Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברשותי אופל אסטרה 2013, משאית סטתה מנתיב הנסיעה ופגעה בי. במזל לא קרה שום דבר רציני ורק נזקי רכב קוסמטיים - דלת אחורית שמאלית, כנף ומגן אחורי. הנהג וחבריו מחברת המשאיות רצו לסגור את הנושא ללא הפעלת ביטוח. הלכתי למוסך "אוטוטק" בחיפה (מוסך מורשה יבואן אופל) בו אני מטפל ברכב וקיבלתי הצעת מחיר שאותה העברתי לחברת המשאיות (הם דיברו בעצמם עם הפחח בטלפון). מרחו אותי יומיים אם איך להעביר כסף מזומן ובסוף החליטו ללכת על זה שאני אשם בזה שנצמדתי למשאית (זה כבר דיון אחר, לשמחתי הקשבתי לאבא שלי והקלטתי שיחות טלפון עם הנהג, אחראי מטעם העסק הזה ובעל העסק שהם משלמים את הנזק בלי לערב ביטוח).

פניתי לחברת הביטוח שכמובן ממליצים שאלך למוסך הסדר. ממה שקראתי אני מבין שזה לא כדאי לי.

האם לעשות את התיקון ב"אוטוטק" (שאמרו לי שיש להם תנאים זהים לחברת הביטוח מבחינת דחיית תשלומים ורכב חילופי + יעזרו בכל מה שצריך בירוקרטית) - הדגישו גם שהם כמובן משתמשים בחלקים וצבע מקורי (לא נראה לי שתיהיה החלפת חלקים) או שיש מוסכים אחרים שכדאי ללכת אליהם?

האינטרס היחיד שלי הוא שהתיקון יהיה על הצד הטוב ביותר ושאקבל את מה שמגיע לי מהביטוח - מקווה שלא אגיע לבית משפט.

האם בתיקון במוסך שאינו בהסדר עליי/ להשתמש בשמאי שעובד עם חברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר) או שכל דוח שמאי מספיק? איך בכלל בוחרים שמאי (מחברת הביטוח נאמר לי שהם יכולים לשלוח רשימה של שמאים שהם "סומכים על דעתם המקצועית")

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

בדוק האפשרויות, מחירים, שמאות וכו' עם רמי ב"מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 חיפה,

טל' 053-8095564.

הרבה מוסכים נותנים לבעל הרכב את תנאי "מוסכי הסדר" גם אם הם לא ב"הסדרים".

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...