Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הידענים

לאחר שלא נמצאו סיבות רפואיות לגרד בלתי פוסק של אחד מבני המשפחה

ולמרות שלא נראים על גופו שום עקיצות, מה שאמור לשלול [לכאורה על פי הבנתי?] הימצאות פשפש המיטה בבית

למרות זאת מישהו הכניס לו לראש שזה בטוח הפשפש, והברנש מתעקש להביא מדביר שימצא ויחסל אותם עד האחרון שבהם.

בסקירה שטחית של הדיוט לא מצאתי כל זכר לפשפשים כולל לא כתמי דם או צואה.

אשמח להמלצה למדביר שגם יודע לחפש ולשלול או לאשר את קיומם, וכמובן אח"ג גם לטפל בהם ביד קשה.

איזור בית שמש [מאמין שיתאים גם מירושלים / מודיעין והסביבה]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פשפשים משאירים כמה עקיצות ברצף באזור מסוים בגוף, וגם רואים אותם במקומות מסוימים מתחת למיטה. יש לכם בעלי חיים בבית?

פורסם

אם המזרן של המיטה נפרד מהבסיס, להסתכל בפינות של המזרן ולחפש אחרי כתמים שחורים קטנים.

מדביר אני יכול להציע לך את שרון הדברה מירושלים, שעובדים גם באזור בית שמש.

פורסם

א. אין עקיצות. רק גרד. זה למה אני חושב שזה לא הפשפש אלא אלרגיה למשהו, אבל הבחור מתעקש (מישהו הכניס לו לראש).

ב. מחיפוש שטחי לא ראיתי. לא על המזרן (משני צדדיו) ולא בכפלים וכד'. גם לא מתחת למיטה. אבל חיפוש שטחי. המזרן אכן נפרד מהבסיס.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

דוקא בכל המאמרים שמצאתי תמיד היו מצורפות תמונות, וזה היה נראה כמו חרקים שקל לראות אותם. מדובר בתמונות בהגדלה?

הדיוט ללא מיכשור לא יראה אותם אפילו שהם קיימים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

קשה לראות פשפשי מיטה, הדרך לגלות אם ישנם כאלו היא לפזר אבקה לבנה ליד הרגליים של המיטה ולראות בבוקר אם היו תזוזות, פשפשי המיטה אם יש כאלו יעברו לכל חלק בבית שבו הם יכולים להסתתר, לשקעים, לעץ, לבגדים וכד'

בכדי להפטר מהם בביגוד צריך להכניס את כל הבגדים למייבש, אם יש פשפשים במזרן אז לדעתי האישית צריך לשרוף את המזרן.

חרא של דבר זה, הייתה לנו התקפה שלהם בבניין בו התגוררתי לפני כמה שנים, זרקתי את המיטה ואת המזרן לפח, ריססתי את כל הבית ומה לא, נוראי פשוט.

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

היה גם לנו חשד,

קראתי איפה שהוא ברשת על מלכודת לבדיקה אם החשד מוצדק,

לקחת צלחת שטוחה להשים בה שמן ובמרכז נר בפחית לאורך הלילה ולראות בבוקר אם יש בשמן פשפשים.

אכן עבד ומצאתי כמה שם בבוקר.

הצלחתי להיפתר מהם באותו יום בניגוד לכל ההפחדות ברשת.

כל המצעים כריות שמיכות גם מה שנקי בארגז למטה ארזתי בשקיות זבל וכל פעם שקית למכונה ב60 מעלות, המזרנים יצאו לשמש בחוץ כל כמה שעות להפוך שיהיה הכל בשמש, וריססתי k2000 בכל חור אפשרי בשלד של המיטה.

לאחר מכן הכנתי תמיסה של מלח מים וחומץ, ריססתי על המזרונים בחוץ בשמש.

שעה עבודה (חוץ מהמכונות כביסה) והשקט חזר על כנו.

יש לציין שכל הפעולות בוצעו על סמך קריאה ברשת.

בהצלחה.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

חוויתי פעמיים פישפשים בצבא.

לא יכלתי לישון בלילות! עקיצות וגירודים מטורפים.

הייתי רואה אותם על המיטה, אוגדה שלמה של פישפשים כל לילה, חלקם קטנים מאוד וחלקם גדולים, דם על הסדין גם כן היה.

אם אין עקיצות והלילה עובר רגוע אז לא פישפשים.

עכשיו עונת מעבר לא? אלרגיה אולי...

פורסם

אפרופו פשפשי מיטה...

ראיתי בטמבלביזיה, בית שנגוע בפשפשים ואיך טיפלו בזה (ארה"ב).

חיממו את הבית עם תנורים מיוחדים ומאווררים שפיזרו את החום - תהליך של מספר שעות. מסתבר שזה הורג את הצרה.

אחר כך - נכנס צוות ובדק את כל החריצים והפינות שהחום לא הגיע אליהם, אטם סדקים וריסס עם חומרים מיוחדים.

רק לאחר מכן הוכרז הנצחון (נראה לי שזה היה בית שלם שנגוע).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא רציתי לכתוב את זה בהתחלה כי חשבתי שזה לא בהכרח נכון.

יש לי חבר שמספר שעבר את תהליך החימום בית באמצעות תנורים כדי לחסל את הBED BUGS אומר שהעלות היא כ-1000 דולר.

הלקח שהחבר למד: בחיים יותר לא לקחת מזרון בחינם יד שניה ממישהו...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...