Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם נהוג לבקש פוליש רק על איזורים מסוימים

שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המכונית המדוברת היא מאזדה 6 2012 שחורה

קיבלתי הצעת מחיר מדייטליר ,2300 שח טוען שיש לעשות מספר שכבות של פוליש והרכב צריך להשאר שם יומיים שלושה

עכשיו העניין הוא שאני כן פדנט ולכן לא עושה פוליש ב 400 בתחנות דלק, אבל מצד שני אני לא רוצה להגיע ל2000 שח והאמת שגם לא ל 1500 בכל זאת האוטו ישן והמצב שלו לא כזה גרוע לעין שהיא לא פדנטית כמו שלנו

אני מחפש איך להוזיל עלויות, המצב הכי גרוע הוא הפח מקדימה ( הרבה סוורילים שלמען האמת בלילה עם ווקס האוטו מושלם הבעיה זה אור יום)

השאלה היא כזאת האם זה מקובל לבקש נניח לדלג על הגג? או על צד אחד מהרכב?

אני באמת חושב שלא כל הרכב צריך את הפוליש השאלה אם זה הגיוני לבקש/לעשות דבר כזה

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשום אופן לא. פוליש עושים על כל הרכב ודואגים לבצע ניקוי לפי הכללים

למניעת נזקים בעתיד.

למה שלא תעשה לבד ידני? (עשיתי עשרות פעמים יצא טוב ביותר) וגם יחסוך לך אלפי שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשום אופן לא. פוליש עושים על כל הרכב ודואגים לבצע ניקוי לפי הכללים

למניעת נזקים בעתיד.

למה שלא תעשה לבד ידני? (עשיתי עשרות פעמים יצא טוב ביותר) וגם יחסוך לך אלפי שקלים.

האמת שבאמת עשיתי על הרכב הזה טיפולים של פלסטלינה אוטם וווקס אבל על פוליש לא חשבתי

השאלה אם אפקטבי מספיק לעשות פוליש בצורה ידנית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני לא אפקטיבי. אתה יכול לבקש חד-שלבי ולראות אם התוצאה משביעת רצון.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני לא אפקטיבי. אתה יכול לבקש חד-שלבי ולראות אם התוצאה משביעת רצון.

הדיטייילר דיבר איתי על מעבר של 4 פעמים אז אני מניח שחד שלבי לא יעשה את העבודה, אני יודע שזה נשמע לא מקצועי אבל למשל צד אחד של הרכב שלי צבוע והוא נראה ממש טוב אחרי ווקס הוא נוצץ ובאמת שאני לא חושב שהוא מצריך עבודה, כמו כן הגג עצמו

השאלה אם אעשה מעצמי צחוק אם אתחיל לבקש דברים כאלה מדיטטיילר לא שאני מחשבן אבל עדיין

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שבאמת עשיתי על הרכב הזה טיפולים של פלסטלינה אוטם וווקס אבל על פוליש לא חשבתי

השאלה אם אפקטבי מספיק לעשות פוליש בצורה ידנית?

פוליש הוא שלב הכרחי בטיפול דיטיילינג איכותי.

ידני? אפשרי בהחלט, אבל מצריך מעברים חוזרים ונשנים עד לתוצאה מיטבית.

בשלבים האחרונים, אתה מתחיל לשחרר לחץ מהידיים. כמובן שקשה להגיע לתוצאה של מכונת פוליש.

אם לא התנסית בזה? עדיף לתת לבעל מקצוע לעשות פוליש מקצועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת אותו נכון או שהוא לא הסביר נכון.

פוליש דו שלבי אומר גם קומפאונד וגם פוליש, לא משנה כמה מעברים היה צריך בשביל כל אחד.

תסתכל על תמונת הפרופיל שלי של מכסה המטען. זה אחרי קומפאונד בלבד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יודע מה זה פוליש דו שלבי. מה שניסיתי לומר לו שבמידה והוא רוצה להוריד עליות

ויש באפשרותו לעשות לבד? במקרה כזה הוא יהיה חייב לעשות כמה וכמה מעברים. (תהליך סיזיפי)

עשיתי את זה לא פעם רק עם קומפאונד ויצא לא רע בכלל בהתחשב שזה היה ידני.

כמובן שצריך לדעת איך לעשות את זה. (הורדת לחץ בסוף זה כדי לקבל מרקם חלק לסיים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא באמת צריך להגיע ל 4 שלבים אז הוא טוחן הרבה מים.. תמחור של 4 שלבים (שלא באמת נחוצים) הוא יותר גבוה מהמחיר שהוא ציין לך. אתה יכול לבקש הצעת מחיר מדיטיילרים אחרים כדי לראות איזה חבילות הם יכולים להציע לך שתוכלו להסגר לשילוב של תקציב, חבילה וציפיות מצדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת אותו נכון או שהוא לא הסביר נכון.

פוליש דו שלבי אומר גם קומפאונד וגם פוליש, לא משנה כמה מעברים היה צריך בשביל כל אחד.

תסתכל על תמונת הפרופיל שלי של מכסה המטען. זה אחרי קומפאונד בלבד.

אכן נראה מבריק ונוצץ רק מזה קומפאונד? אתה ביצעת לבד?

אני לא חושב שידני יוכל לרצות אותי מבחינת ת וצאה לכן אקח את הרכב לדיטיילר השאלה שלי היא כזאת

למה הפרשי המחיר האלה? על פניו פוליש נשמע דבר "פשוט" מכונה עם חומר שמורידה שכבת לקה

ברור שעשיתי את זה מופשט וגס מאוד אבל אם למשל אקח את הרכב למקום של 600 שח ואבקש פוליש בלבד

(יש לי אוטם מנזרנה שאני מיישם לבד ויש לי ווקס מאוד טוב של קיקמל גייז לרכב שחור) ואני אעשה את השאר

האם התוצאה לא תהיה כמעט זהה לדיטיילר שאשלם לו 1800 וצפונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן נראה מבריק ונוצץ רק מזה קומפאונד? אתה ביצעת לבד?

אני לא חושב שידני יוכל לרצות אותי מבחינת ת וצאה לכן אקח את הרכב לדיטיילר השאלה שלי היא כזאת

למה הפרשי המחיר האלה? על פניו פוליש נשמע דבר "פשוט" מכונה עם חומר שמורידה שכבת לקה

ברור שעשיתי את זה מופשט וגס מאוד אבל אם למשל אקח את הרכב למקום של 600 שח ואבקש פוליש בלבד

(יש לי אוטם מנזרנה שאני מיישם לבד ויש לי ווקס מאוד טוב של קיקמל גייז לרכב שחור) ואני אעשה את השאר

האם התוצאה לא תהיה כמעט זהה לדיטיילר שאשלם לו 1800 וצפונה?

לא. אפילו לא קרוב. אם אתה אוהב הולוגרמות וקצוות צבע שרופים אז בבקשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
לא. אפילו לא קרוב. אם אתה אוהב הולוגרמות וקצוות צבע שרופים אז בבקשה

אז זהו זאת השאלה האם כל הדיבורים האלה על עבודה חאפרית ממש לא מוגזמים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תחשוב על זה פשוט - פוליש זה גילוח שכבה מהלכה.

לכה - היא שכבת ההגנה היחידה לצבע הרכב.

דיטיילר מנוסה ידע לבצע קורציה מיטבית ולהשאיר כמה שיותר לכה על הצבע.

לא חוכמה להעלות סרטון ליוטיוב עם רכב שנראה מושלם אחרי שגילחו 80% מהלכה שלו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2206 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...