Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה אני מתכנן לרכוש רכב ראשון

התקציב שלי 25-30

מעוניין ברכב אוטומטי, לנסיעות קצרות באשדוד ולפעמים לקפוץ איתו למרכז, לרוב אסע בו לבד או עם אדם נוסף.

קראתי קצת בפורום ולא ראיתי אנשים שממליצים על טויוטה קורולה בתקציבים אלה

ממה שראיתי ביד 2 אפשר למצא רכב משנתון 2009 עם 130 אלף בסכום כזה

אבל אנשים מוכרים גם עם 200 וגם עם 250 אלף, מה שנראה לי גבוה מאוד אך אם יש מוכרים יש שוק?

יש לי חבר קרוב עם טויוטה קורולה שנת 2004 210 אלף נוסעת מעולה וללא תקלות, נסענו איתה 4 אנשים עם מזוודות לאילת והרכב לא התאמץ.

רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים בזה יותר ממני בנוגע לדגם הספציפי הזה, מה אתם חושבים עליו?

ואם למישהו יש המלצה לדגמים אחרים לצרכים שלי גם אשמח לשמוע:wink:

פורסם (נערך)

שלום,

קורולה רכב מעולה, אבל היא יקרה יותר יחסית לרכבים משפחתיים אחרים מאותו השנתון.

ב 2009 נמכרו במקביל גם אוטומטיות וגם רובוטיות עם מצמד בודד. כמובן, העדפה לגיר אוטומטי.

אם מצאת קורולה GLI אוטומטית, לא רובוטית, מודל 2009 עם 130 אלף קילומטרים, ללא תאונות, מטופלת בזמן, בתקציב שלך - אני ממליץ לקנות. ( יש לך עכשיו רכב כזה ששווה לבדוק בהוד השרון ).

לכל דבר יש מחיר - גם לקורולה 2009 עם 250 אלף קילומטרים.

בתקציב שלך ניתן לקנות רכבים משפחתיים אחרים, חדשים יותר ועם קילומטראז' לא גבוה שיתאימו לצרכים - מיצובישי לנסר, קיה פורטה, יונדאי I30, מאזדה 3, קיה סיד, סובארו B3.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן רוב דגמי הטויוטה קורולה מוצלחים מאוד, ויש לרכב הזה שוק חזק מאוד... בדיוק הסיבה שבגללה אני לא ממליץ לקנות טויוטה קורולה!

כפי שכתב קודמי, הקורולות יקרות, בלי שום הצדקה.

מצטרף להמלצה לקנות מיצובישי לנסר, קיה פורטה יונדאי (גם I20 יכולה להספיק לך) קיה סיד... (מזדה 3 וסובארו B3 מסתובבות די קרוב לקורולה מבחינת שוק אז פחות).

לעומת זאת, מה שבאמת חשוב כשקונים רכב, זה לקנות מאדם פרטי, רצוי יד ראשונה, או שנייה לכל היותר, שטיפל כל ימיו במוסכי היבואן (לא רק כי הם יותר מקצועיים, אלה גם כי זה מוכיח שהוא לא חסך על הרכב), לקנות רכב שמור מכל הבחינות... ולשמור עליו הלאה באותה רמה.

בבוא היום, רכב כזה, גם אם אין לו שוק בכלל, תמיד יימצא קונה טוב!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

B3 לא נמכרת במחירים גבוהים כמו קורולה, הונדה סיוויק כן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כל רכב מהעשור האחרון ייסע לאילת בלי בעיות במידה ותקין.

יונדאי איי30 תיכנס גם 2011,רכב אמין ומאוד מוצלח.

סובארו לא נסחרות כמו קורולה,רחוק מאוד משם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...