Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מתניע שהרכב חם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מאזדה 3 2004 .

משהו מוזר קורה לי בזמן האחרון, בבוקר מתניע פיקס בצהריים פיקס.

אבל שאני נוסע ומכבה את המנוע ומאז עד בערך שעה לא מתניע האוטו, כלומר אין כלום ממש כלום לא רעש סטרטר ולא כלום . ושמתי לב אולי רק השערה שיש התנעה רק שהאוטו קר.

אבל, לפעמים שאני שם כבלים יש הנעה עם מאמץ.

יש לי מצבר חדש פחות משנה עדיין באחריות. האם אני יכול להתלונן על מצבר בכלל . או שזה משהו אחר?

תודה לעוזרים.

פורסם

לדעתי אין מנוס מלהכניס את האוטו לחשמלאי לבדיקה. ראיתי אצל המכונאי שלי מזדה עם בעיית מחשב של אימובילייזר שהתחממם ולא נתן להתניע, אני לא אומר שזו הבעיה אבל דרך המחשב זה ממש קשה לבדוק את האוטו.

פורסם
לדעתי אין מנוס מלהכניס את האוטו לחשמלאי לבדיקה. ראיתי אצל המכונאי שלי מזדה עם בעיית מחשב של אימובילייזר שהתחממם ולא נתן להתניע, אני לא אומר שזו הבעיה אבל דרך המחשב זה ממש קשה לבדוק את האוטו.

זהו.. נראה לי שזה קשור לאזעקה כי בהתנעה אין כלום כאילו הקוד לא נכון, ועוד משהו.. יש מנורה אדומה מהבהבת לי באמצע הנסיעה , הנורה איפה שמכוונים את עוצמת התאורה של הלוח שעונים ועוצמת האור גבוה, אני יודע שזה קשור לאזעקה.

אבל מה שמוזר שעם הכבלים הוא מתאמץ טיפה ואז נותן. ואפילו בלי לפעמיים קורה שהוא נותן תיק קטנטן מאוד וזהו.

• תוכן חדש...