Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לגיפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך בבקשה המלצה ליגפון עד 200 אלף ש"ח...

הדרישה היא גיפון שמרגיש הכי יוקרתי בתקציב הנ"ל...

בנתיים נראה לי שמה שמרגיש הכי יוקרתי זה ה cx5 בגרסה שעולה 194 אלף ומגיע עם עור לבן...

האם יש אופציות יותר מעניינות?

פורסם

אם עור זה מה שעושה לך את זה, אבל זו לא מציאה גדולה אצלנו עם האקלים המקומי.

ממליץ לך לבדוק גם את ה3008 פרמיום.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אכן יש גווני אפור בפיז'ו שנראים ומרגישים ממש מעולה. בהחלט הייתי ממליץ. המאזדה אכן מרגיש פרימיום אבל מבחינת נוחות, ביצועים וצריכת דלק, הפיז'ו עדיף. בביצועים ממש אי אפשר להשוות את הטורבו למנוע האטמוספרי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האודי q2 לדעתי קצת קטן מידי...

מבחינת פיגו הדרישה שלי הייתה לגיפון שמרגיש הכי פרימיום ולא לגבי צריכת דלק....

האם הפיגו מרגיש יותר פרימיום?

פורסם (נערך)

במבחן שעשו טופ גיר מתישהו בשנה שעברה (יכול להיות שיש לי קישור לזה איפשהו) הם עשו מבחן ל12 ג׳יפים/ג׳יפונים מכל מיני סגמנטים, כולל בין השאר, 3008, קודיאק, אאודי Q7, יגואר F-Pace, בנטלי בנטאיגה ועוד. בסעיף תא הנוסעים למרבה ההפתעה (או שלא) הפיז׳ו בעלת העיצוב המרהיב (ציטוט שלהם) לקחה את המקום השני אחרי הQ7.

אבל בסופו של יום, אף אחד לא יכול להחליט בשבילך איזו מהן מרגישה יוקרתית יותר. אף אחד מהן לא יוקרתית, אבל כנראה שהפיז׳ו והמאזדה מרגישות יותר פרמיום משאר הג׳יפונים העממיים בקבוצה שלהן, כאשר אחת יותר סולידית (המאזדה) והשניה יותר נועזת.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

הייתי בדיוק בהחלטה הזו לפני 3 שנים. בסוף רכשתי לקסוס RX450H בגימור פרימיום עם 40 אלף ק"מ במצב חדש לחלוטין. רכב חלומי וזול לאחזקה. 10 רמות מעל כל המתחרים שהעלת פה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם
הייתי בדיוק בהחלטה הזו לפני 3 שנים. בסוף רכשתי לקסוס RX450H בגימור פרימיום עם 40 אלף ק"מ במצב חדש לחלוטין. רכב חלומי וזול לאחזקה. 10 רמות מעל כל המתחרים שהעלת פה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

אומנם פות"ש לא ציין שהדרישה לחדש בלבד אבל זה בגלל שמבחינתו זה ברור ומובן מאליו. יש אנשים שקונים חדש ויש כאלה שקונים יד שניה. כל אחד ופילוסופיה שלו.

CX5 יותר שמחה מבחינת ניהוג ומנוע ובהחלט מרגישה מאוד יוקרתית.

פורסם

ג'יפון??

אולי התכוונתם ל SUV

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-3008 ברמת איבזור פרימיום.

על ה-CX5 קשה לי להמליץ, לי לפחות היא לא מרגישה יוקרתית או טובה יותר מהמתחרים אבל על הטעם ועל הריח...

למרות שהגדרת תקציב עד 200K, האם בדקת כמה תעלה DS7 אחרי מיקוח והנחות?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בDS לא ששים לתת הנחות וגם אם כן יתנו לו הנחה קטנה זה לא יתקרב לתקציב.

אשמח להתבדות אם לא...

• תוכן חדש...