Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מוסך לטיפול של המיצובישי שלי שנת 2013, לפי ספר הרכב והצעה שקיבלתי מהמוסך של היבואן,

החלקם שעליי להחליף הם:

1. מסנן שמן מנוע

2. טבעת אטימה

3. שלושה מצתים

4. שמן מנוע, 3 יחידות.

אשמח לקבל ממכם הצעות למוסכים עם מחירים יחסית שפויים, ועל הדרך אשמח באמת לבדיקה מקיפה של האוטו לוודא שאכן כל השאר עדיין תקין.

לגבי רפידות ברקסים שיש בגללים הקדמיים, האם תוכלו לכוון אותי בבדיקה עצמית כיצד לדעת אם הם שחוקים או לא?

בטיפול של שנה שנייה בערך בסביבות 16-17 אק"מ, הריפדות הוחלפו לי וכיום אני עומד על 46 אק"מ, והם טרם הוחלפו שוב.

פורסם

מאיזה אזור אתה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף לשרשור,

אני גם צריך לעשות טיפול כזה בזמן הקרוב, וקיבלתי הצעה לטיפול 100kkm מהמוסך המרכזי בחיפה, בסיבות ה1100 שח, נשמע לי גבוה בצורה מוזרה.

מחר אבדוק בעוד מוסכים באיזור .

פורסם

צריך לבדוק איזה מצתים הולכים שם..אם זה ארידיום זה מייקר את החבילה אך בכל מצב ההצעה נשמעת יקרה. כדאי לבדוק את האופציה של לקנות את החלפים לבד ולגשת רק לבצע את העבודה או לבצע אותה עצמאית..רכב מאוד פשוט לתחזוקה. הוא כבר לא באחריות אז חבל על הכסף והמימון למורשי יבואן.

פורסם (נערך)
מאיזה אזור אתה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היי אני מאזור פ"ת, ההצעה שקיבלתי מהמוסך של היבואן 1350 לאחר מע"מ.

צריך לבדוק איזה מצתים הולכים שם..אם זה ארידיום זה מייקר את החבילה אך בכל מצב ההצעה נשמעת יקרה. כדאי לבדוק את האופציה של לקנות את החלפים לבד ולגשת רק לבצע את העבודה או לבצע אותה עצמאית..רכב מאוד פשוט לתחזוקה. הוא כבר לא באחריות אז חבל על הכסף והמימון למורשי יבואן.

המק"ט של המצתים: M-1822A071

יש סיבה טובה להחליף מצתים ב-46 אלף ק"מ? לפי מה שאמרו לי מצתים כדאי להחליף בסמוך לקילומטרז שצריך ולא לפי שנים.

עריכה אחרונה על ידי shimronfio
פורסם

לא יכול לעזור לך לגבי המצתים,

אבל רק אציין שמוסך מורשה הציע לי 900 שקלים אבל הטיפול, כולל החלפת מצתים.

תנסה לחפש מוסך אחר.

פורסם
היי אני מאזור פ"ת, ההצעה שקיבלתי מהמוסך של היבואן 1350 לאחר מע"מ.

המק"ט של המצתים: M-1822A071

יש סיבה טובה להחליף מצתים ב-46 אלף ק"מ? לפי מה שאמרו לי מצתים כדאי להחליף בסמוך לקילומטרז שצריך ולא לפי שנים.

אם מדובר במצתי ארידיום אז בקילומטראז הזה חוץ מלבדוק את מצבם שזה עניין של דקות בודדות לא הייתי מחליף אותם. מעבר לכך שוב מה שלדעתי כדאי לך לעשות אם הקבלה והחשבונית לא משחקים לך פה תפקיד אז מדובר בטיפול הפשוט והבסיסי ביותר כך שאתה יכול לחסוך פה כמה מאות שקלים ולקנות את החלפים בעצמך ואין לי סםק שמישהו פה ינדב עצמו לבצע איתך את העבודה. מקבלות וחשבוניות כבר הפסקתי להתרגש ואם אתה חושש שזה מה שבזכותו את תמכור את הרכב ביום מן הימים אז הסר דאגה מליבך..מי שמבין ייראה שהרכב שמור גם ללא דיו על נייר.

• תוכן חדש...