Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז ככה:

חבר שלי עומד לפני רכישה של פז'ו 205 GTI שהייתה עם מנוע 1.6, והבעלים טוען שהושתל מנוע של וולקן 2.0, עכשיו, משהו רציתי לבדוק משהו.

הבחור שה205 בבעלותו, טוען שהמנוע המושתל של וולקן, ושבבדיקה בטסט לא ניתן לעלות על ההשתלה מכיוון שהמנוע מיובא, ומנועים כאלה לא מגיעים עם מספר, ובוצעה בו חריטה , וכאשר בודקים לפי מס' הכל מראה על מנוע 1.6 של 205 , וכך אין בעיה בביטוח ובטסט.

יכול להיות הדבר?

תודה מראש :wink:

שי

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

למען האמת, אני הייתי מוותר וממשיך הלאה.

קודם כל, מי יודע איזה עוד קומבינות עשו על האוטו הזה?

אבל נניח והכל בסדר חוץ מעניין המנוע,

למה לך להיתקע עם כאב הראש הזה בעתיד?

אגב, זו פעם ראשונה שאני שומע על השתלה של מנוע 2.0 בפיג'ו 205GTI. איך נעשתה ההתאמה של המנוע לכל שאר הרכיבים? (הצמה, הגיר וכו').

אני מהמר שיש עוד הרבה השפעות של המנוע הזה על הרכב כמו למשל עודף משקל על הסרן הקדמי בגלל ההבדל בין המנוע של הוולקן למנוע המקורי, ועוד הרבה דברים.

:roll:

Back to the original - NC again.

פורסם
לפי דעתי המשך הלאה... אתה תמיד יכול לעשות פרויקט בעצמך, למה לשים ראש בריא במיטה חולה?

על איזה פרוייקט אתה מדבר?

דרך אגב, הרכב לא בשבילי בשביל חבר.

בברכה:wink:

שי

פורסם

אם המנוע מקומבן בהטבעה ויש עליו את אותו מספר כמו שרשום ברשיון -אין בעייה עם טסט ,אבל כבר נתנו לך מליון סיבות אחרות למה לרדת מהאוטו.

חוץ מזה -מנוע ה-2.0 הוא לא כזו מציאה ביחס ל1.9 לדוגמא.

פורסם
על איזה פרוייקט אתה מדבר?

דרך אגב, הרכב לא בשבילי בשביל חבר.

שי

1.אותו פרויקט כמו שעשו על הרכב הנ"ל אם זה מה שאתה רוצה, אחרת איזה סיבה יש לקנות את הרכב הספציפי הזה?

2.סליחה, שכחתי שהרכב לא בשבילך... לכולם מותר לטעות פעם אחת לא? :wink:

פורסם
ניתן לעשות את זה ואכן הבוחן בטסט לא ישים לב. בפעם הראשונה שתהיה מעורב בתאונה, הבוחן שיגיע - כן יבדוק את זה - בייחוד אם חס וחלילה יהיו נפגעים.

לא שווה את הסיכון.

אלון

תרשה לי לחלוק עליך, 205 GTI, אדומה ויפה .. (מי שמכיר .. מכיר) בעלת מנוע 1900, ברישיונות... 1600 , מספר חרוט יפה יפה , שעה 01:00 , המקום: פ"ת, המקרה: פשיטה.

הילדונת נלקחה לאחר כבוד למגרש בשם "אסולין" (ימח שימו וזכרונו) ליד כפ"ס, ואז החלו הבדיקות...

קודם לכן, הבוחנים של משטרת כפ"ס (השרון) , אח"כ מז"פ (זיהוי פלילי) , אח"כ טכניון (צריך לבדוק טוב לא?)

ולבסוף, הבשורה הטובה: האוטו שלך הוא 1,600 תקין לחלוטין בדיוק כמו ברישיון (אה? אז הוא כבר לא 1900 עם קאמשפט חם , ופורטינג ויחס דחיסה עם סעפת בכלל של ZX מפלסטיק ומזרקים ורודים בכלל וחוטי הצתה אדומים עבים ?)

בקיצור, אף אחד לא יעשה שום בעיות :)

אגב, המנוע 2.0 חלש יותר מה1.9 , מי ששם אותו במקום ה 1.9 , כנראה באמת לא יודע מה הוא עושה, ומומלץ להתרחק.

פורסם

הבעייתיות המרכזית בכל העניין כאן היא שזה פשוט לא חוקי.

ולא סתם לא חוקי, כי אם מגבש עבירה של זיוף פרטי רכב ששווה לעבריין עד שבע שנות מאסר:nono:

למה בעצם? כי המחוקק חוקק סעיף ספציפי שמתייחס לשינוי בפרטי הרכב (לרבות מס' מנוע) כדי ליצור הרתעה מפני גניבות רכב. התוצאה - כל שינוי מספר מנוע שלא קיבל את אישור משרד התחבורה מהווה עבירה על החוק.

אז נכון (כמו ששלי אומרת) שהרבה חברה מחליפים מנועים ומשנים מספרים

ונכון שבטסט סטנדרטי הם יעברו בלי בעיה

ונכון שברוב המקרים קשה מאד לעלות על העניין

אבל אבל אבל ועוד פעם אבל (תמיד יש אבל...):

מה יקרה כמו שאמרו כאן אם ניידת בדיקה תעבור על הרכב ויהיה שם מישהו שמבין עניין?

מה יקרה אם בוחן תנועה יגלה טיפת ידע יותר מהרגיל?

מה יקרה אם הרכב יהיה מעורב בתאונה קטלנית?

שווה את הסיכון? 7 שנים???

אין מצב רבותי! וותרו!!

אם זה היה שווה יש קומבינות הרבה הרבה יותר רווחיות לעשות שכרוכות במעבר על אותו סעיף בדיוק. פשוט חבל על הזמן והסיכון.

HFturbo

פורסם

העניין הוא, שמה שבארץ שווה שבע שנות מאסר טכנית, יוצא משהו כמו 7 ימי מאסר בפועל, במקרה ויש לך עורך דין טוב.

עצוב אבל נכון.

פורסם

תודה לכל העונים, אני אדבר עם החבר ויראה לו את מה שאמרתם לי.

אם יש למישהו משהו להוסיף או לחדש הוא מוזמן.

שי

פורסם
תרשה לי לחלוק עליך, 205 GTI, אדומה ויפה .. (מי שמכיר .. מכיר) בעלת מנוע 1900, ברישיונות... 1600 , מספר חרוט יפה יפה , שעה 01:00 , המקום: פ"ת, המקרה: פשיטה.

הילדונת נלקחה לאחר כבוד למגרש בשם "אסולין" (ימח שימו וזכרונו) ליד כפ"ס, ואז החלו הבדיקות...

קודם לכן, הבוחנים של משטרת כפ"ס (השרון) , אח"כ מז"פ (זיהוי פלילי) , אח"כ טכניון (צריך לבדוק טוב לא?)

ולבסוף, הבשורה הטובה: האוטו שלך הוא 1,600 תקין לחלוטין בדיוק כמו ברישיון (אה? אז הוא כבר לא 1900 עם קאמשפט חם , ופורטינג ויחס דחיסה עם סעפת בכלל של ZX מפלסטיק ומזרקים ורודים בכלל וחוטי הצתה אדומים עבים ?)

בקיצור, אף אחד לא יעשה שום בעיות :)

אגב, המנוע 2.0 חלש יותר מה1.9 , מי ששם אותו במקום ה 1.9 , כנראה באמת לא יודע מה הוא עושה, ומומלץ להתרחק.

כמו שאמרת - פשיטה.

לא תאונה עם נפגעים ולא היה מי שיחשוד בשינוי נפח כנראה.

חוץ מזה - זה שלא עלו על זה פעם אחת לא מבטיח שבפעם הבאה לא יבוא בוחן מקצועי יותר...

אלון

פורסם

לכל הפרופסורים,אם חרוט עליו המספר המקורי אז בחיים לא יעלו על זה,לא יעזור כלום.

מבחינת חוקיות הפלומבה סגורה.

מבחינת ביצועים, אם המנוע אכן פחות חלש מה 1900 אז באמת חבל אבל אם לא כך ,אם ה 2000 יותר חזק אז למה לא? הפרוייקט כבר בוצע,המוכר הוציא ים כסף על הפרוייקט אבל לא,כולם טוענים שיעשה בעצמו את אותו הדבר על רכב אחר,למה?אם הרכב תקין ולא קרעו אותו...

קח לבדיקה חצי חצי וסגור עניין.

פורסם
לכל הפרופסורים,אם חרוט עליו המספר המקורי אז בחיים לא יעלו על זה,לא יעזור כלום.

מבחינת חוקיות הפלומבה סגורה.

מבחינת ביצועים, אם המנוע אכן פחות חלש מה 1900 אז באמת חבל אבל אם לא כך ,אם ה 2000 יותר חזק אז למה לא? הפרוייקט כבר בוצע,המוכר הוציא ים כסף על הפרוייקט אבל לא,כולם טוענים שיעשה בעצמו את אותו הדבר על רכב אחר,למה?אם הרכב תקין ולא קרעו אותו...

קח לבדיקה חצי חצי וסגור עניין.

ואת זה אתה אומר כי.... אתה בעל ניסיון?

על אותו משקל - לכל ה"פרופסורים" - אם תפרתם מספר שלדה וזה תואם לרישיון - אין שום בעייה...

שטויות!!!

אין בעייה עד שמישהו יבדוק.

אני הייתי עד לבדיקת נפח שביצעו לרכב שהיה מעורב בתאונה עם נפגעים בגלל חשד לשיפורים לא חוקיים. למזלו - את הנפח הוא לא שינה....

זה שלא תפסו אותך כמה פעמים - לא אומר שלא תתפס אף פעם!

זה בטח לא עושה את זה חוקי....

אלון

• תוכן חדש...