Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

מגיעה התקופה לטפל ברכב של חברתי, טויוטה קורולה 2006, אוטומטית 1.6 אשר גמעה כבר יותר מ-260K ק"מ. דגם מנוע 3ZZ.

לקראת הטיפול התקופתי, אני צריך בבקשה ממומחי הפורום מה סוג השמן המומלץ לרכב, פילטר שמן (מק"ט-מקורי כמובן), פילטר אוויר (מק"ט-נדרש מקורי?), פלאגים (איזו סוג ומק"ט).

כמו כן, אם יש לכם הערות מהיכרות עם הרכב, דברים לשים לב אליהם וכו' אשמח לשמוע.

תודה :)

פורסם

http://www.catcar.info/toyota/?lang=en

הכנס מספר שלדה, ותמצא את כל מבוקשך באתר.

שמן 5W30 תקן API SL וACEA A1,A3

פלאג DENSO K16R-U11 או NGK BKR5EYA-11

לא תחסוך כאן הרבה (אם בכלל) דרך הזמנה מחו"ל.

תציין מאיזה אזור אתה ונפנה אותך לחנות חלפים מומלצת.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

שמן אפשר להשתמש ביורול plx 5w30 שעומד בתקנים.

פילטר שמן מקורי (כל חנות תדע לתת לך את הפילטר המתאים, לדעתי בשנה הזו מדובר בפנימי).

פלאגים נתנו לך כבר מק״ט למעלה.

פילטר אוויר תקנה מקורי או mann או mahle בלבד. אין איכותיים אחרים בארץ הקודש (בחו״ל כן).

כמו כן שים לב שאתה מחליף נוזל בלמים כל טיפול שני ולא מזניח את זה כמו רוב האנשים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
שמן אפשר להשתמש ביורול plx 5w30 שעומד בתקנים.

פילטר שמן מקורי (כל חנות תדע לתת לך את הפילטר המתאים, לדעתי בשנה הזו מדובר בפנימי).

פלאגים נתנו לך כבר מק״ט למעלה.

פילטר אוויר תקנה מקורי או mann או mahle בלבד. אין איכותיים אחרים בארץ הקודש (בחו״ל כן).

כמו כן שים לב שאתה מחליף נוזל בלמים כל טיפול שני ולא מזניח את זה כמו רוב האנשים.

רכב מעולה. אמין וטוב. אני ממליץ לך בחום להחליף את השמן גיר. אני החלפתי ברכב המשפחתי לפני שנתיים. אין שום בעיות והגיר מתפקד מצויין.

כל שמו 5W-30 מחברה מוכרת יעשה את העבודה.

פילטר שמן מקורי בלבד. אויר אפשר תחליפי.

מה שטוב במנוע הזה שיש שרשרת טיימנג בתוך המנוע. כך שאם נקרעת הרצועה המניעה השסתומים לא יידפקו. אם עבר הרבה זמן מאז שהחלפתם את הרצועה אז מומלץ להחליף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה. השמן גיר אגב הוחלף לפני פחות מחודשיים כחלק מרענון שנעשה לרכב.

אני מנסה להכניס באתר שנתת למעלה מספר שלדה ואני לא מוצא. גם בחיפוש ידני לא מוצא את הדגם של הרכב.

אני בכפר יונה. יש לכם חנות חלפים מומלצת באזור? נתניה אולי?

עריכה אחרונה על ידי L_B
פורסם

לא מצליח לערוך את התגובה האחרונה - מצאתי את 2 המכוניות ברשותנו אבל אני לא מצליח למצוא את הצמיגות של השמן בתפריטים לדוגמא. אפשר הסבר קטן איך להתמצא?

• תוכן חדש...