Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כרגע אני לקוח האינטרנט של בזק.

המודם מחובר דרך כבל טלפון. ברצוני לעבור לחברת הוט והמודם שלהם כזוכר לי מחובר דרך כבל קואקסיאלי.

בצמוד לשקע הטלפון ממנו כרגע יוצא כבל באורך של כמטר יש כבל קווקסיאלי.

בשביל שאני אוכל לשים את המודם של הוט היכן שכרגע נמצא המודם של בזק חסר לי כחצי מטר אורך כל הכבל קווקסיאלי. לא ניתן למשוך את הכבל יותר מהקיר.

האם יש דבר כזה מאריך לקבל קווקסיאלי? האם מישהו יודע האם טכנאי הוט משתמשים במאריכים שכאלה?

תודה מראש.

פורסם

אם הפרטאצ' של הוט אני מניח שלא תהיה שום בעיה לקבל מהם עוד קצת קואקס. תביא בחשבון שהקואקס שלהם קשיח ולא נוח לעבודה.

מצד שני, אל תופתע אם יחווטו לך את כל הבית מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ממש בספק הם ירצו לחווט את הדירה הזאת מחדש. זאת תעלה של דירה בת 50 שנה שהושחל שם גם קוואקס, גם כבל רשת וגם כבל טלפון.

השאלה היא האם יש דבר כזה מאריך לכבל קוואקס והאם מתקין הוט סטנדרטי אמור לדעת לעשות את זה או שעליי לעשות זאת לבד.

פורסם (נערך)

קואקס (COAX, קיצור של CO-AXIAL, בעל ציר משותף). לא קוואקס. הציר משותף למוליך המרכזי ולסיכוך.

בכל מקרה המודם של הוט מחובר למאריך קואקסיאלי, באורך הנדרש מהשקע. ההנחה שהטכנאי יהיה מצוייד בכלים ובחומרים כדי ליצור מאריך כזה יותר מסבירה, ולבעל מקצוע מצוייד מדובר בעבודה זעירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מאריכים.

תרשום בגוגל male to female coax extension.

אפשר לקנות מחבר קטן של נקבה ב2 צדדים ולחבר אליו כבל רגיל.

רצוי מחברים טובים וכבל כמה שיותר קצר כדי לצמצם הפחתה של האות.

פורסם

הסר דאגה מליבך.

המתקין של הוט יאריך לך לאן שתרצה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא קוואקס.

למה אתה גזעני? :lol::lol::lol:

המתקין של הוט יודע מה ואיך לחבר. הוא יתקין ויחבר כל מה שצריך לחבר כדי שיהיה לך אינטרנט.

מניסיון אישי.

הם מגיעים כבר עם כבל, מפצלים, מאריכים, נקודות חיבור לקיר, כל מה שצריך. רק קח בחשבון שתצטרך לומר למתקין אם אתה מעוניין בנקודת גישה נוספת (חדר שינה+סלון נניח), ואל תתפלא כמו שאמרו אם יקדחו לך ויעשו לך "שיפוץ" כדי לבצע את ההתקנה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הם לרוב מגיעם עם כבל וכלי לחיצה.

ללחוץ rg6 זה הלחיצה הכי פשוטה שיש אחרי לחיצת גיד חשמל שזור...

ומחברים בין הכבלים עם מופה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...