Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני כרכב שני עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טווה המחירים ביד שניה של 208 ידנית ACTIVE מאוד אטרקטיבי,

כרכב שני שמשמש בעיקר לנסיעות קצרות אני מעדיף להשקיע כמה שפחות... (ומצד שני יש פה אחלה חבילת איבזור).

כמה הרכב הזה מרגיש חלש (או כמה אני הולך להתבאס לעומת האופציות עם מנועי הטורבו - פאביה/איביזה, 208 אוטומטית..) ?

פורסם

כמה האוטו מרגיש חלש או כמה אתה הולך להתבאס זה תלוי רק בך כי זו הרגשה סובייקטיבית שלך.

ה1.2 האטמוספרי שלה הרגיש לי הכי חזק ביחס למנועי 1.2 אחרים שניסיתי (מיקרה, פיאסטה סנדרו וקליאו ).

פורסם

מדוע לא קליאו 0.9 ידנית?

חסכונית, לא חלשה ולא יקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המוניטין של רנו אצלי בראש הוא מהנמוכים.. אני טועה?

בלי קשר, קראתי איפהשהו שהמזגן שלה מאוד חלש, קצת מרתיע בתור אחד שמאוד סובל מחום.

פורסם

מוניטין זה קשקוש - אתה צריך לבחון דגם ורכיב לגופו, והקליאו הידנית נמכרת כבר 6 שנים עם המנוע-גיר הנ״ל ללא כל בעיה מוכרת.

לגבי המזגן? לפחות ב1.2 טורבו האוטומטי המזגן הוא לא משהו בכלל ללא ספק - זה לא הצד החזק של הקליאו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קליאו 0.9 רכב לא בעייתי בכלל.

זה מניסיון של מעל 100 אלף קילומטרים אצל קרובי המשפחה .

לא שמעתי מהם תלונות על המזגן, גם לא מאלה שיושבים בשורה השניה ( הם גרים בדרום ). לנהג בטוח הוא מספיק בכל מזג אוויר.

מה שכן, השנתונים הראשונים של הדגם סבלו מרעשי רוח מהמראות, וניתן היה להגיע למוסך לשיפור בידוד הרעשים ( ללא תשלום ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי אישית המזגן בקליאו 1.2 לפחות מספק, זה משהו ששונה מאדם לאדם, מה שכן בעיר הקליאו פחות נוחה מהפיגו.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שכן, השנתונים הראשונים של הדגם סבלו מרעשי רוח מהמראות, וניתן היה להגיע למוסך לשיפור בידוד הרעשים ( ללא תשלום ).

לי הייתה אחת מאמצע 2017, ועדיין היו לה רעשי רוח מעצבנים מאוד. אם באמת אפשר לגשת למוסך יבואן לטפל בבעיה זה מעולה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני לא סובל מחום במיוחד אבל לדעתי המזגן בקליאו 0.9 הוא לא מהחזקים, הוא סביר אבל אם אתה מאלו שרוצים איגלו ברכב אז לא תקבל את זה פה.

חוץ מזה מותק של רכב, גם אמין בגרסה הידנית, לפחות לרמה של 5-6 שנים מאז שיצא הדגם והוא מאובזר מעולה עם פיצ׳רים שאין ברכבים גם שעולים פי 2 ממנו, עדיין היפה ביותר בקטגוריה שלו והוא גם די כיפי לנהיגה.

ורק שתדע שהמתלים מכוונים לצד היותר רגיש ולכן הוא יכול להרגיש יותר קופצני מרכבים שנחשבים למאוד נוחים, יש כאלו שזה מפריע להם ולכן מחשיבים את הרכב כלא נוח מספיק עבורם. תעשה נסיעת מבחן ממושכת (בעיקר בעיר) ותראה.

פורסם

איזה פיצרים יש לקליאו שאין ברכבים שעולים 90 אלף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פתיחה והנעה ללא מפתח, נעילה אוטומטית.

לא רק רכבים של 90,000 אלא מאזדה 3 מאוד מאובזרת ששווה 135,000 ברמת קומפורט שחבר קנה לא מגיעה עם הפיצ׳רים הללו.

ואני לא מדבר גם על רכבים מקבילים שלא מקפלים מראות או שאין להם חיישני גשם ודברים אחרים שיש בקליאו הבסיסית. לא חושב שיש ויכוח שהקליאו 0.9 הוא רכב מאוד מאובזר ביחס לקטגוריה כרכב ידני, בטח בשנים הללו (היום קצת פחות בגלל המחסור במערכות בטיחות)

• תוכן חדש...