסתדר לך משהו.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...